Last minute kerst kapsels

Photobucket

De leukste tijd van het jaar staat (eigenlijk vanavond) morgen op de stoep. Cadeautjes, gezelligheid, familie, lekker eten en natuurlijk lekkere drankjes. Met deze dagen wil je er stunning uitzien. Alles is perfect behalve je kapsel....... dat klinkt bekend? Ik, die altijd alles tot het laatste moment uit stel heb een vandaag een paar leuke haar stijlen voor jullie, last minute kerst kapsels. Genoeg inspiratie en er zit vast wel iets leuks voor je bij.


Als jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk op pad om alle kleding winkels af te speuren naar een paar leuke setjes, niet slim. Door alle drukte eromheen is het er compleet bij ingeschoten om even de kleding shopjes in te duiken, oh gosh! Alles moet snel, sneller, snelst dus moet ik al weten wat ik in mijn haar ga doen. Onderstaande haar stijlen zijn eigenlijk heel simpel als je maar goed naar foto's kijkt.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ga je toch voor krullen? Gebruik dan eens mijn tutorial. Bekijk 'm hier Deze krullen zakken niet uit en blijven een paar dagen goed zitten.

Zit er iets leuks voor je bij? Voor welk kapsel ga je? 

Beeld: Pinterest