Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Limited Edition Metallic Nagellak van DA

 photo CIMG0236_zpsd1c91bed.jpg

Toen de postbode voor de deur stond met een mattlic roze doosje + lieve strik werd ik meteen enthousiast. Niet alleen was het pakketje leuk verpakt, maar de binnenkant was ook erg verrassend. Er zaten 3 verschillende kleuren nagellak in van DA. Deze nagellak in metallic kleuren is limited verkrijgbaar. Dé perfecte kleurtjes voor de aankomende feestdagen.


Photobucket

Dit was de allereerste keer dat ik een DA lakje in mijn handen had. Nog nooit eerder heb ik er 1 aangeschaft dus de kwaliteit van de lakjes was voor mij extra spannend. Wat kon ik verwachten? Laten we daar naar gaan kijken en de lakjes door de test molen gooien. Ik ontving 3 lakjes in de kleuren Headline, Paparazzi en Million Dollar Shot. 1 blik naar de lakjes en je smelt. De kleuren zijn prachtig en hebben een metallic tintje. Love it! De namen die de lakjes hebben gekregen vind ik ook erg leuk. Weer geen nummertjes, daar worden we vrolijk van toch?

Photobucket

De lakjes zijn verkrijgbaar in nog 3 andere kleuren. Dus in totaal heb je keuze uit 6 kleurtjes. Neem er 3 en je hebt voor iedere feestdag een ander kleurtje op je nagels, like! Natuurlijk zijn de lakjes niet alleen perse voor de feestdagen, maar geven wel net dat beetje extra om je kerst outfit af te maken. De lakjes zijn draagbaar  voor ook een normale werkdag of een mooi glimmertje op je teennagels.

Photobucket

De flesjes hebben een mooie vorm met een zilveren lange dop. Een lange dop op een nagellak flesje vind ik persoonlijk een stuk fijner dan de kleine dopjes. Je lakt met een lange dop een stuk makkelijker je nagels.

Photobucket

Op het kwastje heb ik weinig aan te merken. Hij lakt vrij soepel en is niet te hard. Niets mis mee! Eigenlijk ben ik een beetje flabbergasted over de kwaliteit van de lakjes. Niet gedacht de lakjes zo fijn zouden zijn voor de prijs van € 2.99. Ik ben blij!!


Photobucket Photobucket

De swatches, links zonder flits en rechts met flits. Zie je de metallic finish? Ik hou ervan! Hoeveel laagjes heb ik voor een perfecte dekking gebruikt? 1! Echt waar, maar 1 laagje. Zoals je kunt zien dekken de lakjes geweldig en ook zonder strepen. Bij mij blijft hij ongeveer 3 á 4 dagen goed zitten zonder te chippen. Ik gebruik na het lakken van mijn nagels altijd een top coat om de houdbaarheid van de lak nog iets te verlengen.

Je vind de lakjes bij de DA Drogist voor de prijs van € 2,00 t/m 5 Januari. Zoek je nog een geschikt lakjes voor de feestdagen? Ren naar DA en bewonder alle 6 de kleurtjes. Ik weet zeker dat er een lovely kleurtje voor je bij zit!