Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Top knot of the day

Photobucket

Eigenlijk doe ik niet erg veel met mijn haar. De ene keer hangt het los, de andere keer hangt het los met een klip aan de achterkant, draag het in een staart of een simpele knot met een elastiek eromheen. Simple as that. Vandaag wou ik heel wat anders dan anders en aangezien ik gister avond al een beetje heb zitten neuzen op het web kwam ik bij een leuke knot tut uit.


Photobucket

Toen ik vanmorgen uit bed stapte ben ik meteen aan de slag gegaan en eerlijk is eerlijk, in de tutorial leek het allemaal erg moeilijk en dacht ik dat het nooit zo zou lukken, maar hey het is gelukt hoor! Geen knot met een elastiek eromheen gedraaid, maar een top knot vast gezet met schuifspeldjes. Of het blijft zitten? Yes it will! Met een beetje haarlak, mouse en droogschampoo creƫer jij een goede top knot die de hele dag blijft zitten!

Photobucket Photobucket


Zouden jullie het leuk vinden om hier een tutorial van te zien?