Doorgaan naar hoofdcontent

GESLOTEN Win - 1 van de 5 EOS Sphere Lip Balms

Photobucket

Als er aan mij gevraagd zou worden zonder welk beauty product ik de deur niet verlaat dan zou ik volmondig zeggen, lip balm! Ik vergeet nog liever mijn telefoon dan mijn lip balm, daarom vind je er ook zeker een stuk of 5 in mijn tas die ik dagelijks meeneem. Ben jij ook zo een lip balm verslaafde? Dat komt goed uit, want ik mag namelijk 5 EOS Shpere Lip Balms weggeven. Dus maar liefst 5 ladies die ik blij mag gaan maken met het bekende ronde bolletje van EOS.

Je kunt kiezen uit 5 smaakjes.

- Sweet Mint
- Summer Fruit
- Honeysuckle Honeydew
- Lemon Drop
- Strawberry Sorbet

Winnen? Dit is wat je moet doen.

Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina.

Laat in een comment hieronder weten dat je meedoet en natuurlijk laat je ook meteen weten van welke smaak je hartje sneller gaat slaan.  LET OP laat een geldig email adres achter waar je goed bereikbaar op bent. De actie loopt tot 22 December. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht.

That's all! Easy peasy cake toch? Succes dolls!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.