Doorgaan naar hoofdcontent

7 keer do it yourself voor je valentijn + Chocostar.nl

 photo PicMonkeyCollage134_zpsac08be6f.jpg
Wat vliegt de tijd! 14 Februari staat alweer bijna voor de deur. De etalages in de winkelstraten veranderen allemaal in liefdes etalages. Natuurlijk is het leuk om iets kant en klaar te kopen voor je geliefde of voor iemand anders die je erg dierbaar is, maar het leukste is natuurlijk om zelf aan de knutsel te gaan om het nog persoonlijker te maken.

Vandaag zet ik de leukste 15 do it yourself ideetjes voor je op een rijtje. Ik weet zeker dat jij diegene flinke hartkloppingen gaat bezorgen!

 photo tiny-package2_zps20fead4e.jpg

Liefde in een doosje

Hoe lief is bovenstaand doosje? In het doosje zit een kleine kompas met een briefje "where would i be without you". Een ge-wel-dig idee om je geliefde mee te verassen. Ik werd op slag verliefd en eigenlijk is het heel simpel te maken, maar ook kun je ze als je zelf geen zin hebt om te gaan knutselen, kant en klaar bestellen in deze webhop. De dame maakt meerdere kleine pakketjes, genoeg inspiratie!


 photo 2f9c5bd89d84ee7ca2ba157cf25c98ed_zps1b621c2d.jpg

Kaartenspel liefde

Dit idee vind ik zelf helemaal top! Een kaartenspel omgetoverd tot een klein boekje met 52 redenen waarom jij gek bent op je geliefde. Het is heel simpel, want het enigste wat je nodig hebt is 1 of 2 oude pakken kaarten, 2 losse ringen en natuurlijk 52 redenen. Minder of meer kan ook, it's up to you! Om het leuke oude effect te krijgen kun je de kaarten eventjes laten weken in een grote bak thee. Be creative!
Bron

 photo IMG_1473_zpsca6ea785.jpg  photo IMG_3715_zps38d7f715.jpg

Alfabet voor de liefde

Een compleet alfabet voor jullie liefde, how cute? Daar heb je alleen voor nodig een leeg notitieboekje en een paar goede stiften. Wees zo creatief mogelijk als het gaar om teksten te verzinnen bij iedere letter. Dat is toch leuker dan ze van internet af te halen : )
Bron


 photo balloons_zpsc70d9b42.jpg

Vliegende liefdesbriefjes

Misschien is het idee niet erg origineel, dus laten we het maar een gouwe ouwe noemen, haha! Een paar ballonnen in hartjes vorm met aan iedere ballon 1 touwtje. Onderaan het touwtje maak je een opgerold klein liefdebriefje vast. Wat je ook kunt doen in plaats van de liefdesbriefjes aan de ballon te hangen in de ballon te stoppen voordat je ze opblaast ; )
Foto


 photo sentimental-gifts_05_zpsa957c586.jpg

Key to my heart

De kleinste zelfgemaakte cadeautjes zijn altijd het leukst, niet alleen om te geven, maar ook om te krijgen. Dit cadeautje is perfect. Heb je nog ergens een oude sleutel liggen? Top! Nu nog een klein doosje ergens scoren. Deze kun je o.a kopen bij Xenos en bijvoorbeeld zelf verven met schoolbord verf om het nog persoonlijker te maken.
Bron


 photo valentine-custom-candy-box_zpsa45fa9f6.jpg

Liefde voor snoepjes

Als je een echte zoetekauw liefde hebt dan is dit écht iets wat je moet maken. Een box met snoepjes in kleine cupcake papiertjes met hier en daar een lief briefje. Simpel, maar zó leuk! De box kun je o.a kopen bij Xenos, net als de cupcake papiertjes. De snoepjes bepaal je natuurlijk helemaal zelf! Strik eromheen en klaar is perfecte cadeau.
Bron

 photo 3382195_zpsa674a243.jpg

Canvas liefde

Één van de meest simpele cadeau's die ik heb kunnen vinden, splitpennen op een canvas doek met een bepaalde tekst of zoals hierboven "love". Een canvas doek koop je voor een prikkie bij Action en de splitpennen koop je bijvoorbeeld bij Hema of Xenos. Easpy peasy toch?
Bron

enne..... chocolade mag natuurlijk niet ontbreken op 14 Februari! Chocolade die je zelf kunt samenstellen is nog leuker en dit kun je doen bij Chocostar.nl Ook vind je er speciale valentijnschoco waar je zelf helemaal niks aan hoeft te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de chocoreep "be mine valentine" met marsepein, suikerhartjes en en een winegum hartje? Om je vingers bij af te likken! Alleen bij het zien van de foto loopt het water al in je mond.... hoe fijn is het dan om samen met je valentijn een speciale reep te delen?

 photo dsc03408-1c_zpsfc6bb6d4.jpg

Happy valentine lovelies ♥
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.