Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Last minute kerst kapsels

Photobucket

De leukste tijd van het jaar staat (eigenlijk vanavond) morgen op de stoep. Cadeautjes, gezelligheid, familie, lekker eten en natuurlijk lekkere drankjes. Met deze dagen wil je er stunning uitzien. Alles is perfect behalve je kapsel....... dat klinkt bekend? Ik, die altijd alles tot het laatste moment uit stel heb een vandaag een paar leuke haar stijlen voor jullie, last minute kerst kapsels. Genoeg inspiratie en er zit vast wel iets leuks voor je bij.


Als jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk op pad om alle kleding winkels af te speuren naar een paar leuke setjes, niet slim. Door alle drukte eromheen is het er compleet bij ingeschoten om even de kleding shopjes in te duiken, oh gosh! Alles moet snel, sneller, snelst dus moet ik al weten wat ik in mijn haar ga doen. Onderstaande haar stijlen zijn eigenlijk heel simpel als je maar goed naar foto's kijkt.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ga je toch voor krullen? Gebruik dan eens mijn tutorial. Bekijk 'm hier Deze krullen zakken niet uit en blijven een paar dagen goed zitten.

Zit er iets leuks voor je bij? Voor welk kapsel ga je? 

Beeld: Pinterest