Doorgaan naar hoofdcontent

Teeez nieuwste collectie - La Isla Chique

 photo CIMG0543_zpsab0116de.jpg

Het is je vast niet ontgaan dat Teeez weer met een ge-wel-dige collectie is gekomen waar menig beauty hartje sneller heeft laten slaan. Ik heb lang getwijfeld of ik het artikel online zou plaatsen, juist omdat er al zoveel meiden iets over de collectie hebben verteld, maar de winter is nu in volle gang en ik denk dat wij allemaal wel wat zonnestraaltjes kunnen gebruiken en met deze collectie gaat dat 100% lukken.


De allernieuwste collectie van Teeez, La Isla Chique bestaat uit een Eve's Ready to Wear Lipstick, een Paradise Perfect Lip Gloss, Island Palette Eyeshadows, Easy on the Eye Pencil, Easy on the Eyes Eyeliner en Soft as Sin Cream Blush. Eigenlijk verklappen de productnamen het al een beetje. Je vergeet compleet de witte vlokken die uit de lucht vallen en waant je op een tropisch eiland vol met flamingo's, hoge temperaturen, palmbomen en cocktails. We ♥ cocktails!

De verpakkingen zijn dan ook helemaal tropic feeling proof! keer op keer laat Teeez met hun nieuwe collecties mijn beauty hartje sneller kloppen. Stel in het ergste geval vind je de producten niks, dan zou je toch de collectie willen aanschaffen voor alleen de verpakkingen!

 photo CIMG0544_zpsb618358b.jpg

Met dit product ben ik zó onbeschrijflijk in mijn nopjes, maar echt. De Soft as Sin Cream Blush in de kleur Soft Rose. De andere kleuren die je ook nog kunt vinden in de collectie zijn:

Cheeky Red
Sun Tan Taupe
Classy Coral

 photo CIMG0546_zps98c7e3f3.jpg

Hoe leuk zijn de teksten binnenin de kartonnen doosjes? "It's warm, and the hot air makes her cheeks blush slightly pink" Op iedere doosje vind je een andere tekst.

 photo CIMG0547_zpse712cd09.jpg

Het doosje van de blush, wow! Isn't she a pretty lady? De flamingo's, de clutches en de appels. Het doosje heeft op de bovenkant een prachtig print en je kijkt door de bovenkant zo naar de blush.

 photo CIMG0548_zpsf5b139d8.jpg

De onderkant van het doosje heeft een koper-achtige finish, pure love. Zeg mij dat de blush € 20,00 kost geloof ik je ook. Hij is ontzettend stevig en voelt totaal niet cheap aan.

 photo CIMG0549_zps1ba017af.jpg

Kijk nou wat een lovely ♥

 photo CIMG0550_zps65c8eba2.jpg

Soft Rose is echt soft soft. Ik kreeg de kleur bijna niet op de foto, maar de kleur is prachtig. Licht, maar mooi! Ze geeft je net die rose kleurige wangetjes zodat je die winterblues razendsnel vergeet. Daarbij bevat de blush ook nog een voedende vitamine E en is parabeen vrij. Do i need to say more?

Soft as Sin Cream Blush 2gram € 7.99

 photo CIMG0551_zpsb5130cc5.jpg

De Paradise Perfect Lip Gloss is ook al zo een beauty en een échte musthave. Over de verpakkingen hoef ik je niet veel te vertellen denk ik? Deze spreekt net als de blush boekdelen.


 photo CIMG0552_zpseb77c674.jpg

"It's warm, and the air smells weet, like fruit and blossom"

 photo CIMG0553_zps63425d9b.jpg

De huls is ook weer zo lovely. De lip gloss is verkrijgbaar in 1 kleur, Sheer Gold. Zoals de naam als zegt bevat de lip gloss gouden shimmers. Op mijn lippen zie je de gouden gloed niet erg goed, maar in de huls zie je ze duidelijk tussen de transparante gloss. Als je niet zo gek bent op lippenstift is deze lip gloss een fijne aanrader voor een subtiel effect, maar je kunt hem ook over ja favoriete lippenstift heen dragen. De volume die hij zou moeten geven doet bij mij zijn werk niet, maar de gloss opzich is al prachtig.

Waar hij naar ruikt? Fruitig, moeilijk om te beschrijven, maar de geur is erg prettig. Dat is natuurlijk ook wel een must als je de hele dag de geur ruikt onder je neus. Ook is de lip gloss parabeen vrij.

Paradise Perfect Lip Gloss € 7.49

 photo CIMG0554_zpsb7031e8f.jpg

Eve's Ready to Wear Lipstick, hier was ik ook ontzettend benieuwd naar. Vooral omdat er een kleur uit het doosje tevoorschijn kwam die ik normaal niet zou dragen, Lucky Chocolate. De lipstick is verkrijgbaar in nog 9 andere verschillende kleuren. Er zal er vast wel eentje bij zitten die je aandacht trekt.

 photo CIMG0555_zpsb9f0508c.jpg

De huls alleen al is weer om te smullen en voelt ontzettend stevig aan. Ook weer totaal niet goedkoop. De koper kleurige huls vind ik prachtig en geeft je echt dat luxe gevoel. De kleur van de lipstick, je zou er zo een hap uitnemen. Niet van chocolade te onderscheiden.

 photo CIMG0556_zpse37f155a.jpg

"She stops a moment to eat some berries, that make her lips color deep red"

 photo CIMG0557_zps5af1f8f0.jpg

De kleur is in de huls een stuk donkerder dan dat de lipstick uiteindelijk is op je huid, zoals je kunt zien op de foto hierboven. Met 1 streep gemaakt. Toch een best neutrale kleur tenzij je de lipstick een paar keer over je lippen haalt. De kleur wordt dan steeds intenser. Op de verpakking staat dat de lipstick long lasting is, maar na een paar slokken drinken en een hapje eten is de lipstick al voor de helft van je lippen af. Ook deze lipstick is weer parabeen. Daarbij is de lipstick voedend en hydraterend en bevat hij speciaal toegevoegde mango.

