Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Andrélon Oil & Care met Marokaanse Arganolie

 photo CIMG0215_zps4f8f5cac.jpg

Het is je vast niet ontgaan dat Andrélon inmiddels een geweldige lijn op de markt heeft gebracht waar je een ontzettende grote glimlach van op je gezicht krijgt. Ik ben dol op Arganolie, alleen de prijzen van deze olie zijn niet je van het. Daar wist Andrélon wel raad mee en heeft daarom een fijne budget variant op de markt gebracht. Ik kan niet anders zeggen, i love it!

Photobucket

De Oil & Care lijn bestaat uit:

Shampoo (300ml) € 3.29
Conditioner (300ml) € 3.29
1 minuut masker (180ml) € 3.99
Anti klit spray (250ml) € 3.39
Kroescontrol crème (200nl) € 3.39
Kroescontrol Serum Oil (75ml) € 5.99

De verpakkingen zijn zoals wij allemaal Andrélon herkennen, maar het gele flesje met het Kroescontrol Serum-oil steelt wel een beetje de show tussen de paarse flacons. Naar deze was ik ook het meeste benieuwd, omdat ik gek ben op serums voor mijn haar.

Photobucket

Eigenlijk kamen de producten op een geweldige timing! Er was geen beginnen meer aan mijn haar, wat ik ook probeerde. Nu is er een flink stuk af en heb ik met ene gerust hart de producten kunnen testen. Eerst de shampoo en de conditioner. De geur is fantastisch en zeker aangenaam onder de douche. Nou vind ik vrijwel alle producten van Andrélon heerlijk ruiken. Niks op aan te merken. Beide producten zijn voor dagelijks gebruik en voor ieder haartype geschikt. Van beide heb je maar weinig nodig. Vooral de conditioner steelt deze ronde de show. Voor mijn haar is het altijd een eeuwig drama om dé juiste conditioner te vinden, maar hoera voor Andrélon! Mijn haar is zo makkelijk doorkambaar met deze conditioner. Je zou bijna kunnen zeggen, flabbergasted!


Photobucket

Dan hebben we nog de Anti-klit spray en de Kroescontrol crème. De klit spray maakt je haar makkelijk doorkambaar en voorkomt dat je haar er binnen no-time weer droog uit ziet. Ook gaat de spray pluizig haar tegen. Dan het allerfijnste van de spray, hij beschermt je haar tegen de hitte van de föhn. Ik raad je wel aan om niet té veel van deze spray op je hoofdhuid aan te brengen. :Liever iets meer aan de uiteinde voor een prachtige volle bos lokken!

De Kroescontrol crème is aan de beurt. Ik was altijd al fan van de control crème's van Andrélon, maar na de kroescontrol te hebben gebruikt wil ik echt niet anders meer. De crème zorgt ervoor dat mijn haar luchtig blijft en niet gaat hangen. In deze crème vind je niet alleen Arganolie, maar ook Olijfolie. Yay, voor de dubbele voeding! Tevens ruikt deze crème het lekkerste van alle producten uit de Oil & Care lijn en je hebt maar weinig nodig. Ik gebruik 1 pompje en dat is genoeg om te verdelen over mijn gehele haar.Photobucket

Dan het paradepaardje van de lijn, de Serum-oil. Het flesje alleen al heeft een leuke uitstraling en een Marokko printje. De olie is echt geweldig! Zoals ik in het begin al vertelde ben ik dol op serums, maar de rest van mijn serums hebben op dit moment even plaats gemaakt voor deze lieveling. Het fijnste aan deze olie, hij trekt ontzettend snel in en ruikt ook nog eens prettig. Ik gebruik hem na het stijlen van mijn haar, zodat de puntjes net iets minder droog en pluizig zijn.

Het 1 minuut masker werkt voor mij niet anders als de conditioner. Hij is wat steviger dan de conditioner en je hoeft het masker maar een minuut te laten inwerken. Handig voor als je haast hebt. Verder kan ik ook perfect met dit masker mijn haar uitkammen!

Zoals je kunt lezen ben ik totaal verliefd op de Oil & Care lijn met Argonolie van Andrélon. Ik kan je bij deze dan ook meteen verklappen dat deze lijn mijn favorieten producten zijn van 2012!

De producten zijn inmiddels al te koop bij de drogist.

Heb jij al iets geprobeerd uit deze lijn?