Doorgaan naar hoofdcontent

JANZEN Orange 77 Body Scrub & Body Cream

 photo CIMG0417_zps74d4e041.jpg

Janzen, my oh my wat een fijn merk! Ik kende het nog niet, maar kort geleden heb ik kennis mogen maken met dit merk en ik ben onder de indruk. Ik testte de Orange 77 Body Scrub en de Orange 77 Body Cream.
Janzen is een 100% Nederlands merk en staat voor puur, open en echt. De lijn bestaat uit huid verzorginsproducten, geuren, accessoires en badlinnen. Perfect voor een thuis spa. Janzen heeft een bescheiden lijn producten die je meteen herkent aan hun eigentijdse verpakkingen.

Photobucket

Laten we gaan kijken naar de 2 producten die ik uitgebreid heb getest. De verpakkingen stralen écht iets uit. Strak, maar mooi. Daarbij staan ze ook nog eens leuk in de badkamer.

Photobucket

Wat ik meteen al een groot pluspunt vind is de bescherm deksel onder de gewone draai deksel. Zo loop je nooit tegen het probleem aan dat de cream aan de deksel blijft plakken. Top!

Photobucket

De geur die er vrij komt is écht ontzettend lekker! Fresh rose & Mandarin, de combinatie van beide maken voor mij dé perfecte combo voor een fijne body cream. Ik vind het altijd erg moeilijk om een geur goed over te brengen via een artikel, omdat de geur toch erg persoonlijk is. Hij ruikt bloemig en fris met een vleugje kokos en de bergamot die je er goed doorheen ruikt.

Bij het openen van de pot verwachte ik niet dat de substantie wat dunner zou zijn. Een soort body lotion-achtige substantie, wat ik persoonlijk erg fijn vind.

Photobucket

De body cream smeert prettig uit en trek snel in mijn huid. Zodra het is ingetrokken in mijn huid voelt je huid onwijs zacht aan a la babybilletjes zacht. De ingrediënten spreken mij ook direct aan, dit omdat er veel verschillende oliën in verwerkt zitten en Janzen werkt met natuurlijke producten vanuit de hele wereld.

Hydraterend? Absoluut! Je kunt de body cream iedere dag weer gebruiken en hoe langer je de cream gebruikt hoe meer verschil je zult merken met je huid hoe zacht deze zal worden. Ik gebruik de cream na het douchen om mijn huid helemaal goed in te smeren, maar ook nadat ik naar buiten ben geweest smeer ik direct mijn handen in met de cream om te voorkomen dat ik met dit weer winterhanden krijg.

Met de pot body cream kun je ontzettend lang doen, omdat het een vrij grote pot is en je niet veel nodig hebt voor het insmeren van je huid. De pot bevat 200ml en kost € 14.95

 photo CIMG0418_zps32d80eee.jpg

De body scrub, daar was ik zelf het meest benieuwd naar. Ik ben een écht scrub lady dus de Janzen Orange 77 Body Scrub kwam als geroepen. Ook deze pot heeft dezelfde uitstraling. De gehele collectie trouwens, alleen de kleur op de pot is bij iedere geur weer anders.

Photobucket

Het eerste wat je ziet als je de deksel van de pot afdraait is een laagje olie die verwerkt zit in de scrub op het bescherm dekseltje liggen, oppassen dus als je de deksel eraf draait. Meteen op het dekseltje zie je een klein spateltje liggen die je kunt gebruiken voor hem omroeren van de scrub om alles weer tot 1 geheel te mixen.

Photobucket

Ook deze geur is weer jummie jummie! Exact hetzelfde als de body cream. Janzen beloofd een satijn zachte huid en een goed humeur na een scrub beurt. Ik kan je verklappen dit hier geen woord van gelogen is.Als je toe bent aan een relaxed zen momentje is deze scrub ideaal en na het scrubben is je humeur niet te doorboren!

Photobucket

Ik ben helemaal hoteldebotel op deze scrub van Janzen. Hij laat na het scrubben een fijn olie laagje achter op mijn huid. Dit kun je er natuurlijk afspoelen, maar ik laat hem zitten. Dat geeft je toch het echte scrub gevoel?  En het verzorgt je huid direct perfect. Je hebt ook van de scrub maar weinig nodig voor een goede scrub beurt. Wat daarbij ook nog eens fijn is, de scrub is lekker grof voor een nog fijner resultaat. Dit heb ik persoonlijk liever dan een scrub met té kleine deeltjes. Top dus! Als je thuis een bad hebt staan dan is de scrub een dubbele aanrader, je kunt hem namelijk ook gebruiken als badzout. Hoe handig?

De pot scrub bevat maar liefst 280gram en kost net als de Body Cream € 14.95 Qua prijs en verhouding vind ik de prijs erg aantrekkelijk, juist omdat je met beide potten erg lang vooruit kan en het echt wel even duurt voor je de bodem hebt bereikt.

Ben ik om? Ja ik ben om! Wil jij de producten van Janzen zelf proberen? Kijk hier voor de verkooppunten.
Naast de Orange 77 zijn er nog 5 andere verschillende geuren. Neem eens een  kijkje op de website van Janzen en laat je inspireren. De producten zijn niet alleen leuk om te krijgen maar ook om te geven!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.