Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

On my way - Ebay

 photo PicMonkeyCollage12_zps90282cde.jpg

Als je mij zou vragen wat mijn grootste hobby zou zijn dan zou ik volmondig antwoorden, shoppen! Who doesn't like it?! Als ik niet aan het werk ben voor Swil dan ben ik te vinden op Ebay, zoekend naar de leukste kleding voor de nog leukere prijsjes. Het geheim, goed zoeken. De meeste Ebay verkopers gebruiken de raarste namen in hun titel van een bepaald kledingstuk, dus goed zoeken is een must voor de leukste kledingstukken en musthaves.

Ik ben dus veel op Ebay te vinden. Per verkoper verschilt de levertijd, maar des te leuker als je na ongeveer een maand een tal van pakketjes aan de deur aangeboden krijgt! Vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes zien die ik gister heb geplaatst. Wil je 1 van de items zelf bestellen? Je vind de linkjes onder de foto's.

 photo 595994887_o_zpsdd4bb7e5.jpg

Hoewel het nog steeds hartje winter is was mijn zoektocht naar dé perfecte bikini al begonnen, op Ebay. Eigenlijk hoefde ik niet lang te zoeken, oog in oog stond ik met de meest loveable bikini ever! Een groene bikini met gouden kettingen. Just love it. Hij kost ongeveer € 10,50. Bestel hem hier.


 photo KGrHqFhMFCw59TVjGBQ9V1hefBw60_3_zps86c666e7.jpg

Blousjes heb je nooit teveel. Vroeger droeg ik ze nooit, maar ineens ben ik in love met blousjes. Deze belande dan ook vrij snel in mijn winkelmandje op Ebay. Hij kost ongeveer € 10.40. Écht een koopje! Je besteld hem hier.

 photo T2eC16Ny8E9s2fikBQ85GPShKw60_12_zpsce6cf290.jpg

De zoektocht ging verder naar een faux fur gilet. Eerst vond ik ze helemaal niks, maar nu snakt mijn hartje naar een teddy bontje. Op Ebay kun je er ontzettend veel vinden. Ik ging voor een wat langere zwarte versie. Voor deze betaalde ik ongeveer € 9.00. Hij is ook nog verkrijgbaar in de kleur beige dus ik denk dat ik die toch ook nog maar ga bestellen. Bestel het gilet hier.


 photo ViewImage_zpse4c1b9d7.jpg

I love blazers ♥ Zodra ik een winkel inloop, loop ik regelrecht naar de jasjes en blazers. Ik vind dat je eindeloos kunt combineren met blazers. Een leuk t-shirt eronder, blazer eroverheen en klaar is je look. Deze oud roze blazer vond ik voor ongeveer € 20,00. Hier kun je 'm bestellen.


 photo missonistylevestpaars_zps6ec5b434.jpg

Met dit koude weer heb ik het liefst de hele dag een lekker dik vest aan, maar natuurlijk geen oudbollig vest. Mijn oog viel op dit aztec achtige bohemian vest en werd opslag verliefd. Dit is de paarse versie, maar je hebt ook nog de blauwe versie, ook erg leuk! Deze kocht ik voor ongeveer € 17.00. Bestel hem hier.

Dat waren mijn aankoopjes die op dit moment naar mij onderweg zijn. Heb jij wel eens iets besteld op Ebay?