Doorgaan naar hoofdcontent

Armbanden als haar accessoires

 photo tumblr_md6tvf3eic1rhblzqo1_500_zps542d35a3.jpg

Dat spikes en studs nog even on-trend blijven is wel duidelijk. Overal duiken nog steeds nieuwe modellen sieraden en kleding op met studs of spikes. Niet alleen de sieraden zijn er om je pols, nek of vingers mee te behangen. Hoe leuk zijn de trendy spike en stud armbanden als haar accessoire?

Bovenstaande foto kwam ik tegen op Tumblr en begon mijn zoektocht naar nog meer van dit soort voorbeelden. Helaas, niet veel kunnen vinden terwijl ik het toch een erg leuk idee vind je om haar net dat beetje extra te geven door middel van een leuke spike of stud armband. Als spike en studs niets echt iets voor jouw zijn kun je natuurlijk ook kiezen voor andere leuke armbanden als finishing touch.

Photobucket

Een geweldig voorbeeld vond ik op de Facebook pagina van The Style Reporter. Een hoge paardestaart omhuld met armbanden met studs en spikes. I love it! 2 vliegen in 1 klap, je elastiekje is weg en het ziet er ook nog eens erg fashionable uit. Denk je nu, helemaal leuk? Dan heb ik een paar musthave exemplaren voor je die je meteen kunt bestellen en thuis zelf aan de slag kunt gaan met het pimpen van je staart of bun.


Photobucket 1- Gold Pyramid Stone armband via New Look € 7.99
2- Pieces Rinna Armband via Zalando € 12.95
3- Stylesnob Armband via Zalando € 37.95
4- Square Studs Bracelet via Modemusthaves € 14.95
5- Mi Lajki Spike Bracelet via Nelly € 17.95

Het proberen waard of blijf je liever weg van de spikes en studs?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.