Doorgaan naar hoofdcontent

Just arrived - Fashionchick Limited Edition Pumps Sandy Stars

 photo CAM00058_zps9ca6c6b8.jpg

Altijd als de deurbel gaat raak ik lichtelijk in paniek en mijn hartslag is niet te volgen.... hopend dat de pakket bezorger voor de deur staat met leuke pakjes en ja hoor, vandaag was het weer zo een moment. De pakket bezorger stond voor de deur met een mega grote witte doos. Wat zat erin?
Stiekem wist ik het al..... mijn Sandy Stars Fashionchick Limited Edition pumps! Ik mocht bij Everythingisfashion.nl mijn eigen paar pumps uitzoeken ui deze limited edition. Ik kon kiezen uit 3 kleuren, Blue Night, Sequin Queen en Sandy Stars. Ik ging voor de Sandy Stars and let me tell you something........
in het echt zijn ze nog zóveel mooier dan op de foto!

Photobucket

Ik ben verliefd ♥

Photobucket

Photobucket

De hak is echt ontzettend hoog en aangezien ik zonder hakken net zo groot ben als vriendlief, moet hij ook maar een paar aanschaffen, haha! Stay tuned, er volgt nog een outfit post online met deze ge-wel-dige Fashionchick Pumps.

Wil je ze zelf bestellen? Dat kan! Ga naar everythingisfashion.nl 

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.