Doorgaan naar hoofdcontent

Hema Blushers 2012

 photo CIMG0304_zps2cd8729c.jpg

Alhoewel de feestdagen alweer zijn afgelopen wil ik toch twee geweldige musthave producten met je delen uit de Hema kerstcollectie, want zeg nou zelf, blushes zijn écht niet alleen maar voor de kerstdagen.

Ik heb al vaker geschreven over de Hema cosmetica producten en telkens weer weet dit fijne budget merk mij te verrassen met hun collecties. Hema kwam afgelopen feestdagen met een wel erg fijne collectie. Deze collectie bestaat uit o.a een mascara's, shimmering powder, long lasting nagellak en natuurlijk dé bekende blushes van dit jaar. Voor de hele collectie kun je natuurlijk even een bezoekje brengen aan Hema.

Photobucket

Ik ontving twee kleuren in 05 en 06. Wat meteen opvalt, geen namen te bekennen of toch wel? Ik kreeg laatst een tip dat de cosmetica van Hema wel degelijk een eigen naam dragen. Op de bon staat namelijk achter het product de naam. Of het ook echt waar is laat ik nog even in het midden. Als jij wel weet of dit klopt, let me know.

Photobucket

Photobucket

Zijn het geen paradepaardjes? Eigenlijk is het bijna zonde om ze te gebruiken. Als je de blushes vaker gebruikt zul je zien dat de roosjes steeds minder zichtbaar worden. De blush van vorig jaar was al een pracht plaatje, maar deze blushes horen voor mij toch wel thuis in het rijtje mooiste blushes. De roosjes maken de blushes zó romantisch! De doosjes zelf hebben een prachtige bolle vorm en geeft totaal niet de uitstraling van een budget make-upje.

Als je je ogen lang beide blushes laat glijden zie je ook meteen de fijne shimmers die erin verwerkt zijn. I love it! De lichte perzik kleur is by far mijn favoriete kleurtje. Als je iets meer kleur op je wangetjes wilt creëren en die ook zeker opvalt dan kies je voor de roze kleur. Als je het toch wat subtieler wilt houden kies je voor de perzik-achtige kleur. Deze is een stuk subtieler en geeft je een kleine glans op je wangetjes.

PhotobucketPhotobucket

De pigmentatie van beide blushes zijn awesome, hoewel het natuurlijk wel erg zonde blijft op je vingers in de oh zo mooie roosjes te plunderen. Zoals je ziet op beide foto's hierboven geven de blushes een prachtige kleur af en de pigmentatie is echt dik in orde. Als je nog opzoek bent naar een prettige blush voor een leuk prijsje dan zou ik zeker even een bezoekje brengen aan Hema.

De blushes kosten € 5,50 per stuk en zijn al te koop bij Hema.

Ga jij één de blushes aanschaffen of heb je ze al? 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.