Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Mijn meest gênante wtf momenten

Photobucket

Een beetje vreemd uit de hoek komen is menselijk, toch? Sommige mensen kunnen er een flink potje van maken, like me! Ik ben het type mens wat serieus over een lucifer kan struikelen en zo kan ik nog een tal van gênante dingen opnoemen waar ik toen niet om kon lachen, maar die mij nu gigantisch aan het huilen maken, van het lachen natuurlijk. Nog nooit eerder online gezet of überhaupt aan iemand verteld.





Riemen vast, let's go!

Stuntelen met de Nintendo Wii

Photobucket

Toen de Nintendo Wii net uit was moest en zouden wij -vriendlief en ik- er ook perse eentje hebben. Zo gezegd zo gedaan. Bij die Wii zat een antente om zo met de draadloze controller te kunnen spelen. Wij hadden natuurlijk weer de mazzel dat die antente het vrij snel begaf. We gingen opzoek naar een draadloze antenne, maar dit werkte helemaal niet. Ik besloot om op internet te kijken naar iets waar de controller ook mee zou werken en ja hoor, men neme 2 waxinelichtjes en zet deze voor de tv neer. Dat deed ik en probeerde de controller, maar nog steeds deed hij het niet. Wat denk je? Natuurlijk doet ie het niet als ik de waxinelichtjes niet aan steek...................... shame on me!


Vakantiebaantje?

 photo tumblr_mgl7wbl9J21s3noh1o1_500_zps0312c44e.gif

Dit is denk het het meest gênante moment uit mijn hele leven tot nu toe! Serieus schaam ik mij nog steeds voor dit rare moment en als ik er nu over nadenk denk ik....... why? For gods sake why? Tijdens de zomervakantie long time ago, wilde ik graag een baantje zodat ik leuke dingen kon doen, maar waar haalde je als jong meisje genoeg centjes vandaan om de vakantie door te komen? Ik vroeg aan mijn moeder wat de best betaalde baan was. Waarop zij antwoorde dat je als iemand die lijken opmaakt e e.d een goede boterham kon verdienen. Oke... daar ging ik dus mijn zinnen op zetten. Een vakantiebaan als het opmaken van dode mensen. Ik pakte de gouden gids erbij en begon te bellen en vroeg bij diversen gemeente of zij nog mensen konden gebruiken in de trant van bij baan. Steeds kreeg ik het antwoord, nee en ik snapte er geen ruk van. Ik vertelde het aan mijn moeder en zij kwam écht niet meer bij van het lachen. Aha, ik nu ook niet als ik dit typ (de tranen staan in mijn ogen van het lachen) Hoe fout? En bovenal, hoe dom? Haha! Oke, ik was nog jong en dacht wel aardig een zakcentje bij te kunnen verdienen, eigenlijk niet eens wetende wat het precies inhield op dat moment. Don't judge me...... haha!

Zo kan ik er nog wel een paar opnoemen, maar laat ik mijzelf niet nog belachelijker maken. Ik denk dat jullie je dosis lachen voor vandaag wel hebben gehad en wie weet kom ik ooit nog eens terug op dit artikel om meer té gênante momenten met jullie te delen. 

Heb jij ook zo'n ongelooflijk gênant moment? 

Beeld: weheartit