Doorgaan naar hoofdcontent

Ad - Nieuwe Andrélon Haar & Hoofdhuid-lijn photo Vastleggeninvolledigscherm1-2-2013172525bmp_zps3d25d919.jpg69% van de Nederlandse vrouwen heeft wel eens last van een jeukende, gevoelige of droge hoofdhuid. Geen pretje. Veel vrouwen weten ook niet hoe ze dit probleem moeten aanpakken. Daarbij denkt 23% van de vrouwen dat als ze iets aan hun gevoelige en droge hoofdhuid doen, dit ten koste gaat van hun haar, terwijl een gezonde hoofdhuid juist de is basis van sterk en mooi haar. Daarom heeft Andrélon Haar & Hoofdhuid met nutrium 10 ontwikkeld.De actieve formule met 10 vitaminen, mineralen en voedingsstoffen verbetert de conditie van je hoofdhuid én zorgt voor sterk en glanzend haar vanaf de wortel tot in de puntjes. Nu hoef je niet meer te kiezen tussen een goed verzorgde hoofdhuid of mooi haar. De Andrélon Haar & Hoofdhuid verzorgingslijn biedt een oplossing voor verschillende haartypen en wensen.

Andrélon Haar & Hoofdhuid Repair shampoo. 
Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor droog en beschadigd haar. Ook is deze shampoo verrijkt met Lysine,  het helpt beschadigingen te voorkomen en voedt je haar intensief. Kortom, zijdezacht en sterk haar.    photo RepairMaskA_drukwerk_CMYK_GR_zps21822df9.jpg

Naast de Repair shampoo biedt Andrélon ook een Haar & Hoofdhuid Repair Mask. Dit masker is speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar tegen te gaan en biedt een wekelijkse intensieve verzorging.

 photo 8711700664240A_drukwerk_CMYK_GR_zps8fe59b9a.jpg
Andrélon Haar & Hoofdhuid Bright Shine is perfect voor normaal en dof haar. Deze actief werkende shampoo met Derma Care Technology verzorgt je hoofdhuid intensief en geeft je haar een natuurlijke glans.


 photo VolumemaxxShampooA_drukwerk_CMYK_GR_zpsbae11058.jpg

Andrélon Haar & Hoofdhuid Volume Maxx shampoo is bedoeld voor fijn en futloos haar. Deze shampoo met Root Lift Technology geeft dat fijne en futloze haar meer body en volume vanaf de haarwortel. 

Natuurlijk kun je naast het gebruik van de Andrélon Haar & Hoofdhuid-lijn zelf ook nog een steentje bijdragen aan een bos gezonde lokken en een verzorgde hoofdhuid. Hieronder vind je enkele tips.

Borstel je haar goed door voordat je het gaat wassen.Hierdoor verminder je niet alleen de klitten na het      wassen, maar je stimuleert ook nog eens de doorbloeding van je hoofdhuid.

Spoel na het wassen je haren goed uit zodat alle shampoo resten zijn verdwenen. Shampoo resten zorgen namelijk voor jeuk en dof haar.

Tijdens het wassen van je haar kun je je hoofdhuid zachtjes masseren met je vingertoppen. Hierdoor stimuleer je ook weer de doorbloeding van je hoofdhuid.

Een borstel met natuurharen zorgt ervoor dat je haar niet statisch word en beschadigd raakt.

Andrélon Haar & Hoofdhuid verzorgt je haar en werkt actief op je hoofdhuid.
Meer informatie over Andrélon en deze lijn vind je op de www.andrelon.nl/haarenhoofdhuid

Andrélon Haar & Hoofdhuid is verkrijgbaar bij drogisterijen en diversen supermarkten. 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.