En dan ben je ineens toch een draagmama

Wanneer je meerdere kids hebt doe je het moederschap bij elk kind weer anders. Althans, dat is mijn ervaring. Zo moest het bijvoorbeeld bij de eerste drie volgens de regeltjes. Eigenlijk regeltjes tussen haakjes, want het moederschap heeft geen regeltjes. Iedere mama doet maar wat. Dit klinkt overigens veel minder lief dan dat ik bedoel (knipoog). Verwen je kind nou niet teveel las ik op het internet, want ze wennen eraan en daarna willen ze niet meer anders. Bij de eerste heb ik nachtenlang over de vloer gedwaald. Zij in mijn armen en al wiegend viel ze in slaap en kon ik haar als een echte ninja mama in haar eigen bedje terug leggen, waarna hetzelfde riedeltje al snel weer volgde. Zo ging dit bij de tweede en ook bij de derde dochter was dit niet veel anders. In tegendeel zelfs. Als ik er nu op terug kijk voel ik mijzelf wel eens schuldig. Waarom moest mijn meisje per se in haar eigen bedje slapen? Toen wist ik niet beter. Het hoorde zo. Want dat deed toch iedereen?

Nu ben ik inmidd…

Max Factor Max Effect mini nagellak

 photo CIMG0430_zps2ae970ad.jpg

Mini lakjes hebben bij mij altijd een streepje voor. Waarom? De kleinere flesjes nagellak maak je sneller op dan de grotere flesjes. Ik heb een uitgebreide nagellak stash, maar ik weet zeker dat ik ze niet meer in heel mijn leven op kan krijgen. Max Factor heeft in haar assortiment diversen kleurtjes mini nagellak en vandaag show ik je er 3.


PhotobucketPhotobucket

De kleurtjes die vandaag swatch zijn (v.l.n.r) Glam Green, Silver en het bekende lakje, Fantasy Fire. Hoeveel ml er precies in de flesjes zitten is mij niet helemaal duidelijk, maar ik gok dat er zoals de meeste kleinere lakjes 5 ml in zit.

Photobucket

Fantasy Fire, daar was ik het meest benieuwd naar. Ik hoorde vooral veel goede verhalen over dit lakje. De kleine flesjes zijn zó ontzettend schattig! Echt een wannahave voor iedere nagellak-lover.

Photobucket

Het kwastje van het Fantasy Fire lakje zat ietwat vermorzeld in het flesje wat je ook duidelijk kunt zien op de foto hierboven. Verder zijn kwastjes van de mini lakjes natuurlijk een stukje kleiner.

Photobucket

Photobucket


De lakjes lakken prettig, maar heeft wel meerdere laagjes nodig voor een normaal effect. Zo heeft Glam Green 2 laagjes nodig voor een goede dekking. Fantasy Fire is niet het lakje wat je zo op je nagels smeert. Dit omdat het lakje niet een echte dekking geeft. Wel zou hij mooi zijn als topcoat op bijvoorbeeld een zwart  of wit lakje. In ieder licht is het lakje weer anders het dat maakt het lakje wel echt Fantasy! Silver bevat ontzettend veel shimmery glitters, maar ook dit lakje dekt niet optimaal. Ik heb 3 laagjes nodig voor een normaal effect, maar deze kun je ook weer prima gebruiken over een andere kleur lakje.

Al met al zijn het toch leuke lakjes en voor het prijsje van € 5.07 is Fantasy Fire wel een aanrader. De musthaves onder de lakjes. De lakjes zijn te koop bij de drogisterij.

Heb jij al 1 van de lakjes geprobeerd?