GESLOTEN Win - De nieuwe Beautyblender ® Pure

Photobucket

Ik sla jullie wel om de oren met al die winacties hé?! Eigenlijk duurde de winactie-week maar tot vandaag, maar omdat er nog zoveel moois ligt te wachten op jullie moest ik er nog een paar dagen bij aan plakken. Dat vinden jullie vast niet erg? Als eerste wil ik jullie bedanken voor al jullie lieve reacties ♥ Thank you all! Door naar de winactie. Wat kun je winnen? De beautyblender kennen we allemaal, dat roze zachte ei-vormige sponsje, maar er is een nieuwe versie! De beautyblender ® pure.


Deze beautyblender werkt hetzelfde als de roze versie, maar met een geheel andere kit. Deze kun je ook makkelijk meenemen door het tasje speciaal ontwikkeld voor de beautyblender. In plaats van de vloeibare cleanser vind je een plastic rond doosje met een solid cleanser. Makkelijk voor onderweg! Jij maakt nu kans op bovenstaand setje met Solid Cleanser, het speciale tasje om je beautyblender in op de bergen en natuurlijk de Beautyblender ® Pure.

Wat moet je doen? The same story...

Volg Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like Swil op Facebook

Laat in een comment weten dat je meedoet en laat een geldig email adres achter waar je goed op te bereiken bent.. De winnaar krijgt van mij persoonlijk bericht. De actie loopt tot 30 December. Succes pretties!