Deze tijdschriften uit de 90's kennen we allemaal nog wel

Wat zeggen de 90's kids ervan als we de Break Out en de Hitkrant weer nieuw leven in blazen? Iedereen geboren in de jaren 90 weet precies wat ik bedoel. Ik knipte alles uit deze twee tijdchriften en de posters hing ik op in mijn kamer. Genieten! Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie de tijdschriften van vroeger nog weet te herinneren. Ik ga je mijn favorieten van vroeger vertellen. Vroeger was ik een echt lees meisje meisje. Ik verslond boeken als Kippenvel, Carry Slee en Jip en Janneke. Ik vond eigenlijk alles leuk, zolang er maar letters in stonden. Lezen kon ik als een malle. Wie kan zich nog de boeken abonnementen herinneren? Zo had ik bijvoorbeeld een abonnement gekregen van mijn ouders op de bekende Barbie boeken. Dat was gezellig iedere maand. Een mooi roze brievenbus pakketje. Ik had de hele collectie compleet. Geen idee wat ermee is gebeurd, maar hoe tof was het geweest als mijn eigen meisjes ook compleet verliefd waren geworden op deze boekjes. Daarnaast heeft de vr…

Mijn meest gênante wtf momenten

Photobucket

Een beetje vreemd uit de hoek komen is menselijk, toch? Sommige mensen kunnen er een flink potje van maken, like me! Ik ben het type mens wat serieus over een lucifer kan struikelen en zo kan ik nog een tal van gênante dingen opnoemen waar ik toen niet om kon lachen, maar die mij nu gigantisch aan het huilen maken, van het lachen natuurlijk. Nog nooit eerder online gezet of überhaupt aan iemand verteld.

Riemen vast, let's go!

Stuntelen met de Nintendo Wii

Photobucket

Toen de Nintendo Wii net uit was moest en zouden wij -vriendlief en ik- er ook perse eentje hebben. Zo gezegd zo gedaan. Bij die Wii zat een antente om zo met de draadloze controller te kunnen spelen. Wij hadden natuurlijk weer de mazzel dat die antente het vrij snel begaf. We gingen opzoek naar een draadloze antenne, maar dit werkte helemaal niet. Ik besloot om op internet te kijken naar iets waar de controller ook mee zou werken en ja hoor, men neme 2 waxinelichtjes en zet deze voor de tv neer. Dat deed ik en probeerde de controller, maar nog steeds deed hij het niet. Wat denk je? Natuurlijk doet ie het niet als ik de waxinelichtjes niet aan steek...................... shame on me!


Vakantiebaantje?

 photo tumblr_mgl7wbl9J21s3noh1o1_500_zps0312c44e.gif

Dit is denk het het meest gênante moment uit mijn hele leven tot nu toe! Serieus schaam ik mij nog steeds voor dit rare moment en als ik er nu over nadenk denk ik....... why? For gods sake why? Tijdens de zomervakantie long time ago, wilde ik graag een baantje zodat ik leuke dingen kon doen, maar waar haalde je als jong meisje genoeg centjes vandaan om de vakantie door te komen? Ik vroeg aan mijn moeder wat de best betaalde baan was. Waarop zij antwoorde dat je als iemand die lijken opmaakt e e.d een goede boterham kon verdienen. Oke... daar ging ik dus mijn zinnen op zetten. Een vakantiebaan als het opmaken van dode mensen. Ik pakte de gouden gids erbij en begon te bellen en vroeg bij diversen gemeente of zij nog mensen konden gebruiken in de trant van bij baan. Steeds kreeg ik het antwoord, nee en ik snapte er geen ruk van. Ik vertelde het aan mijn moeder en zij kwam écht niet meer bij van het lachen. Aha, ik nu ook niet als ik dit typ (de tranen staan in mijn ogen van het lachen) Hoe fout? En bovenal, hoe dom? Haha! Oke, ik was nog jong en dacht wel aardig een zakcentje bij te kunnen verdienen, eigenlijk niet eens wetende wat het precies inhield op dat moment. Don't judge me...... haha!

Zo kan ik er nog wel een paar opnoemen, maar laat ik mijzelf niet nog belachelijker maken. Ik denk dat jullie je dosis lachen voor vandaag wel hebben gehad en wie weet kom ik ooit nog eens terug op dit artikel om meer té gênante momenten met jullie te delen. 

Heb jij ook zo'n ongelooflijk gênant moment? 

Beeld: weheartit