Doorgaan naar hoofdcontent

Kleine beauty trucjes

Photobucket

Er zijn ontelbaar veel kleine trucjes, simpele trucjes waarvan je misschien tot vandaag nog geen weet van had terwijl zo eigenlijk heel voor de hand liggend zijn. Bobbypins die kwijtraken, idem dito met elastiekjes. Ze verdwijnen met de noorderzon. Of wat dacht je van het maken van een luipaard printje op je nagels? Nog nooit was dat zo makkelijk. Waarom? Lees dan snel verder.


Photobucket

Potlood gummetjes
Eigenlijk verklapt de foto hierboven het trucje al. Je kent die potloden wel met die gummetjes aan de achterkant. Ik vind het ontzettende ondingen, maar voor dit trucje haal ik ze graag tevoorschijn. Je schaaft de gummetjes wat bij met een mesje. Vervolgens een -zwarte- nagellak over de top van het uitgesneden figuurtje aanbrengen en jij bent ready voor luipaarden nagels.

Photobucket


Nagellak swatches in een schrift
Ben jij een échte nagellak-lover? Dan is dit trucje wel voor je weggelegd. Heb je nog een oud schrift, zonder lijntjes? Maak hier dan swatches in van al je kleurtjes nagellak. Het geeft ook nog een ontzettend leuk effect als je ze op kleur gaat swatchen. Het enigste wat je dan hoeft te doen als je je nagels wilt lakken, je schriftje erbij te pakken! Handig toch?

Photobucket

Bobbypins tic-tac
Bobbypins, ik heb een haat liefde verhouding met deze dingen. Toen ik bovenstaande foto tegen kwam verdween meteen de haat. Wat een ge-wel-dig idee om je bobbypins op te bergen in een oud tic-tac doosje. Zo raak je ze nooit meer kwijt en nog handiger, je kan ze met een gerust hart meenemen in je tas voor onderweg zonder dat je je hele tas ondersteboven moet keren.


Photobucket

Oogschaduw
Wist je dat je oogschaduw voor veel andere dingen kunt gebruiken dan alleen voor je ogen? Zo kun je bovenstaand effect makkelijk creëren met oogschaduw en nagellak. Je brengt eerst de nagellak aan die je als basis wilt. Vervolgens pak je de kleur oogschaduw die je hierbij wilt gebruiken. Je kunt een beetje oogschaduw poeder tussen je vingers nemen en het over de nagellak heen strooien vlak voordat hij droog is. Daarna een top coat aanbrengen and your nails are gorgeous!


Photobucket

Witter de wit wit (dubbel truc)
Om nog even in de nagel sferen te blijven, wist je dat je tandpasta voor minstens 2 verschillenden dingen kunt gebruiken naast het poetsen van je tanden natuurlijk. Als je je nagellak van je nagels af wilt halen blijven er altijd nog een paar kleine stipjes nagellak achter en dat wil je natuurlijk niet. Breng een beetje tandpasta op je alle nagels aan. Vervolgens borstel je de tandpasta goed in op je nagels met een nagelborsteltje. Daarna was je de tandpasta eraf met lauw warm water en weg zijn de kleine nagellak vlekjes.

Als je veel je nagels lakt zul op op ten duur zien dat je nagels geel kleuren of voor de rokers onder ons, ook dan kunnen je nagels op ten duur een gele gloed geven. Dat ziet er natuurlijk niet echt fris uit. Wat doe je hier tegen? Tandpasta it is! Je herhaald hetzelfde als hierboven, alleen laat je de tandpasta dan even inwerken. Gebruik hiervoor wel witte tandpasta. Tandpasta met diversen kleuren als blauw en rood kunnen erg prikken op open velletjes. Beware!

Photobucket

Elastiekje, waar ben je?
Hoe handig is dit? Hetzelfde als de bobbypins, elastiekjes ben ik ook áltijd kwijt! Nou moet ik er ook wel bij zeggend dat onze poezenbeesten ook dol zijn op elastiekjes ; ) Je doet je elastiekjes simpelweg om een -sleutelhanger-(?) heen. Zo raak je ze niet makkelijk kwijt en ook deze kun je weer meenemen in je tas zonder diep te hoeven graven. Deze -sleutelhangers- kun je vaak kopen bij winkels als Action of Wibra.

Heb jij nog een handig trucje die je wilt delen? 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.