Doorgaan naar hoofdcontent

GESLOTEN Win - Hét Urban Decay Naked 2 Palette

Photobucket

Dit palette is waarschijnlijk hét palette die niet mag ontbreken in je beauty stash! Dan heb ik het natuurlijk over het Urban Decay Naked 2 palette. De opvolger van het eerste Naked palette. Hoe gaaf is het om 1 van jullie, als trouwe lezeressen van Swil blij te mogen maken met hét palette der palettes? Ahh, i thought so! De musthave in de beauty wereld en nu maak jij kans om dit geweldige palette te bemachtigen, hoe? Dat lees je als je verder klikt.


Let's keep it simple like always... je bent maar een paar stappen van het Urban Decay Naked 2 Palette vandaan.

Volg Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like Swil op Facebook 

Laat in een comment weten dat je meedoet en laat een geldig email adres achter waar je goed op te bereiken bent. De winnares krijgt persoonlijk bericht. Deze actie loopt t/m 27 December. Succes doll!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.