2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

GESLOTEN Winactie - Win hét Zara look yellow boucle jasje in je eigen maat

Photobucket
Dat lees je goed, vandaag maak je op Swil kans op hét ko Zara boucle jasje waar ik eerder over schreef. Gemist? Hier lees je het terug. Er werd zo enthousiast op gereageerd dat ik besloot om 1 van jullie als lezeressen van Swil blij te maken met het Zara look yellow boucle jasje! Hoe gaaf is dat? Wie jarig is trakteert toch? Hoe je hem kunt winnen?  Lees gauw verder!


Omdat het Swil haar verjaardag is geweest hoeven jullie er niet veel voor te doen, lekker simpel.

Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina en deel het bericht op je Facebook wall
Heb je Twitter? Tweet dan het volgende bericht -> Win nu bij www.shewearsitlovely.nl dé Zara look yellow boucle blazer RT!

Zorg dat je een geldig email adres invuld en laat in een comment weten dat je meedoet. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Deze actie loopt tot 21 December. Succes!