Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Andrélon Oil & Care met Marokaanse Arganolie

 photo CIMG0215_zps4f8f5cac.jpg

Het is je vast niet ontgaan dat Andrélon inmiddels een geweldige lijn op de markt heeft gebracht waar je een ontzettende grote glimlach van op je gezicht krijgt. Ik ben dol op Arganolie, alleen de prijzen van deze olie zijn niet je van het. Daar wist Andrélon wel raad mee en heeft daarom een fijne budget variant op de markt gebracht. Ik kan niet anders zeggen, i love it!

Photobucket

De Oil & Care lijn bestaat uit:

Shampoo (300ml) € 3.29
Conditioner (300ml) € 3.29
1 minuut masker (180ml) € 3.99
Anti klit spray (250ml) € 3.39
Kroescontrol crème (200nl) € 3.39
Kroescontrol Serum Oil (75ml) € 5.99

De verpakkingen zijn zoals wij allemaal Andrélon herkennen, maar het gele flesje met het Kroescontrol Serum-oil steelt wel een beetje de show tussen de paarse flacons. Naar deze was ik ook het meeste benieuwd, omdat ik gek ben op serums voor mijn haar.

Photobucket

Eigenlijk kamen de producten op een geweldige timing! Er was geen beginnen meer aan mijn haar, wat ik ook probeerde. Nu is er een flink stuk af en heb ik met ene gerust hart de producten kunnen testen. Eerst de shampoo en de conditioner. De geur is fantastisch en zeker aangenaam onder de douche. Nou vind ik vrijwel alle producten van Andrélon heerlijk ruiken. Niks op aan te merken. Beide producten zijn voor dagelijks gebruik en voor ieder haartype geschikt. Van beide heb je maar weinig nodig. Vooral de conditioner steelt deze ronde de show. Voor mijn haar is het altijd een eeuwig drama om dé juiste conditioner te vinden, maar hoera voor Andrélon! Mijn haar is zo makkelijk doorkambaar met deze conditioner. Je zou bijna kunnen zeggen, flabbergasted!


Photobucket

Dan hebben we nog de Anti-klit spray en de Kroescontrol crème. De klit spray maakt je haar makkelijk doorkambaar en voorkomt dat je haar er binnen no-time weer droog uit ziet. Ook gaat de spray pluizig haar tegen. Dan het allerfijnste van de spray, hij beschermt je haar tegen de hitte van de föhn. Ik raad je wel aan om niet té veel van deze spray op je hoofdhuid aan te brengen. :Liever iets meer aan de uiteinde voor een prachtige volle bos lokken!

De Kroescontrol crème is aan de beurt. Ik was altijd al fan van de control crème's van Andrélon, maar na de kroescontrol te hebben gebruikt wil ik echt niet anders meer. De crème zorgt ervoor dat mijn haar luchtig blijft en niet gaat hangen. In deze crème vind je niet alleen Arganolie, maar ook Olijfolie. Yay, voor de dubbele voeding! Tevens ruikt deze crème het lekkerste van alle producten uit de Oil & Care lijn en je hebt maar weinig nodig. Ik gebruik 1 pompje en dat is genoeg om te verdelen over mijn gehele haar.Photobucket

Dan het paradepaardje van de lijn, de Serum-oil. Het flesje alleen al heeft een leuke uitstraling en een Marokko printje. De olie is echt geweldig! Zoals ik in het begin al vertelde ben ik dol op serums, maar de rest van mijn serums hebben op dit moment even plaats gemaakt voor deze lieveling. Het fijnste aan deze olie, hij trekt ontzettend snel in en ruikt ook nog eens prettig. Ik gebruik hem na het stijlen van mijn haar, zodat de puntjes net iets minder droog en pluizig zijn.

Het 1 minuut masker werkt voor mij niet anders als de conditioner. Hij is wat steviger dan de conditioner en je hoeft het masker maar een minuut te laten inwerken. Handig voor als je haast hebt. Verder kan ik ook perfect met dit masker mijn haar uitkammen!

Zoals je kunt lezen ben ik totaal verliefd op de Oil & Care lijn met Argonolie van Andrélon. Ik kan je bij deze dan ook meteen verklappen dat deze lijn mijn favorieten producten zijn van 2012!

De producten zijn inmiddels al te koop bij de drogist.

Heb jij al iets geprobeerd uit deze lijn?