Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Avène Skin Recovery Cream

 photo CIMG0290_zps00776166.jpg

Mijn huid is altijd al een groot drama geweest. In de periode dat begon met het gebruiken van make-up werd mijn huid steeds droger en droger. Daarbij is mijn huid ook erg gevoelig en probeer ik zo veel mogelijk producten waar alcohol in verwerkt zit te vermijden. Ik ontving alweer een poosje geleden de Eau Thermale Avène Skin Recovery Cream. Ik werd eigenlijk meteen enthousiast toen ik de informatie over dit product begon te lezen en met volle moed ben ik de cream gaan testen, een aantal weken lang. De tijd is aangebroken om jullie eindelijk te kunnen vertellen over mijn bevindingen met dit product.

 photo CIMG0290_zps072c2ae5.jpgWat is Avène precies voor merk? Avène is een frans dermo-cosmetisch merk en in Frankrijk dé nummer 1 huidverzorging voor de gevoelige huid. Nog nooit eerder is het een bepaald merk gelukt om steriele huidverzorging te introduceren. Avène is dan ook de allereerste die dit is gelukt. Het merk begint steeds populairder te worden in Nederland.

De Avène Skin Recovery Cream bevat geen conserveermiddel, geen parfum, parabenen en alcohol wat de cream extra aantrekkelijk maakt. Eindelijk een cream zonder té veel poes pas en waar denk ik de meeste vrouwen ontzettend blij van worden, alleen al door te kijken naar de ingrediënten.

Photobucket

Dan hebben we natuurlijk de tube. Op het eerste gezicht ziet de tube er normaal uit, maar zodra je de dop  open klikt zie je toch dat de tube anders is dan alle andere tubes waarin crème zit. Deze verpakking van Avène is uniek door de steriele sluiting onder de dop. Door deze verpakkingstechniek hoeven er geen conserveermiddelen te worden toegevoegd. Het product bevat alleen nog essentiële ingrediënten die goed zijn voor de huid.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De cream op mijn hand. 

Zal ik het nog leuker maken dan het al is? Er zit namelijk totaal geen geur aan. Het ruikt echt naar niets, wat natuurlijk wel al duidelijk was doordat er geen parfum in de cream verwerkt zit, maar dat het naar totaal niets zou ruiken had ik niet durven denken.

Photobucket

De cream uitgesmeerd op mijn hand

De cream is niet een erg dikke substantie waardoor hij makkelijk uitsmeert. Ik heb de cream een aantal weken getest en ik kan niet anders dan zeggen dat ik "mijn" perfecte cream heb gevonden die ook nog helemaal bij mijn huid past. De cream laat een dun laagje achter op mijn huid wat ik erg prettig vind. Na het aanbrengen voelt mijn huid ontzettend zacht aan. Voordat ik begon met de Avène cream te gebruiken was mijn huid droog en gevoelig. Na die weken van dag in dag uit testen is mijn huid zichtbaar veranderd. Ik kan zonder zorgen mijn make-up aanbrengen doordat mijn huid stukken rustiger is geworden.

Heb je een gevoelige huid, kun je niet tegen alle bestanddelen die in de meeste producten worden verwerkt dan is de Avène Skin Recovery Cream een aanrader. Het assortiment van Avène bestaat uit meerdere fijne producten. Kijk hiervoor op op de website van Avène.

De Skin Recovery Cream kost €18.49 voor een tube van 50ml. De producten Avène zijn verkrijgbaar bij Mediq Apotheek.

Heb jij al eens een product van Avène geprobeerd?