Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Win: Bruno Banani Magic Woman douchegel + bodylotion

Photobucket                           Photobucket

Meld je aan voor de nieuwsbrief van online parfumerie Imoyer en blijf automatisch op de hoogte van alle acties, voordelen en nieuwe producten van Imoyer. Als je je nu aanmeldt ontvang je een kortingscode voor € 5,00 korting op je eerste bestelling bij Imoyer. Bovendien maak je kans op een Bruno Banani Magic Woman set, bestaande uit een douchegel & bodylotion à 200 ml, t.w.v. € 21,00.


Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Imoyer, dé online parfumerie
• ruim assortiment geuren & cosmetica van bekende merken
• aantrekkelijke kortingen, spectaculaire acties
• gratis cadeauservice met persoonlijke boodschapMaak kans op een cadeaubon t.w.v. 50 euro 

Photobucket

Word vrienden van Imoyer op Facebook en vraag al je Facebook-contacten om ook vrienden te worden met Imoyer. Bij 500 vrienden verloten wij een cadeaubon t.w.v. 50,00 van Imoyer onder degenen die hun vrienden hebben voorgesteld aan Imoyer. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht via Facebook, waarin we je om je persoonsgegevens vragen, zodat wij de cadeaubon naar je kunnen opsturen. Wij zullen je persoonsgegevens enkel hiervoor gebruiken. Klik hier om naar de Imoyer Facebook pagina te gaan.