Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

GESLOTEN Win - 1 van 2 setjes Hurraw! Lip Balm

Photobucket

Wie jarig is trakteert, trakteert veel! We gaan gewoon nog even door met de geweldige acties die voor jullie op de planning staan. vandaag maak je namelijk kans op 1 van de 2 setjes Hurraw! Lip balm met maar liefst 5 verschillende smaakjes. Ik ben een ontzettende grote fan van de lip balms van Hurraw!. Kende je het merk nog niet? Dan is dit uitstekende kans om kennis te maken, want ik weet zeker dat je binnen no-time verkocht bent! Wil jij kans maken op 1 van de 2 setjes bestaande uit 5 balms? Lees dan gauw verder.


De 2 setjes bestaan uit de volgende smaakjes:
• Moon Balm
• Coffee Bean
• Earl Grey
• Mint
• Coconut

Zoals ik heb beloofd houden we het simpel. Een paar keer klikken and that's it! Let's go...

Like Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like de Facebook pagina van Swil

Laat een comment achter zodat ik weet dat je meedoet en niet te vergeten, laat een geldig email adres op waar je goed op te bereiken bent. De winnaars krijgen persoonlijk bericht dus blijf je mailbox in de gaten houden. Deze actie loopt t/m 28 December. Succes sweetypie!