Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

GESLOTEN Win - 1 van de 2 Comme des Fuckdown beanies

Photobucket

Gister gaf ik al een kleine hint op Facebook, vandaag geef ik namelijk 2 Comme des Fuckdown beanies weg! De reacties waren hilarisch ; ) Deze beanies duiken steeds vaker op en waarschijnlijk door de geweldige tekst die erop staat. Beanies zijn op dit moment sowieso very hotter de hot dus dat komt mooi uit. Ik mag 2 ladies (of heren) blij maken en de kleur mag je natuurlijk zelf kiezen. Ga je voor de grijze versie met zwarte tekst of ga je toch liever voor de zwarte met witte tekst? I'ts up to you!


Als je de beanie zelf niet zou dragen is het misschien leuk om mee te doen voor je man/vriend, broertje, zusje of misschien wel je opa? Who knows! De beanies hebben geen maat, ze zijn beide one size dus passen altijd. Steel jij straks de show met deze Fuckdown muts op je hoofd?

Wat moet je doen?
Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina. 

Laat in een comment hieronder weten dat je meedoet en natuurlijk laat je ook meteen weten welke kleur je wilt ontvangen. LET OP laat een geldig email adres achter waar je goed bereikbaar op bent. De actie loopt tot 23 December. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht. Succes dolls!