Doorgaan naar hoofdcontent

GESLOTEN Win - 1 van de 2 Lush Snow Fairy Douchegels

Photobucket

Kim zou Kim niet zijn als zij niet 2 Snow Fairy Douchegels extra zou bestellen speciaal voor jullie! Yes my pretties, dé lekkerste douchegel ever made van Lush die alleen tijdens de wintermaanden te koop is en wij voorlopig weer moeten wachten tot deze angels weer in de shop komen. No worries, vandaag maak jij, ja JIJ kans op 1 van de 2 Snow Fairy douchegels met een inhoud van 100gr.


Ik kan niet meer zonder de Snow Fairy. Ik bestel dan ook ieder jaar weer een complete lading om het jaar goed door te komen, how bad! Douchen met Snow Fairy is als een kind in een snoepwinkel, just saying.Omdat Swil haar verjaardag in aantocht was, besloot ik om er 2 extra te bestellen om 2 van mijn lieve lezeressen, jullie dus blij te maken!

Wat moet je doen?

Volg Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like de Facebook pagina van Swil

Laat in een comment weten dat je meedoet en laat een geldig email adres achter waar je goed op te bereiken bent. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht. Je kunt meedoen aan deze winactie tot 29 Decemeber. Good luck babes!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.