Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Trend - Velvet blazers

Photobucket

Wie had ooit gedacht dat niet alleen de grootste playboy, Hugh Hefner met een velvet jas zou lopen, maar ook wij? Deze meneer zal vast en zeker nu iets anders moeten verzinnen want hij is niet meer de enigste die dit hippe kledingstuk draagt. Of hij dan meteen een trendsetter is. Don't think so! Velvet blazers en jasjes zijn hotter dan ooit.


Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik ooit eens zelf een broek heb gemaakt van velvet stof. Ik zat vroeger namelijk op naailes, jaja ladies ik wilde een heuse kleding ontwerpster worden, maar omdat ik de ballen niet begreep van die vreemde naaimachines was het voor mij gauw gedaan met deze lessen. Een normale naaimachine daar begrijp ik heus wel iets van, maar die vreemde dingen die daar stonden... pff! Maar goed, de velvet broek dus. Het werd een broek met gigantische wijden pijpen, maar omdat de stof zo vreemd viel leek het wel een vuilniszak om mijn benen gewikkeld. Geen succes dus! Nu, jaren later is de trend weer helemaal opgestaan. Hoewel ze nog niet erg veel te vinden zijn in webwinkels heb ik toch een paar leuke exemplaren gevonden waar je dit seizoen zeker in gezien mag worden. Sex and the city girl Sarah Jessica Parker en modemeisje Nicole Richie laten de velvet blazer niet voor wat het is!


Photobucket


Foto's boven v.l.n.r
Velvet Tux Blazer via Asos € 83.34
MangoVelvet Tux Jacket via Asos € 97.22

Foto's beneden v.l.n.r
Vero Moda Kasabien Blazer via Zalando € 49.95
Sof Jacket Aubergine via Modemusthaves € 59.95

Hugh, eat your heart out!