Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Armbanden als haar accessoires

 photo tumblr_md6tvf3eic1rhblzqo1_500_zps542d35a3.jpg

Dat spikes en studs nog even on-trend blijven is wel duidelijk. Overal duiken nog steeds nieuwe modellen sieraden en kleding op met studs of spikes. Niet alleen de sieraden zijn er om je pols, nek of vingers mee te behangen. Hoe leuk zijn de trendy spike en stud armbanden als haar accessoire?

Bovenstaande foto kwam ik tegen op Tumblr en begon mijn zoektocht naar nog meer van dit soort voorbeelden. Helaas, niet veel kunnen vinden terwijl ik het toch een erg leuk idee vind je om haar net dat beetje extra te geven door middel van een leuke spike of stud armband. Als spike en studs niets echt iets voor jouw zijn kun je natuurlijk ook kiezen voor andere leuke armbanden als finishing touch.

Photobucket

Een geweldig voorbeeld vond ik op de Facebook pagina van The Style Reporter. Een hoge paardestaart omhuld met armbanden met studs en spikes. I love it! 2 vliegen in 1 klap, je elastiekje is weg en het ziet er ook nog eens erg fashionable uit. Denk je nu, helemaal leuk? Dan heb ik een paar musthave exemplaren voor je die je meteen kunt bestellen en thuis zelf aan de slag kunt gaan met het pimpen van je staart of bun.


Photobucket 1- Gold Pyramid Stone armband via New Look € 7.99
2- Pieces Rinna Armband via Zalando € 12.95
3- Stylesnob Armband via Zalando € 37.95
4- Square Studs Bracelet via Modemusthaves € 14.95
5- Mi Lajki Spike Bracelet via Nelly € 17.95

Het proberen waard of blijf je liever weg van de spikes en studs?