Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Ad - Nieuwe Andrélon Haar & Hoofdhuid-lijn photo Vastleggeninvolledigscherm1-2-2013172525bmp_zps3d25d919.jpg69% van de Nederlandse vrouwen heeft wel eens last van een jeukende, gevoelige of droge hoofdhuid. Geen pretje. Veel vrouwen weten ook niet hoe ze dit probleem moeten aanpakken. Daarbij denkt 23% van de vrouwen dat als ze iets aan hun gevoelige en droge hoofdhuid doen, dit ten koste gaat van hun haar, terwijl een gezonde hoofdhuid juist de is basis van sterk en mooi haar. Daarom heeft Andrélon Haar & Hoofdhuid met nutrium 10 ontwikkeld.De actieve formule met 10 vitaminen, mineralen en voedingsstoffen verbetert de conditie van je hoofdhuid én zorgt voor sterk en glanzend haar vanaf de wortel tot in de puntjes. Nu hoef je niet meer te kiezen tussen een goed verzorgde hoofdhuid of mooi haar. De Andrélon Haar & Hoofdhuid verzorgingslijn biedt een oplossing voor verschillende haartypen en wensen.

Andrélon Haar & Hoofdhuid Repair shampoo. 
Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Ook is deze shampoo verrijkt met Lysine,  het helpt beschadigingen te voorkomen en voedt je haar intensief. Kortom, zijdezacht en sterk haar.    photo RepairMaskA_drukwerk_CMYK_GR_zps21822df9.jpg

Naast de Repair shampoo biedt Andrélon ook een Haar & Hoofdhuid Repair Mask. Dit masker is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar tegen te gaan en biedt een wekelijkse intensieve verzorging.

 photo 8711700664240A_drukwerk_CMYK_GR_zps8fe59b9a.jpg
Andrélon Haar & Hoofdhuid Bright Shine is perfect voor normaal en dof haar. Deze actief werkende shampoo met Derma Care Technology verzorgt je hoofdhuid intensief en geeft je haar een natuurlijke glans.


 photo VolumemaxxShampooA_drukwerk_CMYK_GR_zpsbae11058.jpg

Andrélon Haar & Hoofdhuid Volume Maxx shampoo is bedoeld voor fijn en futloos haar. Deze shampoo met Root Lift Technology geeft dat fijne en futloze haar meer body en volume vanaf de haarwortel. 

Natuurlijk kun je naast het gebruik van de Andrélon Haar & Hoofdhuid-lijn zelf ook nog een steentje bijdragen aan een bos gezonde lokken en een verzorgde hoofdhuid. Hieronder vind je enkele tips.

Borstel je haar goed door voordat je het gaat wassen.Hierdoor verminder je niet alleen de klitten na het      wassen, maar je stimuleert ook nog eens de doorbloeding van je hoofdhuid.

Spoel na het wassen je haren goed uit zodat alle shampoo resten zijn verdwenen. Shampoo resten zorgen namelijk voor jeuk en dof haar.

Tijdens het wassen van je haar kun je je hoofdhuid zachtjes masseren met je vingertoppen. Hierdoor stimuleer je ook weer de doorbloeding van je hoofdhuid.

Een borstel met natuurharen zorgt ervoor dat je haar niet statisch word en beschadigd raakt.

Andrélon Haar & Hoofdhuid verzorgt je haar en werkt actief op je hoofdhuid.
Meer informatie over Andrélon en deze lijn vind je op de www.andrelon.nl/haarenhoofdhuid

Andrélon Haar & Hoofdhuid is verkrijgbaar bij drogisterijen en diversen supermarkten.