Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn meest gênante wtf momenten

Photobucket

Een beetje vreemd uit de hoek komen is menselijk, toch? Sommige mensen kunnen er een flink potje van maken, like me! Ik ben het type mens wat serieus over een lucifer kan struikelen en zo kan ik nog een tal van gênante dingen opnoemen waar ik toen niet om kon lachen, maar die mij nu gigantisch aan het huilen maken, van het lachen natuurlijk. Nog nooit eerder online gezet of überhaupt aan iemand verteld.

Riemen vast, let's go!

Stuntelen met de Nintendo Wii

Photobucket

Toen de Nintendo Wii net uit was moest en zouden wij -vriendlief en ik- er ook perse eentje hebben. Zo gezegd zo gedaan. Bij die Wii zat een antente om zo met de draadloze controller te kunnen spelen. Wij hadden natuurlijk weer de mazzel dat die antente het vrij snel begaf. We gingen opzoek naar een draadloze antenne, maar dit werkte helemaal niet. Ik besloot om op internet te kijken naar iets waar de controller ook mee zou werken en ja hoor, men neme 2 waxinelichtjes en zet deze voor de tv neer. Dat deed ik en probeerde de controller, maar nog steeds deed hij het niet. Wat denk je? Natuurlijk doet ie het niet als ik de waxinelichtjes niet aan steek...................... shame on me!


Vakantiebaantje?

 photo tumblr_mgl7wbl9J21s3noh1o1_500_zps0312c44e.gif

Dit is denk het het meest gênante moment uit mijn hele leven tot nu toe! Serieus schaam ik mij nog steeds voor dit rare moment en als ik er nu over nadenk denk ik....... why? For gods sake why? Tijdens de zomervakantie long time ago, wilde ik graag een baantje zodat ik leuke dingen kon doen, maar waar haalde je als jong meisje genoeg centjes vandaan om de vakantie door te komen? Ik vroeg aan mijn moeder wat de best betaalde baan was. Waarop zij antwoorde dat je als iemand die lijken opmaakt e e.d een goede boterham kon verdienen. Oke... daar ging ik dus mijn zinnen op zetten. Een vakantiebaan als het opmaken van dode mensen. Ik pakte de gouden gids erbij en begon te bellen en vroeg bij diversen gemeente of zij nog mensen konden gebruiken in de trant van bij baan. Steeds kreeg ik het antwoord, nee en ik snapte er geen ruk van. Ik vertelde het aan mijn moeder en zij kwam écht niet meer bij van het lachen. Aha, ik nu ook niet als ik dit typ (de tranen staan in mijn ogen van het lachen) Hoe fout? En bovenal, hoe dom? Haha! Oke, ik was nog jong en dacht wel aardig een zakcentje bij te kunnen verdienen, eigenlijk niet eens wetende wat het precies inhield op dat moment. Don't judge me...... haha!

Zo kan ik er nog wel een paar opnoemen, maar laat ik mijzelf niet nog belachelijker maken. Ik denk dat jullie je dosis lachen voor vandaag wel hebben gehad en wie weet kom ik ooit nog eens terug op dit artikel om meer té gênante momenten met jullie te delen. 

Heb jij ook zo'n ongelooflijk gênant moment? 

Beeld: weheartit

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.