Win - Philosophy "The Cocktail Party" geschenkdoos

Photobucket

We zijn inmiddels al een tijdje bezig met de allerleukste winacties, maar de acties zijn nog steeds niet afgelopen! Vandaag maak je kans op een Philosophy "the Cocktail Party" geschenkdoos! In deze doos vind je een High Gloss en een Shampoo, Douche gel, Bubbel bad in 1! De high gloss in de smaak Meloen en de douche gel met de geur van Margarita. Ik kan je vertellen, deze wil iedereen in haar douche hebben staan. It smells delicious! Wat je ervoor moet doen? Lees dan snel verder


Photobucket

De geschenkdoos is al een plaatje en kun je natuurlijk hergebruiken als opbergdoosje. Het doosje heeft een ouderwets tintje wat hem extra leuk maakt.

Photobucket

De grote fles is een shampoo, douche gel en bubbel bad in 1, hoe leuk is dat? Wassen en badderen met een ├ęchte Margarita geur om je heen, hemels! Ook vind je op de fles een echt recept zodat het badderen nog leuker zal worden.  Dan nog maar niet te spreken of de gloss tube met een meloen geurtje. Heerlijk fris.

Photobucket Photobucket

Natuurlijk wil iedere dame zich wanen in deze heerlijke geuren. Wil jij dat pakketje winnen?

Volg Swil op Bloglovin en like dit bericht
:Like Swil op Facebook

Laat in een comment weten waarom juist jij dit pakketje moet winnen - tip: wees origineel en maak je antwoord zo leuk, grappig of lief mogelijk. It's up to you! Vergeet niet een geldig email adres achter te laten waar je goed op te bereiken bent. De winnaar krijg van mij persoonlijk bericht. De actie loopt tot 6 Januari. Succes my lovelies!