This year i'am gonna do it different

Photobucket

Ieder jaar is het weer een feestje, pennen en papieren worden overal uit de kast gehaald om de goede voornemens op te schrijven. Nog een paar dagen dan zitten we alweer in het volgende jaar, 2013 en ook ik heb mijn goede voornemens. Veel wil ik niet veranderen in de dingen die ik nu doe, maar een paar kleine dingetjes mogen op mijn lijstjes écht niet ontbreken. Vandaag deel ik met jullie mijn goede voornemens van 2013.

Slechte gewoonte?
Dan heb ik het over roken! It's bad, i kwow, maar hey je leeft maar 1 keer! Stoppen met roken staat niet in mijn lijstje van goede voornemens. Ik heb die "slechte gewoonte" al vanaf mijn 16e(?). Wat is dan wel die slechte gewoonte? Niet veel meer snoepen en snaaien tussen de maaltijden door. Oh damn, dit is zo een slechte gewoonte, de kast opentrekken om te kijken of ik mijn kaken weer blij kan maken met een beetje snaaiwerk. Ik zeg niet dat ik helemaal niets meer tussendoor wil snoepen, maar een beetje minderen en letten op wat ik eet lijkt mij een goed plan.

Nagels nagels nagels
Degene die mij al wat langer volgen weten dat ik een -halve- nagelkluiver ben. Als ik een film aan het kijken ben en die is zó spannend gaan die vingers langzaam naar mijn tanden toe om vervolgens mijn tanden in die nagels te zetten! Of bij een beetje stress, you name it sta ik te klapperen met mijn tanden. Vroeger was het een stuk erger, nu heb ik vrij lange nagels die ik ook gewoon kan lakken, maar de verleiding om ze af te happen of te breken is groot. Dat wil ik absoluut veranderen in 2013, ook omdat ik straks op Swil nagellak wil swatchen op mijn eigen nagels. Dat lijkt mij een goede motivatie!

Haar verzorging
Een aantal dagen terug had ik nog lange lokken. Deze lange lokken kwamen tot net over mijn bips, maar of ik er happy mee was? Het was een bos stro wat aan mijn hoofd hing. Ergens wist ik dit ook wel, maar wilde het écht niet afknippen. Bij het idee alleen al sprongen de tranen in mijn ogen. Todat moeders kwam en de schaar in mijn lange -stro- lokken zette. Bye bye lieve sliertjes waar ik zoveel van hou & hello korte lokjes waar ik nog aan moet wennen. Met die lange lokken was het onmogelijk om mijn haar goed te verzorgen. In 2013 wil ik mijn haar optimaal gaan verzorgen zodat ik de gezonde lokken die ik nu heb blijf houden.Photobucket
Everything She wears it lovely

Mail
Ik ben een dame die alles tot het laatste moment uit stelt "oh dat kan morgen ook nog wel" en zo gaat dat de hele week door tot er weer een nieuwe week is aangebroken. Ik krijg dagelijks veel mails in mijn mailbox binnen en soms weet ik gewoon niet waar te beginnen. In 2013 wil ik alle mails die ik binnen krijg meteen beantwoorden of er een vaste tijd voor pakken zodat mijn mailbox netjes blijft en er niet honderden mails staan te wachten tot ze beantwoord worden. 

Layout
Het is je misschien al opgevallen dat de layout van Swil al een paar dagen anders dan anders is. Eigenlijk was het de bedoeling dat ik in het nieuwe jaar een complete make-over zou geven aan de layout, maar het was moeilijk om niet meteen de layout online te zetten. Zoals hij nu is, is helemaal Kim. Strak, maar toch lief. Hoewel ik dol ben op roze vind ik zwart en wit toch beter passen bij Swil, don't ask me why! Hier en daar moeten nog wat kleine dingetjes aangepast worden, maar het begin is er en ik ben er zó ongelooflijk happy de peppy mee. Wat jullie? 

Dicipline houden
Na een jaar lang bloggen op Swil ben ik tot de conclusie gekomen dat niet alles vanzelf gaat. Het is hard werken om je blog uniek te houden. Je begint niet zomaar even een blog en hebt bezoekers, nee dat duurt even en dat heb ik het afgelopen jaar gemerkt. Hoe meer je voor je blog doet hoe meer het gewaardeerd zal worden. Zoals je misschien zelf wel merkt komen er niet iedere dag artikelen online, waar ik mijzelf soms wel is zo hard voor mijn koppie kan slaan. Waarom kan ik niet gewoon gaan zitten en typen typen typen tot ik een ons weeg? Dat moet zeker veranderen aankomend jaar. Ik wil meer met schema's gaan werken, meer plannen en op die manier toch meer dicipline te blijven houden. 

Mijn doel
Het doel wat ik voor ogen heb wil ik in 2013 gaan waar maken. Altijd heb ik gedroomd van een grote website waar ik met een redactie aan kan werken in een groot kantoor. Dit heb ik voor Swil laten varen, maar if you can dream it you can do it! Laat ik er wel bij zeggen dat Swil mijn nummertje 1 is en ik hier in 2013 het beste uit wil halen wat erin zit. Meer artikelen, geen dag zonder leesvoer en natuurlijk mijn bezoekers verdubbelen. De ultieme droom, daar ben ik hard mee bezig, maar hoe combineer je dat met de andere droom? Can i do it? Yes i can! Zolang je maar in jezelf blijft geloven en je schouders ergens onder zet! Ik heb vele doelen die ik wil halen en volgend jaar kom ik hier zeker op terug.
Photobucket

Daar komt de bruid
In 2013 hoop ik dat ik de liefde van mijn leven het ja woord mag geven om onze liefde te verzegelen. Het ligt al een tijdje in de planning, maar nog steeds zijn we niet verder gekomen dan de genodigde op te schrijven, haha! Ik zeg, in 2013 sta ik met mijn droom jurk en mijn droom man voor het altaar elkaar een ring om onze vingers te schuiven. 

Ik wil jullie alvast een geweldig, gelukkig, gezond en liefdevol 2013 wensen! 

Veel liefs Kim