Doorgaan naar hoofdcontent

GESLOTEN Win - De nieuwe Beautyblender ® Pure

Photobucket

Ik sla jullie wel om de oren met al die winacties hé?! Eigenlijk duurde de winactie-week maar tot vandaag, maar omdat er nog zoveel moois ligt te wachten op jullie moest ik er nog een paar dagen bij aan plakken. Dat vinden jullie vast niet erg? Als eerste wil ik jullie bedanken voor al jullie lieve reacties ♥ Thank you all! Door naar de winactie. Wat kun je winnen? De beautyblender kennen we allemaal, dat roze zachte ei-vormige sponsje, maar er is een nieuwe versie! De beautyblender ® pure.


Deze beautyblender werkt hetzelfde als de roze versie, maar met een geheel andere kit. Deze kun je ook makkelijk meenemen door het tasje speciaal ontwikkeld voor de beautyblender. In plaats van de vloeibare cleanser vind je een plastic rond doosje met een solid cleanser. Makkelijk voor onderweg! Jij maakt nu kans op bovenstaand setje met Solid Cleanser, het speciale tasje om je beautyblender in op de bergen en natuurlijk de Beautyblender ® Pure.

Wat moet je doen? The same story...

Volg Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like Swil op Facebook

Laat in een comment weten dat je meedoet en laat een geldig email adres achter waar je goed op te bereiken bent.. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. De actie loopt tot 30 December. Succes pretties!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.