Doorgaan naar hoofdcontent

Max Factor Max Effect mini nagellak

 photo CIMG0430_zps2ae970ad.jpg

Mini lakjes hebben bij mij altijd een streepje voor. Waarom? De kleinere flesjes nagellak maak je sneller op dan de grotere flesjes. Ik heb een uitgebreide nagellak stash, maar ik weet zeker dat ik ze niet meer in heel mijn leven op kan krijgen. Max Factor heeft in haar assortiment diversen kleurtjes mini nagellak en vandaag show ik je er 3.


PhotobucketPhotobucket

De kleurtjes die vandaag swatch zijn (v.l.n.r) Glam Green, Silver en het bekende lakje, Fantasy Fire. Hoeveel ml er precies in de flesjes zitten is mij niet helemaal duidelijk, maar ik gok dat er zoals de meeste kleinere lakjes 5 ml in zit.

Photobucket

Fantasy Fire, daar was ik het meest benieuwd naar. Ik hoorde vooral veel goede verhalen over dit lakje. De kleine flesjes zijn zó ontzettend schattig! Echt een wannahave voor iedere nagellak-lover.

Photobucket

Het kwastje van het Fantasy Fire lakje zat ietwat vermorzeld in het flesje wat je ook duidelijk kunt zien op de foto hierboven. Verder zijn kwastjes van de mini lakjes natuurlijk een stukje kleiner.

Photobucket

Photobucket


De lakjes lakken prettig, maar heeft wel meerdere laagjes nodig voor een normaal effect. Zo heeft Glam Green 2 laagjes nodig voor een goede dekking. Fantasy Fire is niet het lakje wat je zo op je nagels smeert. Dit omdat het lakje niet een echte dekking geeft. Wel zou hij mooi zijn als topcoat op bijvoorbeeld een zwart  of wit lakje. In ieder licht is het lakje weer anders het dat maakt het lakje wel echt Fantasy! Silver bevat ontzettend veel shimmery glitters, maar ook dit lakje dekt niet optimaal. Ik heb 3 laagjes nodig voor een normaal effect, maar deze kun je ook weer prima gebruiken over een andere kleur lakje.

Al met al zijn het toch leuke lakjes en voor het prijsje van € 5.07 is Fantasy Fire wel een aanrader. De musthaves onder de lakjes. De lakjes zijn te koop bij de drogisterij.

Heb jij al 1 van de lakjes geprobeerd?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.