Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

GESLOTEN Win - 1 van de 2 Lush Snow Fairy Douchegels

Photobucket

Kim zou Kim niet zijn als zij niet 2 Snow Fairy Douchegels extra zou bestellen speciaal voor jullie! Yes my pretties, dé lekkerste douchegel ever made van Lush die alleen tijdens de wintermaanden te koop is en wij voorlopig weer moeten wachten tot deze angels weer in de shop komen. No worries, vandaag maak jij, ja JIJ kans op 1 van de 2 Snow Fairy douchegels met een inhoud van 100gr.


Ik kan niet meer zonder de Snow Fairy. Ik bestel dan ook ieder jaar weer een complete lading om het jaar goed door te komen, how bad! Douchen met Snow Fairy is als een kind in een snoepwinkel, just saying.Omdat Swil haar verjaardag in aantocht was, besloot ik om er 2 extra te bestellen om 2 van mijn lieve lezeressen, jullie dus blij te maken!

Wat moet je doen?

Volg Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like de Facebook pagina van Swil

Laat in een comment weten dat je meedoet en laat een geldig email adres achter waar je goed op te bereiken bent. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht. Je kunt meedoen aan deze winactie tot 29 Decemeber. Good luck babes!