Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Gosh herfst/winter collectie

 photo CIMG0375_zpsb19ce57f.jpg

Het is alweer een tijdje geleden dat Gosh met deze herfst collectie kwam, maar dat maakt het voor mij niet minder leuk om toch nog een artikel te wijden aan dit fijne cosmetica merk. Ik ben namelijk altijd razend enthousiast over de collecties van Gosh en ook deze herfst collectie die trouwens nu nog exclusief te verkrijgen is bij Kruidvat, vind ik top.

PhotobucketIk ontving een 3-tal producten uit de herfst collectie en een Mono oogschaduw die ook al verkrijgbaar zijn in het Gosh schap.

Photobucket

Laten we beginnen bij het product waar ik het meest nieuwsgierig naar was. De Volume Lip Shine Lip Gloss in de kleur 04 Juicy Orange. Zo op het eerste oog Lijkt de lip gloss wat aan de rode kant. De verpakking is zoals we gewend zijn van Gosh, strak en ziet er zeker niet goedkoop uit. De applicator heeft precies de goede grootte zodat je de lip gloss makkelijk aan kunt brengen. Ook Beweegt de applicator mee tijdens het aanbrengen op je lippen, fijn.


 photo PicMonkeyCollage3_zpsaaccc1ff.jpg Om het effect van de lip gloss zo goed mogelijk te laten overkomen heb ik 2 foto's gemaakt, geen voor en na foto's, maar beide foto's met de Volume Lip Shine lip gloss. Hij moet je lippen groter laten lijken door de MaxLlip die erin verwerkt zit. Geeft het mijn lippen ook écht een volume boost? Van mijzelf heb ik bijna geen bovenlip en nee, dat is geen grap. Dat is je vast wel eens opgevallen met andere foto's die ik online heb geplaatst. Misschien leuk om erbij te zeggen hoe Jeen (mijn vriend) reageerde toen ik bovenste 2 foto's zag. Zijn eerste eerste was "Dat zijn niet je eigen lippen" waarop ik zei dat ze écht wel van mij waren. Hij zei "je hebt normaal niet zo een bovenlip" haha. Die zit. Zonder dollen, ik vertelde Jeen dat ik een volume lip gloss had gebruikt hiervoor. Moet ik je nog vertellen of het volume effect echt werkt? Don't think so!

De lip gloss brengt makkelijk aan en geeft mijn lippen net een beetje extra kleur. Verder vind ik de geur van de lip gloss niet onaangenaam. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk, omdat je wel de hele dag de geur in je neus hebt tijdens het dragen van de lip gloss. Ook bevat de lip gloss jojoba-olie en shea butter met een voedende werking.

De Volume Lip Shine is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren exclusief bij Kruidvat voor de prijs van € 9.49

Photobucket

Dan hebben we nog de Intense Eye Liner Pen in de kleur 04 Dark Green. Een goed eye liner mag zeker niet ontbreken in je make-up stash. Steeds meer dames stappen over op de eye liner pen met een filten punt. Persoonlijk vind ik dit zelf ook een stuk fijner werken.

Photobucket


Photobucket

De pigment van eye liner is perfect in mijn ogen. Hij geeft een fijne donker groene kleur af, precies zoals er beschreven is door Gosh. Hij brengt prettig aan, maar soms moet je nog wel een keer extra over de streep heen met de eye liner pen, omdat hij nog wel eens wat plekjes wil vergeten. Natuurlijk wou ik ook direct testen over de eye liner écht waterproof zou zijn. Op de foto Links hierboven zie je de aangebrachte eye liner en aan de rechterkant zie je de eye liner na het proberen om de streep van mijn huid af te halen. Na flink poetsen blijft er dus nog een flinke groene streep achter. Waterproof goedgekeurd!

De Intense Eye Liner Pen is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren exclusief bij Kruidvat voor € 8.79


Photobucket

Gosh heeft ook een aantal prachtige lakjes in de collectie. Ik testte de kleur 614 Lazy Green. Een prachtig army groen kleurtje wat trouwens perfect past bij dit seizoen, want de army groene kleuren zijn nog lang niet uit het mode beeld verschenen. Het flesje vind ik erg leuk door de sterretjes op de dop.

Photobucket

Het kwastje is zoals alle andere lakjes van Gosh. Ik vind ze erg prettig lakken. Met twee halen heb je je nagel al bedekt met nagellak.

Op beide foto's hierboven heb ik maar 1 laagje aangebracht met 2 strepen. Hij dekt dus perfect met 1 laagje. De houdbaarheid op mijn nagels is iets minder, ongeveer 2 dagen, maar je kunt er natuurlijk een top coat overheen aanbrengen om nog langer te genieten van het lakje op je nagels.

Er zijn in totaal 5 nieuwe kleuren in het Gosh assortiment voor € 7.29 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Photobucket

De gorgeous looking mono oogschaduw in 011 Dusty Green. Gotta love this one ♥ Het oogschaduw doosje zit in een goud-groenkleurige kartonnen doosje, gorgeous. Iedere mono oogschaduw heeft trouwens een ander kleur doosje.

Photobucket

Op de achterkant van het doosje vind je alle informatie als ingrediënten.

Photobucket

Mijn  eerste indruk van het zwarte rondje doosje is goed. Dit was voor mij de eerste mono oogschaduw, maar ik denk dat ik er nog heel wat zal gaan toevoegen aan mijn oogschaduw stash. Het doosje voelt stevig aan en zeker niet goedkoop. De kleur Dusty Green doet mij denken aan een olijf-achtig kleurtje wat ik overigens prachtig vind.

Photobucket

De pigmentatie is goed. Met een oogschaduw basis komt de oogschaduw nog beter uit, maar is niet perse nodig. De oogschaduw heeft een kleine shimmertjes wat de kleur helemaal afmaakt. Ook kun je deze kleur eindeloos combineren met je looks. Bijvoorbeeld de Light Brown mono oogschaduw van Gosh.

De mono oogschaduws zijn verkrijgbaar in diversen kleurtjes voor € 7,49 bij Kruidvat.

Heb jij al een product uit deze collectie geprobeerd?