Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Top knot of the day

Photobucket

Eigenlijk doe ik niet erg veel met mijn haar. De ene keer hangt het los, de andere keer hangt het los met een klip aan de achterkant, draag het in een staart of een simpele knot met een elastiek eromheen. Simple as that. Vandaag wou ik heel wat anders dan anders en aangezien ik gister avond al een beetje heb zitten neuzen op het web kwam ik bij een leuke knot tut uit.


Photobucket

Toen ik vanmorgen uit bed stapte ben ik meteen aan de slag gegaan en eerlijk is eerlijk, in de tutorial leek het allemaal erg moeilijk en dacht ik dat het nooit zo zou lukken, maar hey het is gelukt hoor! Geen knot met een elastiek eromheen gedraaid, maar een top knot vast gezet met schuifspeldjes. Of het blijft zitten? Yes it will! Met een beetje haarlak, mouse en droogschampoo creëer jij een goede top knot die de hele dag blijft zitten!

Photobucket Photobucket


Zouden jullie het leuk vinden om hier een tutorial van te zien?