Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Spam time - Spam je blog

Photobucket

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie de kans heb gegeven om lekker ongestoord te gaan spammen! Dat werd dus tijd. Zelf vind ik het altijd leuk als een blogger eens in de zoveel tijd een spam blogje online kwakt om je blog achter te laten. Niet alleen leuk om een beetje reclame voor je blog te maken, maar ook leuk om andere bloggers te leren kennen die je tot nu toe nog niet kende.

How it works?

Laat in de comments de link van je blog achter (http://www...) en vertel in het kort waar je blog over gaat. Eigenlijk verkoop je je blog dus maak het zo orgineel en leuk mogelijk, grote kans dat de lezeressen dan op je link klikken om je blog te bekijken. Let op, laat 1 keer je blog url achter. Plaats dus niet 10 keer hetzelfde berichtje.

Heb je webshop? No problem, ook jij met een webshop mag een leuke comment achterlaten.
Kom maar op met die blogjes, ik ben wel toe aan wat leuk leesvoer!

Ready.... set...goooo!