Doorgaan naar hoofdcontent

Ad - Trend report: dé accessoires voor het voorjaar

De winter is weliswaar nog in volle gang, maar wij kijken al stiekem uit naar het voorjaar. Niet in de laatste plaats vanwege de prachtige nieuwe modecollecties die nu al in de winkel liggen. Van see-through tot zwart/wit en van blokhakken tot franjes en gypsy kettingen en armbanden. Het voorjaar belooft erg mooi te worden. Ik laat je de mode trends in accessoires zien voor lente 2013.

Photobucket
Burberry (Photo credit: Imaxtree)
Photobucket
Givenchy (Photo credit: Imaxtree)
See-through

De comeback van see-through tassen en schoenen met doorzichtige elementen is dit voorjaar een feit. Het probleem met plastic details is dat het vaak ordinair kan overkomen. Vermijd dit door te combineren met luxe materialen. En ook al is de doorzichtige trend een feit, plastic bh-bandjes zijn nog steeds een no-go.

Photobucket
Versace (Photo credit: Imaxtree) 
Photobucket
Dolce & Gabbana (Photo credit: Imaxtree)

Opvallende sieraden

Je sieraden spelen dit voorjaar de hoofdrol. We zien kettingen en armbanden met franjes, maar ook grote (!) zilveren en gouden sieraden. Het keyword deze lente: groots en opvallend. Daarnaast zagen we de gypsy trend weer terugkomen in de vorm van grote en kleurrijke oorbellen.

Photobucket
Phillip Lim (Photo credit: Imaxtree)    
Photobucket
Marc Jacobs (Photo credit: Imaxtree)


Zwart / wit

Chique en stijlvol. De combinatie zwart / wit zorgt voor een mooi contrast en geeft elke outfit een beetje extra pit. Kies voor een stijlvolle zwart/wit schoen of ga voor een tas in een streeppatroon (ook erg hip dit voorjaar.)

Photobucket
Balenciaga (Photo credit: Imaxtree)
Photobucket
Michael Kors (Photo credit: Imaxtree) 


Blok aan je been

Geen stiletto’s dit voorjaar, maar blokhakken. Vaak in combinatie met de see through trend zoals hierboven beschreven. Maar ook andere kunstige hakken zagen we de revue passeren. Allemaal even opvallend, maar wel een stuk comfortabeler door de brede hak.

Welke trend vind jij het leukst? Laat het weten in de reacties.

Bezoek voor meer fashion trends het nieuwe mode blog The Bulletin!


(door Mieke)

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.