Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

GESLOTEN Win - 1 van 2 setjes Hurraw! Lip Balm

Photobucket

Wie jarig is trakteert, trakteert veel! We gaan gewoon nog even door met de geweldige acties die voor jullie op de planning staan. vandaag maak je namelijk kans op 1 van de 2 setjes Hurraw! Lip balm met maar liefst 5 verschillende smaakjes. Ik ben een ontzettende grote fan van de lip balms van Hurraw!. Kende je het merk nog niet? Dan is dit uitstekende kans om kennis te maken, want ik weet zeker dat je binnen no-time verkocht bent! Wil jij kans maken op 1 van de 2 setjes bestaande uit 5 balms? Lees dan gauw verder.


De 2 setjes bestaan uit de volgende smaakjes:
• Moon Balm
• Coffee Bean
• Earl Grey
• Mint
• Coconut

Zoals ik heb beloofd houden we het simpel. Een paar keer klikken and that's it! Let's go...

Like Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like de Facebook pagina van Swil

Laat een comment achter zodat ik weet dat je meedoet en niet te vergeten, laat een geldig email adres op waar je goed op te bereiken bent. De winnaars krijgen persoonlijk bericht dus blijf je mailbox in de gaten houden. Deze actie loopt t/m 28 December. Succes sweetypie!