Just arrived - Fashionchick Limited Edition Pumps Sandy Stars

 photo CAM00058_zps9ca6c6b8.jpg

Altijd als de deurbel gaat raak ik lichtelijk in paniek en mijn hartslag is niet te volgen.... hopend dat de pakket bezorger voor de deur staat met leuke pakjes en ja hoor, vandaag was het weer zo een moment. De pakket bezorger stond voor de deur met een mega grote witte doos. Wat zat erin?
Stiekem wist ik het al..... mijn Sandy Stars Fashionchick Limited Edition pumps! Ik mocht bij Everythingisfashion.nl mijn eigen paar pumps uitzoeken ui deze limited edition. Ik kon kiezen uit 3 kleuren, Blue Night, Sequin Queen en Sandy Stars. Ik ging voor de Sandy Stars and let me tell you something........
in het echt zijn ze nog zóveel mooier dan op de foto!

Photobucket

Ik ben verliefd ♥

Photobucket

Photobucket

De hak is echt ontzettend hoog en aangezien ik zonder hakken net zo groot ben als vriendlief, moet hij ook maar een paar aanschaffen, haha! Stay tuned, er volgt nog een outfit post online met deze ge-wel-dige Fashionchick Pumps.

Wil je ze zelf bestellen? Dat kan! Ga naar everythingisfashion.nl