Stiekem zou ik dit willen veranderen aan mijzelf

Je bent perfect zoals je bent. Iets wat ik met enige regelmaat probeer mezelf wijs te maken. Het heeft twee kanten, niemand is perfect maar voor jezelf kun je je wel perfect voelen. Ik struggle al jaaaaaren met een aantal zaken waar ik behoorlijk onzeker van kan worden. Sommige momenten is het up top en andere momenten valt het weer en kan ik prima met mijzelf door 1 door. Alles valt en staat met zelfliefde. Goed, dat is ander verhaal. Wel ga ik je meenemen in mijn onzekerheid wat betreft mijn lichaam en de dingen die daarbij horen.

Mijn lovehandles om maar meteen met de deur in huis te vallen. Zolang ik mij kan herinneren zitten die dingen daar. Toen ik veel sportte waren ze aanzienlijk geslonken. Maar 5 zwangerschappen heeft ook niet erg veel goeds gedaan voor dit stukje van mijn lijf. Working on it. Maar neemt niet weg dat ik ze het liefst het raam uit zou gooien. Ze gewoon super onhandig. Een high waisted jeans? Schrijf dat maar op je buik. Past net niet. Nou zijn bepaalde oefenin…

Armbanden als haar accessoires

 photo tumblr_md6tvf3eic1rhblzqo1_500_zps542d35a3.jpg

Dat spikes en studs nog even on-trend blijven is wel duidelijk. Overal duiken nog steeds nieuwe modellen sieraden en kleding op met studs of spikes. Niet alleen de sieraden zijn er om je pols, nek of vingers mee te behangen. Hoe leuk zijn de trendy spike en stud armbanden als haar accessoire?

Bovenstaande foto kwam ik tegen op Tumblr en begon mijn zoektocht naar nog meer van dit soort voorbeelden. Helaas, niet veel kunnen vinden terwijl ik het toch een erg leuk idee vind je om haar net dat beetje extra te geven door middel van een leuke spike of stud armband. Als spike en studs niets echt iets voor jouw zijn kun je natuurlijk ook kiezen voor andere leuke armbanden als finishing touch.

Photobucket

Een geweldig voorbeeld vond ik op de Facebook pagina van The Style Reporter. Een hoge paardestaart omhuld met armbanden met studs en spikes. I love it! 2 vliegen in 1 klap, je elastiekje is weg en het ziet er ook nog eens erg fashionable uit. Denk je nu, helemaal leuk? Dan heb ik een paar musthave exemplaren voor je die je meteen kunt bestellen en thuis zelf aan de slag kunt gaan met het pimpen van je staart of bun.


Photobucket 1- Gold Pyramid Stone armband via New Look € 7.99
2- Pieces Rinna Armband via Zalando € 12.95
3- Stylesnob Armband via Zalando € 37.95
4- Square Studs Bracelet via Modemusthaves € 14.95
5- Mi Lajki Spike Bracelet via Nelly € 17.95

Het proberen waard of blijf je liever weg van de spikes en studs?