Doorgaan naar hoofdcontent

Win - Philosophy "The Cocktail Party" geschenkdoos

Photobucket

We zijn inmiddels al een tijdje bezig met de allerleukste winacties, maar de acties zijn nog steeds niet afgelopen! Vandaag maak je kans op een Philosophy "the Cocktail Party" geschenkdoos! In deze doos vind je een High Gloss en een Shampoo, Douche gel, Bubbel bad in 1! De high gloss in de smaak Meloen en de douche gel met de geur van Margarita. Ik kan je vertellen, deze wil iedereen in haar douche hebben staan. It smells delicious! Wat je ervoor moet doen? Lees dan snel verder


Photobucket

De geschenkdoos is al een plaatje en kun je natuurlijk hergebruiken als opbergdoosje. Het doosje heeft een ouderwets tintje wat hem extra leuk maakt.

Photobucket

De grote fles is een shampoo, douche gel en bubbel bad in 1, hoe leuk is dat? Wassen en badderen met een ├ęchte Margarita geur om je heen, hemels! Ook vind je op de fles een echt recept zodat het badderen nog leuker zal worden.  Dan nog maar niet te spreken of de gloss tube met een meloen geurtje. Heerlijk fris.

Photobucket Photobucket

Natuurlijk wil iedere dame zich wanen in deze heerlijke geuren. Wil jij dat pakketje winnen?

Volg Swil op Bloglovin en like dit bericht
:Like Swil op Facebook

Laat in een comment weten waarom juist jij dit pakketje moet winnen - tip: wees origineel en maak je antwoord zo leuk, grappig of lief mogelijk. It's up to you! Vergeet niet een geldig email adres achter te laten waar je goed op te bereiken bent. De winnaar krijg van mij persoonlijk bericht. De actie loopt tot 6 Januari. Succes my lovelies!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.