Doorgaan naar hoofdcontent

Pump up the volume met de nieuwe Nivea Volume Sensation lijn

 photo CIMG0050_zpse822baca.jpg

Volume kom maar op! Mijn haar kan wel wat volume gebruiken nadat het een beetje heeft moeten bijkomen van mijn leuke poging tot blonderen. Mijn haar was futloos, slap en er viel geen land mee te bezeilen! Thank god kwam Nivea de bocht om schuiven met een geheel nieuwe lijn van 4 producten voor een volume boost. Ik ben dol op de producten van Nivea dus ik kon niet wachten op met deze producten aan de slag te gaan. Benieuwd naar mijn bevindingen met deze nieuwe lijn? Lees dan even verder.

Photobucket

De producten bestaan uit een Styling Spray € 4,49, een Styling Mouse € 4,49, Volume Shampoo € 3,29 en een Volume Conditioner € 3,29. Zoals je op de bovenstaande foto al kan zien zijn de verpakkingen van de producten ├ęcht Nivea en uit duizenden te herkennen. De aankleding van de verpakking vind ik ook leuk, omdat je meteen kan zien dat het de producten Bamboe bevatten. En dat klopt, de producten bevatten vloeibare Keratine en Bamboe-extract. De vloeibare Keratine is voor optimale verzorging van je haar en de Bamboe-extract versterkt het haar bij de wortel en krijgt hierdoor volume.

Photobucket

De geur die je tegemoet komt zodra je de verpakking opent is lekker fris, een aangename geur waar je stiekem aan blijft ruiken -als niemand kijkt-. Ik vind het altijd onwijs moeilijk om een geur te beschrijven. De geur die deze producten met zich mee dragen zal iedereen aanspreken, omdat de geur niet overheerst maar toch lekker ruikt.

Photobucket

Let's start met de Volume Shampoo, want een volume boost begint bij de eerste stap, een goede verzorging. Daarom beginnen we natuurlijk met het wassen van de haren met de Volume Shampoo. Een genot onder de douche als je het mij vraagt. De geur die er vrij komt tijdens het inzepen van je haar is echt verschrikkelijk lekker. Ben je een schuim-a-holic? Dan is deze shampoo perfect! Hij schuimt, schuimt en schuimt terwijl je maar een klein beetje nodig hebt. Ik hou ervan! Na het wassen met de shampoo voelt mijn haar al lekker aan, maar we moeten de conditioner nog proberen.

Photobucket


There it is! Conditioner staat bekend er bekend, het maakt je haar zwaarder waardoor er bijna geen land te bezeilen valt met je pas gewassen haar. Krullen? Forget is! Je hoort dan ook vaak dat het beter is om je haar eerst te behandelen met conditioner en dan pas met shampoo, maar omdat Nivea in hun nieuwe volume lijn Bamboe-extract heeft toegevoegd zou het probleem van zware haren weg moeten blijven. Ik smeer mijn haar in met de conditioner en masseer mijn hoofdhuid zodat de conditioner overal zijn werk kan gaan doen. Na het in masseren klip ik mijn haar omhoog met een grote klip. Dit doe ik omdat ik erg lang haar heb en mijzelf anders tegen de muur moet drukken zodat de conditioner niet eerder uit gespoeld gaat worden. 3 minuutjes in laten trekken en uitspoelen die hap. Mijn conclusie? Ik heb werkelijk nog nooit een conditioner gehad die mijn haren zo zacht laten aanvoelen. Na het afdrogen van je haren voel je zeker verschil met en normale conditioner. Het hangt er niet futloos en zwaar bij, maar geeft een je een luchtig gevoel.

Photobucket

Verder met de Volume Mouse. Mijn favoriete product voor het in model brengen van mijn haar is Mouse en kon daarom ook niet wachten om deze Mouse te kunnen proberen. De mouse ruikt net als de shampoo en conditioner verrukkelijk. Bij het opspuiten van de mouse in mijn handpalm is het een mouse zoals hij hoort te zijn. Ik moet altijd nog wennen aan het niet te enthousiast spuiten, haha!


Photobucket Photobucket

Links zonder mouse en rechts met mouse. Helaas kun je het op de foto's niet echt goed zien. Wat ik ook probeerde ik kon mijn hand niet 180 graden draaien, jammer genoeg. Zelf merk ik wel degelijk verschil. Mijn haar voelt losser en geeft het zeker de volume waar ik op hoopte. Ik moet erbij zeggen dat ik de mouse alleen aanbreng aan de onderkant van mijn haar. Dus niet mijn gehele haar is geplakt met mouse. Dan hebben we nog de Styling Spray, oftewel haarlak. Sodju, ik zou haast kunnen zeggen.. als je door weer en wind moet en je zeker wil zijn dat je coupe in model blijft, try de Styling Spray. Normaal gesproken spuit ik als ik mijn haar los heb geen lak in mijn haar omdat het dan 1 grote klittebal gaat worden, maar aangezien ik afgelopen weken een knot fetish heb, heb ik de spray gebruikt om mijn babyharen uit mijn gezicht te laten verdwijnen. IT WORKS! Serieus heb ik de hele dag gelopen zonder dat de babyharen terug kwamen en weer voor mijn voorhoofd bungelde. Ik zeg yes for the pump up the volume collection! 

De Volume Sensation lijn van Nivea is verkrijgbaar bij diversen drogisterijen.


En? heb ik je overgehaald om de producten te gaan gebruiken? 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.