Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

GESLOTEN Win - 1 van de 5 EOS Sphere Lip Balms

Photobucket

Als er aan mij gevraagd zou worden zonder welk beauty product ik de deur niet verlaat dan zou ik volmondig zeggen, lip balm! Ik vergeet nog liever mijn telefoon dan mijn lip balm, daarom vind je er ook zeker een stuk of 5 in mijn tas die ik dagelijks meeneem. Ben jij ook zo een lip balm verslaafde? Dat komt goed uit, want ik mag namelijk 5 EOS Shpere Lip Balms weggeven. Dus maar liefst 5 ladies die ik blij mag gaan maken met het bekende ronde bolletje van EOS.

Je kunt kiezen uit 5 smaakjes.

- Sweet Mint
- Summer Fruit
- Honeysuckle Honeydew
- Lemon Drop
- Strawberry Sorbet

Winnen? Dit is wat je moet doen.

Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina.

Laat in een comment hieronder weten dat je meedoet en natuurlijk laat je ook meteen weten van welke smaak je hartje sneller gaat slaan.  LET OP laat een geldig email adres achter waar je goed bereikbaar op bent. De actie loopt tot 22 December. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht.

That's all! Easy peasy cake toch? Succes dolls!