Doorgaan naar hoofdcontent

Trend - Velvet blazers

Photobucket

Wie had ooit gedacht dat niet alleen de grootste playboy, Hugh Hefner met een velvet jas zou lopen, maar ook wij? Deze meneer zal vast en zeker nu iets anders moeten verzinnen want hij is niet meer de enigste die dit hippe kledingstuk draagt. Of hij dan meteen een trendsetter is. Don't think so! Velvet blazers en jasjes zijn hotter dan ooit.


Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik ooit eens zelf een broek heb gemaakt van velvet stof. Ik zat vroeger namelijk op naailes, jaja ladies ik wilde een heuse kleding ontwerpster worden, maar omdat ik de ballen niet begreep van die vreemde naaimachines was het voor mij gauw gedaan met deze lessen. Een normale naaimachine daar begrijp ik heus wel iets van, maar die vreemde dingen die daar stonden... pff! Maar goed, de velvet broek dus. Het werd een broek met gigantische wijden pijpen, maar omdat de stof zo vreemd viel leek het wel een vuilniszak om mijn benen gewikkeld. Geen succes dus! Nu, jaren later is de trend weer helemaal opgestaan. Hoewel ze nog niet erg veel te vinden zijn in webwinkels heb ik toch een paar leuke exemplaren gevonden waar je dit seizoen zeker in gezien mag worden. Sex and the city girl Sarah Jessica Parker en modemeisje Nicole Richie laten de velvet blazer niet voor wat het is!


Photobucket


Foto's boven v.l.n.r
Velvet Tux Blazer via Asos € 83.34
MangoVelvet Tux Jacket via Asos € 97.22

Foto's beneden v.l.n.r
Vero Moda Kasabien Blazer via Zalando € 49.95
Sof Jacket Aubergine via Modemusthaves € 59.95

Hugh, eat your heart out!

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.