WIN een Verde bag van Bagtastic.nl GESLOTEN

Photobucket

Het is weer tijd voor iets leuks, ik mag namelijk in samenwerking met Bagtastic 1 van de 3 bovenstaande tassen weggegeven aan 1 van mijn lezeressen en ja meiden dat zijn jullie! Hoe of wat lees je zo, eerst wat meer info over Bagtastic.De naam zegt het al, Bagtasic is een webshop vol hippe en betaalbare tassen. Ik ben gek op deze webshop! Naast de ruime keuze aan tassen, denk hierbij aan hantassen, schoudertassen en party bags heeft Bagtastic ook een leuk assortiment aan accessoires als riemen, sjaals, portemonnees en tas hangers. De merken die ook niet mogen ontbreken zijn Carla Sade, Antonio Lobato en Be Chic Be green. Je kunt dus je hart flink luchten bij Bagtastic. De webshop is erg overzichtelijk en alles staat duidelijk aangegeven.

Er zijn 4 verschillende betaalmogelijkheden, namelijk via Ideal, Creditcard, Paypal of onder rembours. Genoeg mogelijkheden dus. Nog leuker, de verzending binnen Nederland is gratis! Heb je een bestelling geplaatst met een tas die op voorraad is dan heb je je bestelling binnen 2-3 dagen in huis. Ook kun je als je achteraf niet tevreden bent met je bestelling deze retour sturen binnen 14 dagen zonder beschadigingen en het liefst in originele verpakking. Ik zeg yes!

Nu dan het allerleukste, zelfs ik vind het een beetje spannend. Ik mag 1 van jullie namelijk blij gaan maken met een Anthe, Aurai of Aix bag. Alle 3 de tassen zijn van Verde en kosten normaal gesproken € 39,95 per stuk. Hieronder ze je alle 3 de tassen nog een keer voorbij komen.

Photobucket
Aurai

Photobucket
Aix


Photobucket
Anthe

Wil je alle details van de 3 tassen goed bekijken? Dat kun je hier doen. Wat moet je doen om straks met 1 van deze mooierds om je arm te lopen?

 ► Volg Swil op Bloglovin en like deze post
 ► Laat een comment achter voor welke tas je zou kiezen en waarom

LET OP: Laat een geldig email adres achter waar je goed op te bereiken bent. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. 


Deze actie loopt tot Dinsdag 13 November