Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

GESLOTEN Win - 1 van de 2 Lush Snow Fairy Douchegels

Photobucket

Kim zou Kim niet zijn als zij niet 2 Snow Fairy Douchegels extra zou bestellen speciaal voor jullie! Yes my pretties, dé lekkerste douchegel ever made van Lush die alleen tijdens de wintermaanden te koop is en wij voorlopig weer moeten wachten tot deze angels weer in de shop komen. No worries, vandaag maak jij, ja JIJ kans op 1 van de 2 Snow Fairy douchegels met een inhoud van 100gr.


Ik kan niet meer zonder de Snow Fairy. Ik bestel dan ook ieder jaar weer een complete lading om het jaar goed door te komen, how bad! Douchen met Snow Fairy is als een kind in een snoepwinkel, just saying.Omdat Swil haar verjaardag in aantocht was, besloot ik om er 2 extra te bestellen om 2 van mijn lieve lezeressen, jullie dus blij te maken!

Wat moet je doen?

Volg Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like de Facebook pagina van Swil

Laat in een comment weten dat je meedoet en laat een geldig email adres achter waar je goed op te bereiken bent. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht. Je kunt meedoen aan deze winactie tot 29 Decemeber. Good luck babes!