Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Limited Edition Metallic Nagellak van DA

 photo CIMG0236_zpsd1c91bed.jpg

Toen de postbode voor de deur stond met een mattlic roze doosje + lieve strik werd ik meteen enthousiast. Niet alleen was het pakketje leuk verpakt, maar de binnenkant was ook erg verrassend. Er zaten 3 verschillende kleuren nagellak in van DA. Deze nagellak in metallic kleuren is limited verkrijgbaar. Dé perfecte kleurtjes voor de aankomende feestdagen.


Photobucket

Dit was de allereerste keer dat ik een DA lakje in mijn handen had. Nog nooit eerder heb ik er 1 aangeschaft dus de kwaliteit van de lakjes was voor mij extra spannend. Wat kon ik verwachten? Laten we daar naar gaan kijken en de lakjes door de test molen gooien. Ik ontving 3 lakjes in de kleuren Headline, Paparazzi en Million Dollar Shot. 1 blik naar de lakjes en je smelt. De kleuren zijn prachtig en hebben een metallic tintje. Love it! De namen die de lakjes hebben gekregen vind ik ook erg leuk. Weer geen nummertjes, daar worden we vrolijk van toch?

Photobucket

De lakjes zijn verkrijgbaar in nog 3 andere kleuren. Dus in totaal heb je keuze uit 6 kleurtjes. Neem er 3 en je hebt voor iedere feestdag een ander kleurtje op je nagels, like! Natuurlijk zijn de lakjes niet alleen perse voor de feestdagen, maar geven wel net dat beetje extra om je kerst outfit af te maken. De lakjes zijn draagbaar  voor ook een normale werkdag of een mooi glimmertje op je teennagels.

Photobucket

De flesjes hebben een mooie vorm met een zilveren lange dop. Een lange dop op een nagellak flesje vind ik persoonlijk een stuk fijner dan de kleine dopjes. Je lakt met een lange dop een stuk makkelijker je nagels.

Photobucket

Op het kwastje heb ik weinig aan te merken. Hij lakt vrij soepel en is niet te hard. Niets mis mee! Eigenlijk ben ik een beetje flabbergasted over de kwaliteit van de lakjes. Niet gedacht de lakjes zo fijn zouden zijn voor de prijs van € 2.99. Ik ben blij!!


Photobucket Photobucket

De swatches, links zonder flits en rechts met flits. Zie je de metallic finish? Ik hou ervan! Hoeveel laagjes heb ik voor een perfecte dekking gebruikt? 1! Echt waar, maar 1 laagje. Zoals je kunt zien dekken de lakjes geweldig en ook zonder strepen. Bij mij blijft hij ongeveer 3 á 4 dagen goed zitten zonder te chippen. Ik gebruik na het lakken van mijn nagels altijd een top coat om de houdbaarheid van de lak nog iets te verlengen.

Je vind de lakjes bij de DA Drogist voor de prijs van € 2,00 t/m 5 Januari. Zoek je nog een geschikt lakjes voor de feestdagen? Ren naar DA en bewonder alle 6 de kleurtjes. Ik weet zeker dat er een lovely kleurtje voor je bij zit!