Doorgaan naar hoofdcontent

GESLOTEN Win - 1 van 2 setjes Hurraw! Lip Balm

Photobucket

Wie jarig is trakteert, trakteert veel! We gaan gewoon nog even door met de geweldige acties die voor jullie op de planning staan. vandaag maak je namelijk kans op 1 van de 2 setjes Hurraw! Lip balm met maar liefst 5 verschillende smaakjes. Ik ben een ontzettende grote fan van de lip balms van Hurraw!. Kende je het merk nog niet? Dan is dit uitstekende kans om kennis te maken, want ik weet zeker dat je binnen no-time verkocht bent! Wil jij kans maken op 1 van de 2 setjes bestaande uit 5 balms? Lees dan gauw verder.


De 2 setjes bestaan uit de volgende smaakjes:
• Moon Balm
• Coffee Bean
• Earl Grey
• Mint
• Coconut

Zoals ik heb beloofd houden we het simpel. Een paar keer klikken and that's it! Let's go...

Like Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like de Facebook pagina van Swil

Laat een comment achter zodat ik weet dat je meedoet en niet te vergeten, laat een geldig email adres op waar je goed op te bereiken bent. De winnaars krijgen persoonlijk bericht dus blijf je mailbox in de gaten houden. Deze actie loopt t/m 28 December. Succes sweetypie!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.