Doorgaan naar hoofdcontent

Tip - Liefde is... ...samen een spelletje spelen

Photobucket

Ik ben gek op spelletjes. Hoe meer uitdaging hoe leuker het spel! Met kerst kreeg ik van mijn schoonmoeder een ge-wel-dig spel, Liefde is... samen een spelletje spelen. Jeen en ik zijn verknocht aan dit spel. Waarom? Lees dan gauw verder.


Het spel komt in een langwerpig vierkant blik, wat op zich al handig is om het spel ook mee te nemen. Het spel kun je spelen met 2 tot 4 spelers, maar mijn voorkeur gaat uit om dit saampjes met je geliefde te spelen. Dat maakt hét spel! Wel is het spel vanaf 16 jaar door de pikante vragen die er voorbij komen ; -)

In het blik vind je een speelbord, pion, hartenfiches, spelregels, vragenkaarten en een zandloper. Zelf heb je nog nodig en dus niet inbegrepen in het blik, een pen en papier. Je hebt 4 kleuren hartenfiches, groen, roze, grijs en geel. Iedere speler kiest een  kleur uit en als je het samen speelt kies je allebei 2 kleuren fiches.Op de fiches staat een hart, de ene kant een gebroken hart en de andere kant een heel hart. Het is dus de bedoeling dat de tegenspeler zoveel mogelijk hele hartjes van de andere speler probeert te veroveren.Photobucket

Ik kan je nu alvast vertellen dat de vragen op de kaartjes best pittig zijn. Zo had ik steeds alleen maar gebroken hartjes en Jeen ging er vandoor met de hele harten van mij. Bummer! Je hebt verschillende categorieën op de vragenkaarten, Liefde & geld, Liefde & Karakter, Liefde & Erotiek, Liefde & Uiterlijk, Liefde & Romantiek, Liefde & Nog meer. Het is de bedoeling dat de je tegenspeler precies hetzelfde antwoord geeft op de vraag die op de vragenkaart staat als jij. Bijvoorbeeld je hebt de categorie Liefde & Karakter. De vraag die hier bij hoort, In mijn vorige leven was ik vast en zeker een... jij vult die vraag aan met wat jij denkt en je tegenspeler moet exact hetzelfde antwoord raden binnen de tijd van de zandloper.

Aha, het klinkt easy peasy, maar ik weet zeker dat het eerst flink oefenen geblazen is. Ik kreeg als conclusie van Jeen mee, ik ken je beter dan dat jij mij kent! Haha, die kan ik in mijn zak steken terwijl we al bijna 7 jaar samen zijn. 


Photobucket


Het spel is echt een aanrader om aan te schaffen om elkaar nog beter te leren kennen, emotioneel, serieus en soms hilarisch. Het spel is te koop bij Intertoys voor € 9,99. Je besteld hem hier.

Iets voor jou?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.