Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Ad - Trend report: dé accessoires voor het voorjaar

De winter is weliswaar nog in volle gang, maar wij kijken al stiekem uit naar het voorjaar. Niet in de laatste plaats vanwege de prachtige nieuwe modecollecties die nu al in de winkel liggen. Van see-through tot zwart/wit en van blokhakken tot franjes en gypsy kettingen en armbanden. Het voorjaar belooft erg mooi te worden. Ik laat je de mode trends in accessoires zien voor lente 2013.

Photobucket
Burberry (Photo credit: Imaxtree)
Photobucket
Givenchy (Photo credit: Imaxtree)
See-through

De comeback van see-through tassen en schoenen met doorzichtige elementen is dit voorjaar een feit. Het probleem met plastic details is dat het vaak ordinair kan overkomen. Vermijd dit door te combineren met luxe materialen. En ook al is de doorzichtige trend een feit, plastic bh-bandjes zijn nog steeds een no-go.

Photobucket
Versace (Photo credit: Imaxtree) 
Photobucket
Dolce & Gabbana (Photo credit: Imaxtree)

Opvallende sieraden

Je sieraden spelen dit voorjaar de hoofdrol. We zien kettingen en armbanden met franjes, maar ook grote (!) zilveren en gouden sieraden. Het keyword deze lente: groots en opvallend. Daarnaast zagen we de gypsy trend weer terugkomen in de vorm van grote en kleurrijke oorbellen.

Photobucket
Phillip Lim (Photo credit: Imaxtree)    
Photobucket
Marc Jacobs (Photo credit: Imaxtree)


Zwart / wit

Chique en stijlvol. De combinatie zwart / wit zorgt voor een mooi contrast en geeft elke outfit een beetje extra pit. Kies voor een stijlvolle zwart/wit schoen of ga voor een tas in een streeppatroon (ook erg hip dit voorjaar.)

Photobucket
Balenciaga (Photo credit: Imaxtree)
Photobucket
Michael Kors (Photo credit: Imaxtree) 


Blok aan je been

Geen stiletto’s dit voorjaar, maar blokhakken. Vaak in combinatie met de see through trend zoals hierboven beschreven. Maar ook andere kunstige hakken zagen we de revue passeren. Allemaal even opvallend, maar wel een stuk comfortabeler door de brede hak.

Welke trend vind jij het leukst? Laat het weten in de reacties.

Bezoek voor meer fashion trends het nieuwe mode blog The Bulletin!


(door Mieke)