Doorgaan naar hoofdcontent

HAPPY BIRTHDAY ² SWIL

Photobucket

Het lijkt voorbij gevlogen! 13 December was het een feit, www.shewearsitlovely.nl was geboren, ik werd mommy van mijn eigen blog op het wereld wijde web waar dagelijks veel ladies een bezoekje komen brengen. Ze zeggen, time flies when you're having fun.. nou en of!
Al maanden tel ik de dagen af, zet ik streepjes op de muur en omcirkel rondjes op de kalander en dan is het vandaag toch echt 13 December. Precies een jaar geleden begon een nieuw avontuur en wie had ooit gedacht dat Swil tot op de dag van vandaag nog steeds in de lucht hangt? Doorzettingsvermogen is het recept. Toen ik net begon met het tikken van blogjes op Swil had ik nooit durven dromen dat Swil echt mijn baby, mijn alles en mijn kindje zou gaan worden. Het afgelopen jaar heeft veel moois gebracht en ontzettend mooie samenwerkingen opgeleverd.

Ongeveer 4 jaar zit ik online te tikken. 2 maal heb ik een blog bijgehouden, de eerste zullen sommige van jullie nog weten die mij al vanaf het begin volgen. Omdat ik toen net kwam kijken in de wereld van het bloggen was ik steeds niet tevreden.. perfectionistisch much? Oke, dat werd hem niet, dat was voor mij allang duidelijk. Toen ben ik verder gegaan met Fashion Girls, maar dat paste eigenlijk niet bij wat ik wou bloggen. Fashion heeft al snel een stempel en om dit dan de combineren met beauty, lifestyle en persoonlijke stories, nee! Ik begon met een schone blog en de naam was zo bedacht, She wears it lovely it is!

Photobucket

Nu een jaar later heb ik nog steeds geen spijt van deze naam, hij past perfect bij mijn blog en nog nooit eerder is deze naam ergens naar voren gekomen. Uniek mag ik wel zeggen toch? In het begin werd ik helemaal niet serieus genomen en hoorde je mensen denken "ja hoor, weer zo een blogger die er na een maand mee stopt". Ik denk dat dit ook veel mee heeft gespeeld om door te zetten en mijzelf niet te laten kennen. Doorzetten, doorzetten en last but not least in jezelf blijven geloven. Bloggen doe je voor fun, als een hobby. Als je op paardrijden zit verdien je er ook niks mee toch?! Doe het puur omdat je het zelf leuk vind en hou vol. Ik ben begonnen met 0 bezoekers, dat interesseerde mij helemaal niets. Ik wist dat die 0 ooit eens plaats zou gaan maken voor een 4 of een 5, al duurt het misschien even. Geduld is een schone zaak, nietwaar?

Gratis producten ontvangen, producten als eerste in je handen krijgen terwijl deze nog niet eens in de winkels liggen, dat is leuk! Je krijgt iets om over te schrijven, je ervaringen te delen met de producten. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste pakketje thuis kreeg en ik as helemaal flabbergasted. Voor mij? Echt voor mij? Dat was al te mooi om waar te zijn. Dit kreeg ik pas na hard zwoegen en mijzelf te laten zien aan de wereld. Hier ben ik en en ik blog! De postbode staat bijna iedere dag voor de deur en nog steeds kan ik het soms maar moeilijk te bevatten. Een half jaar geleden kwam ik in contact met Janine van Hot Pink Media zij zag een samenwerking met Swil wel zitten en zo is het balletje gaan rollen. Ik verdien een leuk zakcentje erbij en dat is nog moeilijker om te bevatten, dit alles durf je niet te dromen!! Inmiddels heb ik een kantoor aan huis waar ik dagelijks mijn artikel typ, producten fotografeer en test. Het komt ook wel eens voor dat er een dag of 2 geen artikels voorbij schuiven en dat is de laksheid van mijzelf. Soms moet ik een giga schop onder mijn hol hebben en artikels vooruit plannen. Dit gaat niet altijd soepel, maar agh.. je bent nooit te oud om te leren toch?

Photobucket

Natuurlijk heb ik zelf hard gewerkt in het afgelopen jaar om Swil te brengen waar ze nu is, maar zonder jullie was dit absoluut niet gelukt! Alle trouwe en lieve volgers die altijd weer terugkomen om mijn artikels te lezen. Dat gevoel is met geen pen te beschrijven! Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar, jullie hebben ervoor gezorgd dat ik nu Swil's eerste verjaardag kan vieren. Ik zou jullie stuk voor stuk een mega knuffel willen geven en vertellen hoe dankbaar ik ben! Dank jullie wel dat jullie altijd achter Swil hebben gestaan en nu nog steeds staan, dank jullie wel dat jullie ieder dag terug komen, dank jullie wel voor ALLES!!!!

Ook de pr bureau's die veel voor mij hebben betekend wil ik heel graag bedanken. Jullie hebben vanaf het begin vertrouwen in Swil en mij gehad en zonder jullie zat ik waarschijnlijk dit artikeltje nu ook niet te typen. Onwijs bedankt voor het afgelopen jaar!!

Photobucket

Natuurlijk laat ik de allereerste verjaardag van Swil niet zomaar voorbij gaan. Vanaf volgende week staan er speciaal voor jullie de meeste leuke acties klaar, klaar om naar jullie verzonden te gaan worden. Stay tuned!

Ik hoop nog heel veel jaar met plezier en veel liefde te mogen bloggen en nog meer mijlpalen neer te mogen zetten samen met jullie. De verjaardag van Swil komt op het juiste moment, want de goede voornemens worden door mij alweer opgeschreven. (Hierover later een artikel) De goede voornemens met dit jaar hebben alles te maken met bloggen, want ook ik maak gezonde foutjes : ) Nu gaan wij natuurlijk een feestje vieren, taart eten en vooral genieten van deze dag en terug kijken op het afgelopen jaar!

Een mega dikke smakkerd voor jullie allemaal!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.