Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

GESLOTEN Winactie - Win hét Zara look yellow boucle jasje in je eigen maat

Photobucket
Dat lees je goed, vandaag maak je op Swil kans op hét ko Zara boucle jasje waar ik eerder over schreef. Gemist? Hier lees je het terug. Er werd zo enthousiast op gereageerd dat ik besloot om 1 van jullie als lezeressen van Swil blij te maken met het Zara look yellow boucle jasje! Hoe gaaf is dat? Wie jarig is trakteert toch? Hoe je hem kunt winnen?  Lees gauw verder!


Omdat het Swil haar verjaardag is geweest hoeven jullie er niet veel voor te doen, lekker simpel.

Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina en deel het bericht op je Facebook wall
Heb je Twitter? Tweet dan het volgende bericht -> Win nu bij www.shewearsitlovely.nl dé Zara look yellow boucle blazer RT!

Zorg dat je een geldig email adres invuld en laat in een comment weten dat je meedoet. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Deze actie loopt tot 21 December. Succes!