Doorgaan naar hoofdcontent

GESLOTEN Winactie - Win hét Zara look yellow boucle jasje in je eigen maat

Photobucket
Dat lees je goed, vandaag maak je op Swil kans op hét ko Zara boucle jasje waar ik eerder over schreef. Gemist? Hier lees je het terug. Er werd zo enthousiast op gereageerd dat ik besloot om 1 van jullie als lezeressen van Swil blij te maken met het Zara look yellow boucle jasje! Hoe gaaf is dat? Wie jarig is trakteert toch? Hoe je hem kunt winnen?  Lees gauw verder!


Omdat het Swil haar verjaardag is geweest hoeven jullie er niet veel voor te doen, lekker simpel.

Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina en deel het bericht op je Facebook wall
Heb je Twitter? Tweet dan het volgende bericht -> Win nu bij www.shewearsitlovely.nl dé Zara look yellow boucle blazer RT!

Zorg dat je een geldig email adres invuld en laat in een comment weten dat je meedoet. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Deze actie loopt tot 21 December. Succes!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.