Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

GESLOTEN Win - 1 van de 5 EOS Sphere Lip Balms

Photobucket

Als er aan mij gevraagd zou worden zonder welk beauty product ik de deur niet verlaat dan zou ik volmondig zeggen, lip balm! Ik vergeet nog liever mijn telefoon dan mijn lip balm, daarom vind je er ook zeker een stuk of 5 in mijn tas die ik dagelijks meeneem. Ben jij ook zo een lip balm verslaafde? Dat komt goed uit, want ik mag namelijk 5 EOS Shpere Lip Balms weggeven. Dus maar liefst 5 ladies die ik blij mag gaan maken met het bekende ronde bolletje van EOS.

Je kunt kiezen uit 5 smaakjes.

- Sweet Mint
- Summer Fruit
- Honeysuckle Honeydew
- Lemon Drop
- Strawberry Sorbet

Winnen? Dit is wat je moet doen.

Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina.

Laat in een comment hieronder weten dat je meedoet en natuurlijk laat je ook meteen weten van welke smaak je hartje sneller gaat slaan.  LET OP laat een geldig email adres achter waar je goed bereikbaar op bent. De actie loopt tot 22 December. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht.

That's all! Easy peasy cake toch? Succes dolls!