Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Win: Bruno Banani Magic Woman douchegel + bodylotion

Photobucket                           Photobucket

Meld je aan voor de nieuwsbrief van online parfumerie Imoyer en blijf automatisch op de hoogte van alle acties, voordelen en nieuwe producten van Imoyer. Als je je nu aanmeldt ontvang je een kortingscode voor € 5,00 korting op je eerste bestelling bij Imoyer. Bovendien maak je kans op een Bruno Banani Magic Woman set, bestaande uit een douchegel & bodylotion à 200 ml, t.w.v. € 21,00.


Klik hier om je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Imoyer, dé online parfumerie
• ruim assortiment geuren & cosmetica van bekende merken
• aantrekkelijke kortingen, spectaculaire acties
• gratis cadeauservice met persoonlijke boodschapMaak kans op een cadeaubon t.w.v. 50 euro 

Photobucket

Word vrienden van Imoyer op Facebook en vraag al je Facebook-contacten om ook vrienden te worden met Imoyer. Bij 500 vrienden verloten wij een cadeaubon t.w.v. 50,00 van Imoyer onder degenen die hun vrienden hebben voorgesteld aan Imoyer. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht via Facebook, waarin we je om je persoonsgegevens vragen, zodat wij de cadeaubon naar je kunnen opsturen. Wij zullen je persoonsgegevens enkel hiervoor gebruiken. Klik hier om naar de Imoyer Facebook pagina te gaan.