Eve's Reday to Wear Lipstick € 7.49

 photo CIMG0559_zpsf9408596.jpg

Easy on the Eyes Eyeliner, ik ben dol op eyeliners en heb deze van Teeez met alle liefde toegevoegd aan mijn make-up stash.

 photo CIMG0560_zps6856538e.jpg

De eyeliner is pik zwart en bevat een innovatie precisie tip waardoor je een perfect lijn kunt zetten. Ook is de eyeliner waterproof. Ik ben gek op dit soort eyeliners, alleen het enigste nadeel... ze drogen vrij snel uit. Hoe je dit voorkomt? Dat ben ik aan het uitzoeken en binnenkort vind je hier een artikel over op Swil.

 photo CIMG0561_zps590dfebc.jpg

Oke, mijn recht lijn is dan misschien niet zó recht, maar je snapt mijn punt ;-) Je kunt er dikke lijnen mee maken, maar ook perfecte dunne lijntjes die je look net dat beetje extra geeft. Het is een vrij klein pennetje die makkelijk in je hand vasthoudt. De geur doet mij meteen denken aan een watervaste stift en waarschijnlijk komt dit doordat de eyeliner waterproof is. Is hij ook daadwerkelijk waterproof? Eerlijk is eerlijk, een kleine regenbui overleeft de eyeliner wel, maar een flink regenbui zeker niet. Persoonlijk vind ik het geen must dat een eyeliner waterproof moet zijn, maar hij moet wel op zijn plek blijven zitten en dat doet deze eyeliner prima.

Easy on the Eyes Eyeliner € 6.49

 photo CIMG0562_zps0f13fd68.jpg

Dan hebben we nog de Easy on the Eyes Eye Pencil waar ik persoonlijk erg enthousiast over ben.

 photo CIMG0563_zpsd89d57b8.jpg

Een oogpotlood met een romige en zachte formule, intens zwarte kleur en ook nog eens longlasting. Romig is ie zeker wat ik persoonlijk fijn vind voor een lijntje onder mijn ogen. Dat is natuurlijk dé plek waar je niet te hard wil drukken. Dat is met dit oogpotloodje ook niet het geval. Hij brengt soepel aan. Je kunt het potloodje natuurlijk ook gebruiken als eyeliner.

 photo CIMG0564_zps885c9225.jpg

Het potlood geeft inderdaad een intens zwarte kleur af die je ook nog makkelijk kunt vervagen bij bijvoorbeeld een smokey look. Hij blijft stukken beter zitten als de liquid eyeliner. Het is vooral prettig als het lijntje onder je ogen de hele dag blijft zitten. Dit potloodje is daar prima voor. Eerder heb ik nog geen oogpotloodje gevonden die de hele dag blijft zitten waar hij hoort te zitten. Een prima oogpotloodje!

Easy on the Eyes Eye Pencil € 5.49

 photo CIMG0565_zpsfa1884cb.jpg

Last but not least... Island Palette Eyeshadow in de kleur Must Have. Een prachtige kaki groene kleur met lichte shimmers. Ik ben al gek op de oogschaduws van Teeez, laten we kijken of ik over deze net zo te spreken ben.


 photo CIMG0566_zpsa9c1893c.jpg

"A big pink flamingo is walking past her, but she doesn't seem to notice, as she just fell asleep under a tree"

 photo CIMG0567_zps61d06f4c.jpg

Niet alleen vind je de kleur Must Have in de nieuwe collectie, ook vind je nog 7 andere kleuren waar je hartje sneller van gaan slaan. De Teeez oogschaduw staat bekend om de geweldige pigmentatie. het doosje is net als de anders producten helemaal top.

 photo CIMG0568_zps90835707.jpg

 photo CIMG0569_zpse35d7beb.jpg

 photo CIMG0571_zpsa2e6562a.jpg

De pigmentatie is fantastisch, zoals ik ben gewend van de voorgaande collecties! Helaas komt het iets minder goed over op de foto, maar de intense kleur zegt meer als genoeg. Ik heb de streep aanbracht met 1 veeg. In het doosje glimt de oogschaduw je tegemoet, maar als je de kleur draagt des te meer. Hij brengt makkelijk aan en heeft geen korrelige structuur, top! Ook blijft de oogschaduw zonder oogschaduw basis goed zitten. Wel zou ik aanraden om een basis te gebruiken zodat de oogschaduw niet in de lijntjes van oogleden trekken.

Island Palette Eyeshadow € 6.99

Ook deze keer heeft Teeez mij weer helemaal flabbergasted met de geweldige La Isla Chique collectie. Alle producten van Teeez zijn niet op dieren getest en zijn verkrijgbaar bij diversen drogisterijen. Voor meer informatie of alle verkooppunten kun je hier kijken.

Heb jij al iets uit deze La Isla Chique collectie aangeschaft?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.