Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Last minute kerst kapsels

Photobucket

De leukste tijd van het jaar staat (eigenlijk vanavond) morgen op de stoep. Cadeautjes, gezelligheid, familie, lekker eten en natuurlijk lekkere drankjes. Met deze dagen wil je er stunning uitzien. Alles is perfect behalve je kapsel....... dat klinkt bekend? Ik, die altijd alles tot het laatste moment uit stel heb een vandaag een paar leuke haar stijlen voor jullie, last minute kerst kapsels. Genoeg inspiratie en er zit vast wel iets leuks voor je bij.


Als jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk op pad om alle kleding winkels af te speuren naar een paar leuke setjes, niet slim. Door alle drukte eromheen is het er compleet bij ingeschoten om even de kleding shopjes in te duiken, oh gosh! Alles moet snel, sneller, snelst dus moet ik al weten wat ik in mijn haar ga doen. Onderstaande haar stijlen zijn eigenlijk heel simpel als je maar goed naar foto's kijkt.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ga je toch voor krullen? Gebruik dan eens mijn tutorial. Bekijk 'm hier Deze krullen zakken niet uit en blijven een paar dagen goed zitten.

Zit er iets leuks voor je bij? Voor welk kapsel ga je? 

Beeld: Pinterest