Doorgaan naar hoofdcontent

Limited Edition Metallic Nagellak van DA

 photo CIMG0236_zpsd1c91bed.jpg

Toen de postbode voor de deur stond met een mattlic roze doosje + lieve strik werd ik meteen enthousiast. Niet alleen was het pakketje leuk verpakt, maar de binnenkant was ook erg verrassend. Er zaten 3 verschillende kleuren nagellak in van DA. Deze nagellak in metallic kleuren is limited verkrijgbaar. Dé perfecte kleurtjes voor de aankomende feestdagen.


Photobucket

Dit was de allereerste keer dat ik een DA lakje in mijn handen had. Nog nooit eerder heb ik er 1 aangeschaft dus de kwaliteit van de lakjes was voor mij extra spannend. Wat kon ik verwachten? Laten we daar naar gaan kijken en de lakjes door de test molen gooien. Ik ontving 3 lakjes in de kleuren Headline, Paparazzi en Million Dollar Shot. 1 blik naar de lakjes en je smelt. De kleuren zijn prachtig en hebben een metallic tintje. Love it! De namen die de lakjes hebben gekregen vind ik ook erg leuk. Weer geen nummertjes, daar worden we vrolijk van toch?

Photobucket

De lakjes zijn verkrijgbaar in nog 3 andere kleuren. Dus in totaal heb je keuze uit 6 kleurtjes. Neem er 3 en je hebt voor iedere feestdag een ander kleurtje op je nagels, like! Natuurlijk zijn de lakjes niet alleen perse voor de feestdagen, maar geven wel net dat beetje extra om je kerst outfit af te maken. De lakjes zijn draagbaar  voor ook een normale werkdag of een mooi glimmertje op je teennagels.

Photobucket

De flesjes hebben een mooie vorm met een zilveren lange dop. Een lange dop op een nagellak flesje vind ik persoonlijk een stuk fijner dan de kleine dopjes. Je lakt met een lange dop een stuk makkelijker je nagels.

Photobucket

Op het kwastje heb ik weinig aan te merken. Hij lakt vrij soepel en is niet te hard. Niets mis mee! Eigenlijk ben ik een beetje flabbergasted over de kwaliteit van de lakjes. Niet gedacht de lakjes zo fijn zouden zijn voor de prijs van € 2.99. Ik ben blij!!


Photobucket Photobucket

De swatches, links zonder flits en rechts met flits. Zie je de metallic finish? Ik hou ervan! Hoeveel laagjes heb ik voor een perfecte dekking gebruikt? 1! Echt waar, maar 1 laagje. Zoals je kunt zien dekken de lakjes geweldig en ook zonder strepen. Bij mij blijft hij ongeveer 3 á 4 dagen goed zitten zonder te chippen. Ik gebruik na het lakken van mijn nagels altijd een top coat om de houdbaarheid van de lak nog iets te verlengen.

Je vind de lakjes bij de DA Drogist voor de prijs van € 2,00 t/m 5 Januari. Zoek je nog een geschikt lakjes voor de feestdagen? Ren naar DA en bewonder alle 6 de kleurtjes. Ik weet zeker dat er een lovely kleurtje voor je bij zit!
Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.