Doorgaan naar hoofdcontent

Top knot of the day

Photobucket

Eigenlijk doe ik niet erg veel met mijn haar. De ene keer hangt het los, de andere keer hangt het los met een klip aan de achterkant, draag het in een staart of een simpele knot met een elastiek eromheen. Simple as that. Vandaag wou ik heel wat anders dan anders en aangezien ik gister avond al een beetje heb zitten neuzen op het web kwam ik bij een leuke knot tut uit.


Photobucket

Toen ik vanmorgen uit bed stapte ben ik meteen aan de slag gegaan en eerlijk is eerlijk, in de tutorial leek het allemaal erg moeilijk en dacht ik dat het nooit zo zou lukken, maar hey het is gelukt hoor! Geen knot met een elastiek eromheen gedraaid, maar een top knot vast gezet met schuifspeldjes. Of het blijft zitten? Yes it will! Met een beetje haarlak, mouse en droogschampoo creƫer jij een goede top knot die de hele dag blijft zitten!

Photobucket Photobucket


Zouden jullie het leuk vinden om hier een tutorial van te zien?


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.