Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

GESLOTEN Win - 1 van 2 setjes Hurraw! Lip Balm

Photobucket

Wie jarig is trakteert, trakteert veel! We gaan gewoon nog even door met de geweldige acties die voor jullie op de planning staan. vandaag maak je namelijk kans op 1 van de 2 setjes Hurraw! Lip balm met maar liefst 5 verschillende smaakjes. Ik ben een ontzettende grote fan van de lip balms van Hurraw!. Kende je het merk nog niet? Dan is dit uitstekende kans om kennis te maken, want ik weet zeker dat je binnen no-time verkocht bent! Wil jij kans maken op 1 van de 2 setjes bestaande uit 5 balms? Lees dan gauw verder.


De 2 setjes bestaan uit de volgende smaakjes:
• Moon Balm
• Coffee Bean
• Earl Grey
• Mint
• Coconut

Zoals ik heb beloofd houden we het simpel. Een paar keer klikken and that's it! Let's go...

Like Swil op Bloglovin en like dit bericht
Like de Facebook pagina van Swil

Laat een comment achter zodat ik weet dat je meedoet en niet te vergeten, laat een geldig email adres op waar je goed op te bereiken bent. De winnaars krijgen persoonlijk bericht dus blijf je mailbox in de gaten houden. Deze actie loopt t/m 28 December. Succes sweetypie!