Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

GESLOTEN Win - Hét Urban Decay Naked 2 Palette

Photobucket

Dit palette is waarschijnlijk hét palette die niet mag ontbreken in je beauty stash! Dan heb ik het natuurlijk over het Urban Decay Naked 2 palette. De opvolger van het eerste Naked palette. Hoe gaaf is het om 1 van jullie, als trouwe lezeressen van Swil blij te mogen maken met hét palette der palettes? Ahh, i thought so! De musthave in de beauty wereld en nu maak jij kans om dit geweldige palette te bemachtigen, hoe? Dat lees je als je verder klikt.


Let's keep it simple like always... je bent maar een paar stappen van het Urban Decay Naked 2 Palette vandaan.

Volg Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like Swil op Facebook 

Laat in een comment weten dat je meedoet en laat een geldig email adres achter waar je goed op te bereiken bent. De winnares krijgt persoonlijk bericht. Deze actie loopt t/m 27 December. Succes doll!