Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

JANZEN Orange 77 Body Scrub & Body Cream

 photo CIMG0417_zps74d4e041.jpg

Janzen, my oh my wat een fijn merk! Ik kende het nog niet, maar kort geleden heb ik kennis mogen maken met dit merk en ik ben onder de indruk. Ik testte de Orange 77 Body Scrub en de Orange 77 Body Cream.
Janzen is een 100% Nederlands merk en staat voor puur, open en echt. De lijn bestaat uit huid verzorginsproducten, geuren, accessoires en badlinnen. Perfect voor een thuis spa. Janzen heeft een bescheiden lijn producten die je meteen herkent aan hun eigentijdse verpakkingen.

Photobucket

Laten we gaan kijken naar de 2 producten die ik uitgebreid heb getest. De verpakkingen stralen écht iets uit. Strak, maar mooi. Daarbij staan ze ook nog eens leuk in de badkamer.

Photobucket

Wat ik meteen al een groot pluspunt vind is de bescherm deksel onder de gewone draai deksel. Zo loop je nooit tegen het probleem aan dat de cream aan de deksel blijft plakken. Top!

Photobucket

De geur die er vrij komt is écht ontzettend lekker! Fresh rose & Mandarin, de combinatie van beide maken voor mij dé perfecte combo voor een fijne body cream. Ik vind het altijd erg moeilijk om een geur goed over te brengen via een artikel, omdat de geur toch erg persoonlijk is. Hij ruikt bloemig en fris met een vleugje kokos en de bergamot die je er goed doorheen ruikt.

Bij het openen van de pot verwachte ik niet dat de substantie wat dunner zou zijn. Een soort body lotion-achtige substantie, wat ik persoonlijk erg fijn vind.

Photobucket

De body cream smeert prettig uit en trek snel in mijn huid. Zodra het is ingetrokken in mijn huid voelt je huid onwijs zacht aan a la babybilletjes zacht. De ingrediënten spreken mij ook direct aan, dit omdat er veel verschillende oliën in verwerkt zitten en Janzen werkt met natuurlijke producten vanuit de hele wereld.

Hydraterend? Absoluut! Je kunt de body cream iedere dag weer gebruiken en hoe langer je de cream gebruikt hoe meer verschil je zult merken met je huid hoe zacht deze zal worden. Ik gebruik de cream na het douchen om mijn huid helemaal goed in te smeren, maar ook nadat ik naar buiten ben geweest smeer ik direct mijn handen in met de cream om te voorkomen dat ik met dit weer winterhanden krijg.

Met de pot body cream kun je ontzettend lang doen, omdat het een vrij grote pot is en je niet veel nodig hebt voor het insmeren van je huid. De pot bevat 200ml en kost € 14.95

 photo CIMG0418_zps32d80eee.jpg

De body scrub, daar was ik zelf het meest benieuwd naar. Ik ben een écht scrub lady dus de Janzen Orange 77 Body Scrub kwam als geroepen. Ook deze pot heeft dezelfde uitstraling. De gehele collectie trouwens, alleen de kleur op de pot is bij iedere geur weer anders.

Photobucket

Het eerste wat je ziet als je de deksel van de pot afdraait is een laagje olie die verwerkt zit in de scrub op het bescherm dekseltje liggen, oppassen dus als je de deksel eraf draait. Meteen op het dekseltje zie je een klein spateltje liggen die je kunt gebruiken voor hem omroeren van de scrub om alles weer tot 1 geheel te mixen.

Photobucket

Ook deze geur is weer jummie jummie! Exact hetzelfde als de body cream. Janzen beloofd een satijn zachte huid en een goed humeur na een scrub beurt. Ik kan je verklappen dit hier geen woord van gelogen is.Als je toe bent aan een relaxed zen momentje is deze scrub ideaal en na het scrubben is je humeur niet te doorboren!

Photobucket

Ik ben helemaal hoteldebotel op deze scrub van Janzen. Hij laat na het scrubben een fijn olie laagje achter op mijn huid. Dit kun je er natuurlijk afspoelen, maar ik laat hem zitten. Dat geeft je toch het echte scrub gevoel?  En het verzorgt je huid direct perfect. Je hebt ook van de scrub maar weinig nodig voor een goede scrub beurt. Wat daarbij ook nog eens fijn is, de scrub is lekker grof voor een nog fijner resultaat. Dit heb ik persoonlijk liever dan een scrub met té kleine deeltjes. Top dus! Als je thuis een bad hebt staan dan is de scrub een dubbele aanrader, je kunt hem namelijk ook gebruiken als badzout. Hoe handig?

De pot scrub bevat maar liefst 280gram en kost net als de Body Cream € 14.95 Qua prijs en verhouding vind ik de prijs erg aantrekkelijk, juist omdat je met beide potten erg lang vooruit kan en het echt wel even duurt voor je de bodem hebt bereikt.

Ben ik om? Ja ik ben om! Wil jij de producten van Janzen zelf proberen? Kijk hier voor de verkooppunten.
Naast de Orange 77 zijn er nog 5 andere verschillende geuren. Neem eens een  kijkje op de website van Janzen en laat je inspireren. De producten zijn niet alleen leuk om te krijgen maar ook om te geven!