Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Spam time - Spam je blog

Photobucket

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie de kans heb gegeven om lekker ongestoord te gaan spammen! Dat werd dus tijd. Zelf vind ik het altijd leuk als een blogger eens in de zoveel tijd een spam blogje online kwakt om je blog achter te laten. Niet alleen leuk om een beetje reclame voor je blog te maken, maar ook leuk om andere bloggers te leren kennen die je tot nu toe nog niet kende.

How it works?

Laat in de comments de link van je blog achter (http://www...) en vertel in het kort waar je blog over gaat. Eigenlijk verkoop je je blog dus maak het zo orgineel en leuk mogelijk, grote kans dat de lezeressen dan op je link klikken om je blog te bekijken. Let op, laat 1 keer je blog url achter. Plaats dus niet 10 keer hetzelfde berichtje.

Heb je webshop? No problem, ook jij met een webshop mag een leuke comment achterlaten.
Kom maar op met die blogjes, ik ben wel toe aan wat leuk leesvoer!

Ready.... set...goooo!