Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

GESLOTEN Win - 1 van de 5 EOS Sphere Lip Balms

Photobucket

Als er aan mij gevraagd zou worden zonder welk beauty product ik de deur niet verlaat dan zou ik volmondig zeggen, lip balm! Ik vergeet nog liever mijn telefoon dan mijn lip balm, daarom vind je er ook zeker een stuk of 5 in mijn tas die ik dagelijks meeneem. Ben jij ook zo een lip balm verslaafde? Dat komt goed uit, want ik mag namelijk 5 EOS Shpere Lip Balms weggeven. Dus maar liefst 5 ladies die ik blij mag gaan maken met het bekende ronde bolletje van EOS.

Je kunt kiezen uit 5 smaakjes.

- Sweet Mint
- Summer Fruit
- Honeysuckle Honeydew
- Lemon Drop
- Strawberry Sorbet

Winnen? Dit is wat je moet doen.

Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina.

Laat in een comment hieronder weten dat je meedoet en natuurlijk laat je ook meteen weten van welke smaak je hartje sneller gaat slaan.  LET OP laat een geldig email adres achter waar je goed bereikbaar op bent. De actie loopt tot 22 December. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht.

That's all! Easy peasy cake toch? Succes dolls!