Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Yapie t-shirts bij Kochane.com

Photobucket

Alweer een hele tijd geleden ontving ik van Kochane.com mijn allereerste Yapie t-shirt en ik was helemaal verkocht. Ik ontving de Yapie met korte mouwen. Fijn voor in de zomer, ik heb hem dan ook met veel liefde gedragen. Jammer dat kleding toch een wasbeurtje nodig hebben voordat je ze weer aan kunt doen, haha! Vandaag vertel ik jullie iets meer over de Yapie t-shirts en natuurlijk over de geweldige webshop Kochane.com.


Nadat ik het t-shirt had ontvangen heb ik outfit's foto's geschoten met Yapie aan. Nog steeds is het artikel niet online gekomen. Waarom vraag je je vast af... Op de één of andere manier zijn alle geplande blogposts ineens verdwenen waaronder dus ook mijn Yapie outfit foto's, meeh : ( Het mag de pret niet drukken, hoe dan ook wou ik een leuk artikel maken over deze t-shirts.

Bijde Yapie shirts hebben een "Zen" hondje op de voorkant. Het grappige van het Yapie shirt met de korte mouwen, het is net of de hond stiekem aan je nippies zit, haha! Waarschijnlijk ben ik niet de enige die dit ziet, want veel koppen werden gestuurd naar de handjes van Yapie. Het shirt is gemaakt van 100% Biologisch katoen. Een heerlijke zachte stof die niet vervaagd na meerdere wasbeurtjes. Ook valt het t-shirt erg lang. Het shirt met lange mouwen is gemaakt van 98% katoen en 2% Elasthan. Beide shirts kun je prima dragen in de winter. De lange mouwen met een leuk gilet en met korte mouwen en leuke blazer.

Yapie shirt korte mouwen € 39,95
Yapie shirt lange mouwen € 49,95

Kochane.com heeft natuurlijk niet alleen deze 2 shirts in de webshop. Kijk hier maar eens. De slogan die perfect past bij deze webshop "Fashion for girls with guts".

Stoere en vrouwelijke t-shirts en tops. Leeftijd is geen beperking voor het dragen van KOCHANE, het is de manier waarop je het draagt. KOCHANE girls zijn lief maar ook rebels, onverschrokken met lef, vrouwelijk met een stoer randje. Daarnaast zijn het vrouwen, vriendinnen, schatjes. Schatjes met ballen... Girls with Guts!

Ik ben dol op de webshop en prijzen zijn ook nog eens voor iedereen te doen. Unieke -shirts voor een leuk prijsje. Dat willen we toch allemaal?!

Was jij al bekend met de webshop?