Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Poederen als een baas met de kwasten van Etos

 photo CIMG0227_zps8836e394.jpg

Een beautylover zonder kwasten is als Winnie zonder Knorretje. Mijn kwasten verzameling is dan ook al een eind heen en laat Etos dan ook nog eens een aantal fijne kwasten in hun assortiment hebben toegevoegd. Dat vinden wij als beautylovers helemaal niet erg, toch? Poederen als een baas met de kwasten van Etos!
De kwasten zitten in een zipperbag wat het makkelijker maakt om je kwasten mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Zo nemen ze ook een stuk minder ruimte in, maar wil je toch niet je grote kwasten mee op sleeptouw nemen? Dan heeft Etos hier ook weer een oplossing voor, een minisetje kwasten. Ideaal voor onderweg als je tussendoor even je make-up moet bijwerken.

Photobucket

De kwasten zijn niet alleen fijn low budget, maar zien er ook nog eens piekfijn uit. Laat ik eerst vertellen dat de haartjes van de kwasten verbazingwekkend zacht zijn. Als ik hierop op mijn oordeel moet uitbrengen krijgt Etos van mij een dikke 10+. Het is en blijft natuurlijk een persoonlijke keuze. Ik heb bijvoorbeeld een vrij gevoelige huid en hoe zachter de kwasten hoe fijner ik dit vind, terwijl de ander juist weer ietwat hardere kwasten wil.

De handvaten van de kwasten zijn van een rubber-achtig materiaal wat prettig werkt, omdat de kwasten niet ineens uit je handen kunnen vallen. Verder hebben de kwasten een fijne dikte als het gaat om het handvat  en ze houden prettig vast.


Photobucket

Photobucket
Foundationkwast


Photobucket

Photobucket
WaaierkwastPhotobucket
Miniset


Photobucket


De kwasten-lijn van Etos vind ik ge-wel-dig, ik kan niet anders zeggen. Vooral de foundationkwast heeft mijn hartje gestolen. Het minisetje gaat nu vrolijk overal mee naar toe in mijn tas zodat ik altijd mijn gezicht bij kan werken. Deze kwastjes zijn een leuk voor de heb, maar ook de kwaliteit krijg van mij een kleine buiging. Voor zo een klein prijsje verwacht je niet veel, maar tegendeel bewijst.

Etos minisetje € 2.99
Etos Foundationkwast € 3.99
Etos Waaierkwast € 2.49

Ook vind je in het accessoires schap van Etos o.a eeb parfumverstuiver, een schuine epileerpincet, een Kabukikwast en een wimperkrultang. Zeker de moeite waard om je ogen door het schap te laten glijden.

Alle producten zijn al te koop bij de Etos filialen.

Heb jij al iets aangeschaft uit de accessoires lijn van Etos?