Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Armbanden als haar accessoires

 photo tumblr_md6tvf3eic1rhblzqo1_500_zps542d35a3.jpg

Dat spikes en studs nog even on-trend blijven is wel duidelijk. Overal duiken nog steeds nieuwe modellen sieraden en kleding op met studs of spikes. Niet alleen de sieraden zijn er om je pols, nek of vingers mee te behangen. Hoe leuk zijn de trendy spike en stud armbanden als haar accessoire?

Bovenstaande foto kwam ik tegen op Tumblr en begon mijn zoektocht naar nog meer van dit soort voorbeelden. Helaas, niet veel kunnen vinden terwijl ik het toch een erg leuk idee vind je om haar net dat beetje extra te geven door middel van een leuke spike of stud armband. Als spike en studs niets echt iets voor jouw zijn kun je natuurlijk ook kiezen voor andere leuke armbanden als finishing touch.

Photobucket

Een geweldig voorbeeld vond ik op de Facebook pagina van The Style Reporter. Een hoge paardestaart omhuld met armbanden met studs en spikes. I love it! 2 vliegen in 1 klap, je elastiekje is weg en het ziet er ook nog eens erg fashionable uit. Denk je nu, helemaal leuk? Dan heb ik een paar musthave exemplaren voor je die je meteen kunt bestellen en thuis zelf aan de slag kunt gaan met het pimpen van je staart of bun.


Photobucket 1- Gold Pyramid Stone armband via New Look € 7.99
2- Pieces Rinna Armband via Zalando € 12.95
3- Stylesnob Armband via Zalando € 37.95
4- Square Studs Bracelet via Modemusthaves € 14.95
5- Mi Lajki Spike Bracelet via Nelly € 17.95

Het proberen waard of blijf je liever weg van de spikes en studs?