Doorgaan naar hoofdcontent

Last minute kerst kapsels

Photobucket

De leukste tijd van het jaar staat (eigenlijk vanavond) morgen op de stoep. Cadeautjes, gezelligheid, familie, lekker eten en natuurlijk lekkere drankjes. Met deze dagen wil je er stunning uitzien. Alles is perfect behalve je kapsel....... dat klinkt bekend? Ik, die altijd alles tot het laatste moment uit stel heb een vandaag een paar leuke haar stijlen voor jullie, last minute kerst kapsels. Genoeg inspiratie en er zit vast wel iets leuks voor je bij.


Als jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk op pad om alle kleding winkels af te speuren naar een paar leuke setjes, niet slim. Door alle drukte eromheen is het er compleet bij ingeschoten om even de kleding shopjes in te duiken, oh gosh! Alles moet snel, sneller, snelst dus moet ik al weten wat ik in mijn haar ga doen. Onderstaande haar stijlen zijn eigenlijk heel simpel als je maar goed naar foto's kijkt.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ga je toch voor krullen? Gebruik dan eens mijn tutorial. Bekijk 'm hier Deze krullen zakken niet uit en blijven een paar dagen goed zitten.

Zit er iets leuks voor je bij? Voor welk kapsel ga je? 

Beeld: Pinterest

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.