Doorgaan naar hoofdcontent

Tip - Zonnebrillen van Mariener

Photobucket

Ondank dat de zomer ons alweer een tijdje in de steek heeft gelaten hoef je je zonnebril niet op te bergen. In tegendeel juist. De winter is aantocht en daarbij komt een zonnebril toch ontzettend goed van pas om je ogen te beschermen tegen de felle zonnestralen van de winterzon. Natuurlijk kies je daarom een zonnebril van www.mariener.nl. Waarom? Lees dan gauw verder.


In de winter kan ik niet zonder zonnebril. Vooral tijdens het rijden in de auto door de laagstaande zon en zo, die zon is fel! Onlangs ontving ik van Mariener een té gekke zonnebril die een ere plekje heeft gekregen in mijn tas zodat ik hem altijd en overal bij me heb. De zonnebril kwam binnen in een plat doosje. Bij het openen van het doosje vond ik de zonnebril goed verpakt in een zwart hoesje met trekkoordjes en natuurlijk de kleine stukjes schuim zodat de bril niet van links naar rechts gaat in het doosje tijdens de verzending. Ook vond ik in het doosje 2 stickers van Mariener en een visitekaartjes. Het meest originele wat ik vond was het zakje Haribo snoepjes met kleine kikkertjes. Hoe leuk!Photobucket

De bril deed meteen mijn hartje sneller slaan. Ik vind hem geweldig in elk opzicht. Mariener is dé zonnebril webshop met een uniek tintje en voor een betaalbare prijs. De webshop is gelanceerd in de lente van 2012 en vind langzaam maar zeker zijn weg naar de bekendheid. Zoek het maar is op Google. Je kunt niet meer om Mariener heen. Met de zonnebrillen van Mariener val je zeker op en zul je hoogstwaarschijnlijk heel wat koppies doen omdraaien tijdens een dagje shoppen or something!

Ik ontving de Melange Black|Ocean bril. Deze bril heeft prachtige lenzen en een zwart montuur. De lenzen zijn zoals de naam het al zegt, oceaan kleurig. Love it! Op de foto hierboven zie je dat er op de zijkant van het montuur Mariener staat met witte letters. Dit vind ik er persoonlijk erg leuk gedaan.


Photobucket

Het eerst wat ik dacht, zou je dan ook een oceaan kleur zien als je de bril opzet? Nee, dat is natuurlijk niet zo. Als je door de glazen heen kijkt zie je de wereld als door een normale zonnebril, maar juist door het effect aan de buitenkant van de lenzen trek je de aandacht!

Het assortiment van Mariener bestaat op dit moment uit 10 verschillende brillen. Niet alleen opvallende monturen, maar ook de Dark Smoke hebben zit in het assortiment. Deze bril is iets minder opvallend en heeft zwarte glazen. Leuk als je toch iets minder op wilt vallen en voor safe wil gaan. Natuurlijk bieden de zonnebrillen een optimale bescherming voor je ogen, dit is immers erg belangrijk. Zo zijn de monturen voorzien van UV400. Daarbij moet ook nog gezegd worden dat de brillen licht gewicht zijn. Voor mij ideaal, want bij de meeste zwaardere zonnebrillen begint het op ten duur achter mijn oren (door de pootjes) erg te irriteren. Dat is met de Mariener brillen niet aan de orde. Een erg groot pluspunt voor mij! Daarbij is het leukste misschien nog wel dat de brillen allemaal uni-sex zijn door de grootte van de brillen. De brillen hebben allemaal een standaard formaat, medium en dus zowel mannen als vrouwen kunnen de brillen dragen. Zeg nou zelf, ruilen met vriendlief van zonnebril? Leuk toch!

Photobucket

Last but not least, we hebben het nog niet gehad over de prijzen. Die vergeet je spontaan omdat alle brillen een fijne budget prijs met zich meedragen. Alle zonnebrillen van € 16,- Say what? Zo goedkoop! De prijs en kwaliteit verhouding vind ik geweldig. Je zou haast zeggen, hoe kunnen ze het maken voor die prijs! Zoals je kunt lezen ben ik dik tevreden over de zonnebrillen van Mariener! Perfecte kwaliteit, goede prijs en fijn voor iedere portemonnee, fijne en snelle levering, gewoonweg top!

Voor alle monturen van Mariener klik je hier. Mark my words, we gaan nog veel van dit merk horen!

www.mariener.nl


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.