Doorgaan naar hoofdcontent

GESLOTEN Win - 1 van de 2 Comme des Fuckdown beanies

Photobucket

Gister gaf ik al een kleine hint op Facebook, vandaag geef ik namelijk 2 Comme des Fuckdown beanies weg! De reacties waren hilarisch ; ) Deze beanies duiken steeds vaker op en waarschijnlijk door de geweldige tekst die erop staat. Beanies zijn op dit moment sowieso very hotter de hot dus dat komt mooi uit. Ik mag 2 ladies (of heren) blij maken en de kleur mag je natuurlijk zelf kiezen. Ga je voor de grijze versie met zwarte tekst of ga je toch liever voor de zwarte met witte tekst? I'ts up to you!


Als je de beanie zelf niet zou dragen is het misschien leuk om mee te doen voor je man/vriend, broertje, zusje of misschien wel je opa? Who knows! De beanies hebben geen maat, ze zijn beide one size dus passen altijd. Steel jij straks de show met deze Fuckdown muts op je hoofd?

Wat moet je doen?
Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina. 

Laat in een comment hieronder weten dat je meedoet en natuurlijk laat je ook meteen weten welke kleur je wilt ontvangen. LET OP laat een geldig email adres achter waar je goed bereikbaar op bent. De actie loopt tot 23 December. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht. Succes dolls!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.