Lovel Diary - LG, Fashionchick en afwasborstels

Photobucket

Misschien heb je wel gemerkt dat het alweer een tijdje geleden is dat er een Lovely Diary online is gekomen. Vanaf nu zal ik weer braaf iedere Donderdag mijn Lovely Diary online plaatsen. Afgelopen weekend waren wij in Den Helder en hebben daar 2 nachtjes doorgebracht en natuurlijk zijn we wezen shoppen. Verder zijn de Sandy Stars Fashionchick pumps en ik bij elkaar en ontving ik mijn nieuwe telefoon.Photobucket
Tijdens het shoppen in Den Helder bij Big Bazar kwam ik deze ontzettend gave afwasborstel tegen voor maar € 1,99 She's mine now! Photobucket
Alweer een tijdje geleden deed ik mee met een winactie op Vrouwen.nl. Je maakte kans op een LG Optimus L9. Ik doe normaal nooit mee met zulke winacties, maar omdat mijn telefoon het langzaam begon te begeven probeerde ik het toch en jaa hoor, lucky ass me kreeg op kerstavond een mailtje dat ik had gewonnen. Afgelopen week kwam de postbode de telefoon brengen en ik kan alvast zeggen, ik kan niet meer zonder! Later volgt er een uitgebreid artikel over de telefoon.
Photobucket
Ik zie ik zie wat jij niet ziet...... DaniĆ«ls met dubbel L, haha! Nevermind, de sweater is geweldig. Outfit post is in de maak. 

Photobucket
My new coat! Isn't she lovely? Ik heb de tik dat ik ieder jaar een nieuwe winterjas wil, of nou ja eigenlijk zou ik iedere dag wel een andere winterjas willen hebben ;-) Thanks mommy! 

Photobucket
Er verschijnen regelmatig leuke uitnodigingen  in de brievenbus, maar deze is toch wel erg leuk? Origineel en lekker vrolijk!

Photobucket
Finally the're mine ♥ De Sandy Stars Limited Edition Pumps van Fashionchick . Een onafscheidelijk paar!

Photobucket
Rara..... welk product is dit? ;-) Binnenkort online!

Photobucket
Little sister and me! In den Helder besloten we naar de bios te gaan, naar Finding Nemo 3D! Je bent nooit te oud om naar Disney films te kijken right? Veel 3D vond ik het niet, maar de film alleen al is geweldig. Ik kan er geen genoeg van krijgen. 
Photobucket
Tijdens het shoppen in Den Helder deed ik ook een rondje door Wibra, daar hebben ze altijd de meest leuke spulletjes  voor spotprijsjes. Bij het rek voor de huisdieren bleef ik even staan en viel mijn oog op zulke leuke speeltjes voor de poezebeesten thuis. Zo nam ik dit knuffeltje mee voor Boef. Hij sleept 'm overal mee naartoe, de schat ♥


psssssst......ik ben ook eindelijk onder mijn steen vandaag gekomen, mijn Instagram account is een feit. Volg jij mij al? instagram.com/shewearsitlovely/