Max Factor Max Effect mini nagellak

 photo CIMG0430_zps2ae970ad.jpg

Mini lakjes hebben bij mij altijd een streepje voor. Waarom? De kleinere flesjes nagellak maak je sneller op dan de grotere flesjes. Ik heb een uitgebreide nagellak stash, maar ik weet zeker dat ik ze niet meer in heel mijn leven op kan krijgen. Max Factor heeft in haar assortiment diversen kleurtjes mini nagellak en vandaag show ik je er 3.


PhotobucketPhotobucket

De kleurtjes die vandaag swatch zijn (v.l.n.r) Glam Green, Silver en het bekende lakje, Fantasy Fire. Hoeveel ml er precies in de flesjes zitten is mij niet helemaal duidelijk, maar ik gok dat er zoals de meeste kleinere lakjes 5 ml in zit.

Photobucket

Fantasy Fire, daar was ik het meest benieuwd naar. Ik hoorde vooral veel goede verhalen over dit lakje. De kleine flesjes zijn zó ontzettend schattig! Echt een wannahave voor iedere nagellak-lover.

Photobucket

Het kwastje van het Fantasy Fire lakje zat ietwat vermorzeld in het flesje wat je ook duidelijk kunt zien op de foto hierboven. Verder zijn kwastjes van de mini lakjes natuurlijk een stukje kleiner.

Photobucket

Photobucket


De lakjes lakken prettig, maar heeft wel meerdere laagjes nodig voor een normaal effect. Zo heeft Glam Green 2 laagjes nodig voor een goede dekking. Fantasy Fire is niet het lakje wat je zo op je nagels smeert. Dit omdat het lakje niet een echte dekking geeft. Wel zou hij mooi zijn als topcoat op bijvoorbeeld een zwart  of wit lakje. In ieder licht is het lakje weer anders het dat maakt het lakje wel echt Fantasy! Silver bevat ontzettend veel shimmery glitters, maar ook dit lakje dekt niet optimaal. Ik heb 3 laagjes nodig voor een normaal effect, maar deze kun je ook weer prima gebruiken over een andere kleur lakje.

Al met al zijn het toch leuke lakjes en voor het prijsje van € 5.07 is Fantasy Fire wel een aanrader. De musthaves onder de lakjes. De lakjes zijn te koop bij de drogisterij.

Heb jij al 1 van de lakjes geprobeerd?