Doorgaan naar hoofdcontent

On my way - Ebay

 photo PicMonkeyCollage12_zps90282cde.jpg

Als je mij zou vragen wat mijn grootste hobby zou zijn dan zou ik volmondig antwoorden, shoppen! Who doesn't like it?! Als ik niet aan het werk ben voor Swil dan ben ik te vinden op Ebay, zoekend naar de leukste kleding voor de nog leukere prijsjes. Het geheim, goed zoeken. De meeste Ebay verkopers gebruiken de raarste namen in hun titel van een bepaald kledingstuk, dus goed zoeken is een must voor de leukste kledingstukken en musthaves.

Ik ben dus veel op Ebay te vinden. Per verkoper verschilt de levertijd, maar des te leuker als je na ongeveer een maand een tal van pakketjes aan de deur aangeboden krijgt! Vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes zien die ik gister heb geplaatst. Wil je 1 van de items zelf bestellen? Je vind de linkjes onder de foto's.

 photo 595994887_o_zpsdd4bb7e5.jpg

Hoewel het nog steeds hartje winter is was mijn zoektocht naar dé perfecte bikini al begonnen, op Ebay. Eigenlijk hoefde ik niet lang te zoeken, oog in oog stond ik met de meest loveable bikini ever! Een groene bikini met gouden kettingen. Just love it. Hij kost ongeveer € 10,50. Bestel hem hier.


 photo KGrHqFhMFCw59TVjGBQ9V1hefBw60_3_zps86c666e7.jpg

Blousjes heb je nooit teveel. Vroeger droeg ik ze nooit, maar ineens ben ik in love met blousjes. Deze belande dan ook vrij snel in mijn winkelmandje op Ebay. Hij kost ongeveer € 10.40. Écht een koopje! Je besteld hem hier.

 photo T2eC16Ny8E9s2fikBQ85GPShKw60_12_zpsce6cf290.jpg

De zoektocht ging verder naar een faux fur gilet. Eerst vond ik ze helemaal niks, maar nu snakt mijn hartje naar een teddy bontje. Op Ebay kun je er ontzettend veel vinden. Ik ging voor een wat langere zwarte versie. Voor deze betaalde ik ongeveer € 9.00. Hij is ook nog verkrijgbaar in de kleur beige dus ik denk dat ik die toch ook nog maar ga bestellen. Bestel het gilet hier.


 photo ViewImage_zpse4c1b9d7.jpg

I love blazers ♥ Zodra ik een winkel inloop, loop ik regelrecht naar de jasjes en blazers. Ik vind dat je eindeloos kunt combineren met blazers. Een leuk t-shirt eronder, blazer eroverheen en klaar is je look. Deze oud roze blazer vond ik voor ongeveer € 20,00. Hier kun je 'm bestellen.


 photo missonistylevestpaars_zps6ec5b434.jpg

Met dit koude weer heb ik het liefst de hele dag een lekker dik vest aan, maar natuurlijk geen oudbollig vest. Mijn oog viel op dit aztec achtige bohemian vest en werd opslag verliefd. Dit is de paarse versie, maar je hebt ook nog de blauwe versie, ook erg leuk! Deze kocht ik voor ongeveer € 17.00. Bestel hem hier.

Dat waren mijn aankoopjes die op dit moment naar mij onderweg zijn. Heb jij wel eens iets besteld op Ebay?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.