Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Win - Philosophy "The Cocktail Party" geschenkdoos

Photobucket

We zijn inmiddels al een tijdje bezig met de allerleukste winacties, maar de acties zijn nog steeds niet afgelopen! Vandaag maak je kans op een Philosophy "the Cocktail Party" geschenkdoos! In deze doos vind je een High Gloss en een Shampoo, Douche gel, Bubbel bad in 1! De high gloss in de smaak Meloen en de douche gel met de geur van Margarita. Ik kan je vertellen, deze wil iedereen in haar douche hebben staan. It smells delicious! Wat je ervoor moet doen? Lees dan snel verder


Photobucket

De geschenkdoos is al een plaatje en kun je natuurlijk hergebruiken als opbergdoosje. Het doosje heeft een ouderwets tintje wat hem extra leuk maakt.

Photobucket

De grote fles is een shampoo, douche gel en bubbel bad in 1, hoe leuk is dat? Wassen en badderen met een échte Margarita geur om je heen, hemels! Ook vind je op de fles een echt recept zodat het badderen nog leuker zal worden.  Dan nog maar niet te spreken of de gloss tube met een meloen geurtje. Heerlijk fris.

Photobucket Photobucket

Natuurlijk wil iedere dame zich wanen in deze heerlijke geuren. Wil jij dat pakketje winnen?

Volg Swil op Bloglovin en like dit bericht
:Like Swil op Facebook

Laat in een comment weten waarom juist jij dit pakketje moet winnen - tip: wees origineel en maak je antwoord zo leuk, grappig of lief mogelijk. It's up to you! Vergeet niet een geldig email adres achter te laten waar je goed op te bereiken bent. De winnaar krijg van mij persoonlijk bericht. De actie loopt tot 6 Januari. Succes my lovelies!