Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

GESLOTEN Win - Hét Urban Decay Naked 2 Palette

Photobucket

Dit palette is waarschijnlijk hét palette die niet mag ontbreken in je beauty stash! Dan heb ik het natuurlijk over het Urban Decay Naked 2 palette. De opvolger van het eerste Naked palette. Hoe gaaf is het om 1 van jullie, als trouwe lezeressen van Swil blij te mogen maken met hét palette der palettes? Ahh, i thought so! De musthave in de beauty wereld en nu maak jij kans om dit geweldige palette te bemachtigen, hoe? Dat lees je als je verder klikt.


Let's keep it simple like always... je bent maar een paar stappen van het Urban Decay Naked 2 Palette vandaan.

Volg Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like Swil op Facebook 

Laat in een comment weten dat je meedoet en laat een geldig email adres achter waar je goed op te bereiken bent. De winnares krijgt persoonlijk bericht. Deze actie loopt t/m 27 December. Succes doll!