Top knot of the day

Photobucket

Eigenlijk doe ik niet erg veel met mijn haar. De ene keer hangt het los, de andere keer hangt het los met een klip aan de achterkant, draag het in een staart of een simpele knot met een elastiek eromheen. Simple as that. Vandaag wou ik heel wat anders dan anders en aangezien ik gister avond al een beetje heb zitten neuzen op het web kwam ik bij een leuke knot tut uit.


Photobucket

Toen ik vanmorgen uit bed stapte ben ik meteen aan de slag gegaan en eerlijk is eerlijk, in de tutorial leek het allemaal erg moeilijk en dacht ik dat het nooit zo zou lukken, maar hey het is gelukt hoor! Geen knot met een elastiek eromheen gedraaid, maar een top knot vast gezet met schuifspeldjes. Of het blijft zitten? Yes it will! Met een beetje haarlak, mouse en droogschampoo creƫer jij een goede top knot die de hele dag blijft zitten!

Photobucket Photobucket


Zouden jullie het leuk vinden om hier een tutorial van te zien?