Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Beauty producten met een verhaal

 photo CIMG0535_zpsbbabaf09.jpg

Misschien herken je het wel, tijdens het opruimen van je make-up stash kom je een paar producten tegen die je eigenlijk ver weg had gestopt en waar waarschijnlijk ondertussen een bak stof op is beland. Idem dito hier. Bij het uitmesten van mijn stash kwam ik drie producten tegen waar ik never nooit afstand van zou doen (lees: in de prullenbak gooien).


 photo CIMG0536_zps8132dc16.jpg

Als eerste dit oogschaduwpalette met 4 verschillende kleuren. Het merk Roger Gare zegt mij eigenlijk helemaal niks, haha. Ook waar hij vandaan komt durf ik niet te zeggen en of het überhaupt nog te koop is? I don't know. Wat ik wel weet is dat dit palette al zó ontzettend oud is. Ik ben nu (bijna) 24 en kreeg dit palette van mijn moeder toen ik net naar de middelbare school ging. Ik was niet erg met make-up bezig, maar mascara en oogpotlood deed ik iedere ochtend braaf op mijn smoeltje voor ik naar school ging. Daar kwam dit palette bij en heb 'm onwijs vaak gebruikt.

 photo CIMG0537_zpsf93fecb9.jpg

Nou ja, onwijs vaak gebruikt? Niet overdrijven Kim. De twee kleuren aan de linkerkant is meer in gehakt dan in de andere kleuren aan de rechterkant. Wat zie ik? Pan Porn much? Haha.Goed, de onderste kleur heb ik dus wel vaak gebruikt. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik dit aanbracht met mijn vinger of en spons applicatortje die in het doosje  zat. God knows. De pigmentatie is écht ver te zoeken, de houdbaarheid is allang verstreken en echt fris ziet het er niet meer uit, maar aan weggooien moet ik niet denken. Ik heb heb het palette van mijn moeder gekregen dus extra waarde hangt er toch wel een beetje aan.

 photo CIMG0538_zps990c9cef.jpg

What about this little baby? We gaan weer even terug in de tijd... nadat ik het bovenste Roger Gare palette kreeg van mijn moeder moest ik natuurlijk meer, meer en meer. Ik kreeg de smaak te pakken. Ik zat op school in Heerenveen en in Heerenveen heb je ook een paar leuke winkeltjes. Altijd na school of tijdens de tussenuren liep ik samen met vriendinnen naar de stad om al die leuke girly hebbedingetjes te spotten. Er was  een piepklein winkeltje waar je net je kont kon keren met make-up, haar producten, zeepjes, piercings en dat soort dingen meer. Wij konden ons altijd prima vermaken in het winkeltje en dan vooral bij die leuke make-up spulletjes. Ik griste dit palette met twee verschillende kleurtjes uit het rek en nam hem mee. Toen had ik echt geen idee wat Wet 'n Wild voor merk was en eerlijk gezegd was ik daar ook niet zo mee bezig. Ik vond de kleurtjes mooi en dat was genoeg.

 photo CIMG0539_zpsff534c35.jpg

In het palette zie je alleen nog maar de witte kleur oogschaduw, de andere kleur heb ik helemaal opgemaakt. Dat weet ik nog goed, want ik moest en zou nog iets op mijn oogleden smeren van deze kleur terwijl hij eigenlijk al op was. Ik ging aan de slag met een paar wattenstaafjes om zo toch nog een beetje uit het doosje te krijgen, het lukte! Ook in het doosje zat weer een applicator voor het aanbrengen van de oogschaduw.

 photo CIMG0540_zps3964981f.jpg

Wow, 36 maanden na opening was hij nog houdbaar. We zijn nou al tig jaren verder en nog steeds pronkt dit baby'tje in mijn stash. Té zonde om hem weg te gooien en eigenlijk vind ik het ook wel iets hebben, omdat je nu wel weet wat voor leuk merk Wet 'n Wild is!

 photo CIMG0541_zpsda0e0822.jpg

Save the best for last zeggen ze toch? Dit mini mini mini oogpotloodje wat totaal niet meer te slijpen is, kreeg ik ook van mijn mams toen ik mijn geliefde vriend, dé oogpotlood kwijt raakte. Hallo, en nu dan? Aangezien mama's altijd raad weten wist de mijne ook raad en schoof mij het oogpotlood toe. Tot in de treuren  heb ik 'm gebruikt.

 photo CIMG0542_zpsbc76eba5.jpg

Hij ligt nog steeds tussen mijn andere oogpotloden in, maar ik gebruik hem natuurlijk niet meer. Hij valt ook niet meer te slijpen dus hij ligt er eigenlijk een beetje voor de sier bij. Je kunt wel zien hoe klein het potloodje is door de bovenste foto. Hij verzuipt in de dop, haha. Ook moest de dop een beetje open gebroken worden, omdat ik ander het potloodje er niet meer uit kreeg. Waar hij van is mag Joost weten, maar ik ben er nog tot op de dag van vandaag ontzettend zuinig mee. Weggooien? NEVER! Bewaren? Voor altijd!

Heb jij bepaalde make-up producten waar je geen afstand van kan doen omdat er iets bijzonders mee is?