Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Trend - Velvet blazers

Photobucket

Wie had ooit gedacht dat niet alleen de grootste playboy, Hugh Hefner met een velvet jas zou lopen, maar ook wij? Deze meneer zal vast en zeker nu iets anders moeten verzinnen want hij is niet meer de enigste die dit hippe kledingstuk draagt. Of hij dan meteen een trendsetter is. Don't think so! Velvet blazers en jasjes zijn hotter dan ooit.


Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik ooit eens zelf een broek heb gemaakt van velvet stof. Ik zat vroeger namelijk op naailes, jaja ladies ik wilde een heuse kleding ontwerpster worden, maar omdat ik de ballen niet begreep van die vreemde naaimachines was het voor mij gauw gedaan met deze lessen. Een normale naaimachine daar begrijp ik heus wel iets van, maar die vreemde dingen die daar stonden... pff! Maar goed, de velvet broek dus. Het werd een broek met gigantische wijden pijpen, maar omdat de stof zo vreemd viel leek het wel een vuilniszak om mijn benen gewikkeld. Geen succes dus! Nu, jaren later is de trend weer helemaal opgestaan. Hoewel ze nog niet erg veel te vinden zijn in webwinkels heb ik toch een paar leuke exemplaren gevonden waar je dit seizoen zeker in gezien mag worden. Sex and the city girl Sarah Jessica Parker en modemeisje Nicole Richie laten de velvet blazer niet voor wat het is!


Photobucket


Foto's boven v.l.n.r
Velvet Tux Blazer via Asos € 83.34
MangoVelvet Tux Jacket via Asos € 97.22

Foto's beneden v.l.n.r
Vero Moda Kasabien Blazer via Zalando € 49.95
Sof Jacket Aubergine via Modemusthaves € 59.95

Hugh, eat your heart out!