Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

GESLOTEN Win - 1 van de 2 Comme des Fuckdown beanies

Photobucket

Gister gaf ik al een kleine hint op Facebook, vandaag geef ik namelijk 2 Comme des Fuckdown beanies weg! De reacties waren hilarisch ; ) Deze beanies duiken steeds vaker op en waarschijnlijk door de geweldige tekst die erop staat. Beanies zijn op dit moment sowieso very hotter de hot dus dat komt mooi uit. Ik mag 2 ladies (of heren) blij maken en de kleur mag je natuurlijk zelf kiezen. Ga je voor de grijze versie met zwarte tekst of ga je toch liever voor de zwarte met witte tekst? I'ts up to you!


Als je de beanie zelf niet zou dragen is het misschien leuk om mee te doen voor je man/vriend, broertje, zusje of misschien wel je opa? Who knows! De beanies hebben geen maat, ze zijn beide one size dus passen altijd. Steel jij straks de show met deze Fuckdown muts op je hoofd?

Wat moet je doen?
Volg Swil op Bloglovin en Like ook dit bericht.
Like Swil's Facebook pagina. 

Laat in een comment hieronder weten dat je meedoet en natuurlijk laat je ook meteen weten welke kleur je wilt ontvangen. LET OP laat een geldig email adres achter waar je goed bereikbaar op bent. De actie loopt tot 23 December. De winnaars krijgen van mij persoonlijk bericht. Succes dolls!