Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

HAPPY BIRTHDAY ² SWIL

Photobucket

Het lijkt voorbij gevlogen! 13 December was het een feit, www.shewearsitlovely.nl was geboren, ik werd mommy van mijn eigen blog op het wereld wijde web waar dagelijks veel ladies een bezoekje komen brengen. Ze zeggen, time flies when you're having fun.. nou en of!
Al maanden tel ik de dagen af, zet ik streepjes op de muur en omcirkel rondjes op de kalander en dan is het vandaag toch echt 13 December. Precies een jaar geleden begon een nieuw avontuur en wie had ooit gedacht dat Swil tot op de dag van vandaag nog steeds in de lucht hangt? Doorzettingsvermogen is het recept. Toen ik net begon met het tikken van blogjes op Swil had ik nooit durven dromen dat Swil echt mijn baby, mijn alles en mijn kindje zou gaan worden. Het afgelopen jaar heeft veel moois gebracht en ontzettend mooie samenwerkingen opgeleverd.

Ongeveer 4 jaar zit ik online te tikken. 2 maal heb ik een blog bijgehouden, de eerste zullen sommige van jullie nog weten die mij al vanaf het begin volgen. Omdat ik toen net kwam kijken in de wereld van het bloggen was ik steeds niet tevreden.. perfectionistisch much? Oke, dat werd hem niet, dat was voor mij allang duidelijk. Toen ben ik verder gegaan met Fashion Girls, maar dat paste eigenlijk niet bij wat ik wou bloggen. Fashion heeft al snel een stempel en om dit dan de combineren met beauty, lifestyle en persoonlijke stories, nee! Ik begon met een schone blog en de naam was zo bedacht, She wears it lovely it is!

Photobucket

Nu een jaar later heb ik nog steeds geen spijt van deze naam, hij past perfect bij mijn blog en nog nooit eerder is deze naam ergens naar voren gekomen. Uniek mag ik wel zeggen toch? In het begin werd ik helemaal niet serieus genomen en hoorde je mensen denken "ja hoor, weer zo een blogger die er na een maand mee stopt". Ik denk dat dit ook veel mee heeft gespeeld om door te zetten en mijzelf niet te laten kennen. Doorzetten, doorzetten en last but not least in jezelf blijven geloven. Bloggen doe je voor fun, als een hobby. Als je op paardrijden zit verdien je er ook niks mee toch?! Doe het puur omdat je het zelf leuk vind en hou vol. Ik ben begonnen met 0 bezoekers, dat interesseerde mij helemaal niets. Ik wist dat die 0 ooit eens plaats zou gaan maken voor een 4 of een 5, al duurt het misschien even. Geduld is een schone zaak, nietwaar?

Gratis producten ontvangen, producten als eerste in je handen krijgen terwijl deze nog niet eens in de winkels liggen, dat is leuk! Je krijgt iets om over te schrijven, je ervaringen te delen met de producten. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste pakketje thuis kreeg en ik as helemaal flabbergasted. Voor mij? Echt voor mij? Dat was al te mooi om waar te zijn. Dit kreeg ik pas na hard zwoegen en mijzelf te laten zien aan de wereld. Hier ben ik en en ik blog! De postbode staat bijna iedere dag voor de deur en nog steeds kan ik het soms maar moeilijk te bevatten. Een half jaar geleden kwam ik in contact met Janine van Hot Pink Media zij zag een samenwerking met Swil wel zitten en zo is het balletje gaan rollen. Ik verdien een leuk zakcentje erbij en dat is nog moeilijker om te bevatten, dit alles durf je niet te dromen!! Inmiddels heb ik een kantoor aan huis waar ik dagelijks mijn artikel typ, producten fotografeer en test. Het komt ook wel eens voor dat er een dag of 2 geen artikels voorbij schuiven en dat is de laksheid van mijzelf. Soms moet ik een giga schop onder mijn hol hebben en artikels vooruit plannen. Dit gaat niet altijd soepel, maar agh.. je bent nooit te oud om te leren toch?

Photobucket

Natuurlijk heb ik zelf hard gewerkt in het afgelopen jaar om Swil te brengen waar ze nu is, maar zonder jullie was dit absoluut niet gelukt! Alle trouwe en lieve volgers die altijd weer terugkomen om mijn artikels te lezen. Dat gevoel is met geen pen te beschrijven! Ik ben jullie zo ontzettend dankbaar, jullie hebben ervoor gezorgd dat ik nu Swil's eerste verjaardag kan vieren. Ik zou jullie stuk voor stuk een mega knuffel willen geven en vertellen hoe dankbaar ik ben! Dank jullie wel dat jullie altijd achter Swil hebben gestaan en nu nog steeds staan, dank jullie wel dat jullie ieder dag terug komen, dank jullie wel voor ALLES!!!!

Ook de pr bureau's die veel voor mij hebben betekend wil ik heel graag bedanken. Jullie hebben vanaf het begin vertrouwen in Swil en mij gehad en zonder jullie zat ik waarschijnlijk dit artikeltje nu ook niet te typen. Onwijs bedankt voor het afgelopen jaar!!

Photobucket

Natuurlijk laat ik de allereerste verjaardag van Swil niet zomaar voorbij gaan. Vanaf volgende week staan er speciaal voor jullie de meeste leuke acties klaar, klaar om naar jullie verzonden te gaan worden. Stay tuned!

Ik hoop nog heel veel jaar met plezier en veel liefde te mogen bloggen en nog meer mijlpalen neer te mogen zetten samen met jullie. De verjaardag van Swil komt op het juiste moment, want de goede voornemens worden door mij alweer opgeschreven. (Hierover later een artikel) De goede voornemens met dit jaar hebben alles te maken met bloggen, want ook ik maak gezonde foutjes : ) Nu gaan wij natuurlijk een feestje vieren, taart eten en vooral genieten van deze dag en terug kijken op het afgelopen jaar!

Een mega dikke smakkerd voor jullie allemaal!