Doorgaan naar hoofdcontent

Spam time - Spam je blog

Photobucket

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie de kans heb gegeven om lekker ongestoord te gaan spammen! Dat werd dus tijd. Zelf vind ik het altijd leuk als een blogger eens in de zoveel tijd een spam blogje online kwakt om je blog achter te laten. Niet alleen leuk om een beetje reclame voor je blog te maken, maar ook leuk om andere bloggers te leren kennen die je tot nu toe nog niet kende.

How it works?

Laat in de comments de link van je blog achter (http://www...) en vertel in het kort waar je blog over gaat. Eigenlijk verkoop je je blog dus maak het zo orgineel en leuk mogelijk, grote kans dat de lezeressen dan op je link klikken om je blog te bekijken. Let op, laat 1 keer je blog url achter. Plaats dus niet 10 keer hetzelfde berichtje.

Heb je webshop? No problem, ook jij met een webshop mag een leuke comment achterlaten.
Kom maar op met die blogjes, ik ben wel toe aan wat leuk leesvoer!

Ready.... set...goooo!


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.