Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

GESLOTEN Winactie - Win hét Zara look yellow boucle jasje in je eigen maat

Photobucket
Dat lees je goed, vandaag maak je op Swil kans op hét ko Zara boucle jasje waar ik eerder over schreef. Gemist? Hier lees je het terug. Er werd zo enthousiast op gereageerd dat ik besloot om 1 van jullie als lezeressen van Swil blij te maken met het Zara look yellow boucle jasje! Hoe gaaf is dat? Wie jarig is trakteert toch? Hoe je hem kunt winnen?  Lees gauw verder!


Omdat het Swil haar verjaardag is geweest hoeven jullie er niet veel voor te doen, lekker simpel.

Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina en deel het bericht op je Facebook wall
Heb je Twitter? Tweet dan het volgende bericht -> Win nu bij www.shewearsitlovely.nl dé Zara look yellow boucle blazer RT!

Zorg dat je een geldig email adres invuld en laat in een comment weten dat je meedoet. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Deze actie loopt tot 21 December. Succes!