Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Hema Blushers 2012

 photo CIMG0304_zps2cd8729c.jpg

Alhoewel de feestdagen alweer zijn afgelopen wil ik toch twee geweldige musthave producten met je delen uit de Hema kerstcollectie, want zeg nou zelf, blushes zijn écht niet alleen maar voor de kerstdagen.

Ik heb al vaker geschreven over de Hema cosmetica producten en telkens weer weet dit fijne budget merk mij te verrassen met hun collecties. Hema kwam afgelopen feestdagen met een wel erg fijne collectie. Deze collectie bestaat uit o.a een mascara's, shimmering powder, long lasting nagellak en natuurlijk dé bekende blushes van dit jaar. Voor de hele collectie kun je natuurlijk even een bezoekje brengen aan Hema.

Photobucket

Ik ontving twee kleuren in 05 en 06. Wat meteen opvalt, geen namen te bekennen of toch wel? Ik kreeg laatst een tip dat de cosmetica van Hema wel degelijk een eigen naam dragen. Op de bon staat namelijk achter het product de naam. Of het ook echt waar is laat ik nog even in het midden. Als jij wel weet of dit klopt, let me know.

Photobucket

Photobucket

Zijn het geen paradepaardjes? Eigenlijk is het bijna zonde om ze te gebruiken. Als je de blushes vaker gebruikt zul je zien dat de roosjes steeds minder zichtbaar worden. De blush van vorig jaar was al een pracht plaatje, maar deze blushes horen voor mij toch wel thuis in het rijtje mooiste blushes. De roosjes maken de blushes zó romantisch! De doosjes zelf hebben een prachtige bolle vorm en geeft totaal niet de uitstraling van een budget make-upje.

Als je je ogen lang beide blushes laat glijden zie je ook meteen de fijne shimmers die erin verwerkt zijn. I love it! De lichte perzik kleur is by far mijn favoriete kleurtje. Als je iets meer kleur op je wangetjes wilt creëren en die ook zeker opvalt dan kies je voor de roze kleur. Als je het toch wat subtieler wilt houden kies je voor de perzik-achtige kleur. Deze is een stuk subtieler en geeft je een kleine glans op je wangetjes.

PhotobucketPhotobucket

De pigmentatie van beide blushes zijn awesome, hoewel het natuurlijk wel erg zonde blijft op je vingers in de oh zo mooie roosjes te plunderen. Zoals je ziet op beide foto's hierboven geven de blushes een prachtige kleur af en de pigmentatie is echt dik in orde. Als je nog opzoek bent naar een prettige blush voor een leuk prijsje dan zou ik zeker even een bezoekje brengen aan Hema.

De blushes kosten € 5,50 per stuk en zijn al te koop bij Hema.

Ga jij één de blushes aanschaffen of heb je ze al?