Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

GESLOTEN Win - 1 van de 2 Comme des Fuckdown beanies

Photobucket

Gister gaf ik al een kleine hint op Facebook, vandaag geef ik namelijk 2 Comme des Fuckdown beanies weg! De reacties waren hilarisch ; ) Deze beanies duiken steeds vaker op en waarschijnlijk door de geweldige tekst die erop staat. Beanies zijn op dit moment sowieso very hotter de hot dus dat komt mooi uit. Ik mag 2 ladies (of heren) blij maken en de kleur mag je natuurlijk zelf kiezen. Ga je voor de grijze versie met zwarte tekst of ga je toch liever voor de zwarte met witte tekst? I'ts up to you!


Als je de beanie zelf niet zou dragen is het misschien leuk om mee te doen voor je man/vriend, broertje, zusje of misschien wel je opa? Who knows! De beanies hebben geen maat, ze zijn beide one size dus passen altijd. Steel jij straks de show met deze Fuckdown muts op je hoofd?

Wat moet je doen?
Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina. 

Laat in een comment hieronder weten dat je meedoet en natuurlijk laat je ook meteen weten welke kleur je wilt ontvangen. LET OP laat een geldig email adres achter waar je goed bereikbaar op bent. De actie loopt tot 23 December. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht. Succes dolls!