Doorgaan naar hoofdcontent

Nivea onder de douche bodymilk en bodylotion

 photo CIMG0044_zps8540dce7.jpg

Je hebt ze vast al voorbij zien komen op andere blogs, de Nivea bodylotion en bodymilk voor onder de douche, maar omdat ik zo razend enthousiast ben over de uitvinding wil jullie ook graag mijn bevindingen laten weten. Benieuwd? Lees dan gauw verder.


PhotobucketHet is altijd een hele opgave om je na het douchen in te smeren met een lekkere bodylotion of milk. Veel mensen doen dit daarom ook niet terwijl het toch wel een belangrijk stukje van verzorging voor je lichaam is.  Ook ik ben hier schuldig aan, want na het douchen afdrogen, insmeren met een lotion of milk en wachten tot dit helemaal in je lichaam is getrokken vreet voor mij té veel tijd en daar heb ik eerlijk gezegd het geduld niet altijd voor. Daarom was ik reuze blij dat Nivea aankondigen dat zij met een helemaal nieuw product kwamen. Namelijk een bodylotion en bodymilk voor onder de douche, wauw genius!


Photobucket

De flesje zijn typisch Nivea, daar kun je niet omheen. Wat meteen opvalt is dat de teksten op beide flessen niet in het Nederlands zijn. In ieder geval voor mij onleesbaar, haha! Thank god hebben we de persberichten waar alles goed en duidelijk in uit staat gelegd in het Nederlands.(overigens zijn de flessen in de winkel wel bedrukt met Nederlandse tekst) Ik heb ze een 2 tal weken flink getest en ik ben serieus flabbergasted. Nooit verwacht dat dit een product zou zijn wat ik dagelijks zou gaan gebruiken, maar toch wel! Het is eigenlijk super simpel en het bespaard je ontzettend veel tijd. Hieronder even een kort maar krachtige uitleg over het gebruik.

 ♥ Je brengt je normale douchegel aan en spoelt dit af
 ♥ Breng de lotion of milk aan terwijl je nog onder de douche staat (Ik doe eerste de kraan uit en smeer   mijzelf goed in en dan doe ik de kraan weer aan.
 ♥ Spoel de milk of lotion af onder de kraan
 ♥ Droog jezelf af zoals je dat normaal ook doet

Ja, zo simpel is het! 

Photobucket Photobucket

Photobucket

De blauwe fles is de bodymilk en de witte fles de bodylotion. Beide ruiken echt heerlijk! Een geur wat iedereen  lekker zal vinden. Een zachte geur die niet te overheersend is. Je kunt de geur omschrijven als een echte Nivea geur als in de blauwe blikjes!

Photobucket

Na een tijdje beide producten te hebben gebruikt merk ik dat mijn huid echt heerlijk zacht is. Vooral als je net onder de douche vandaan stapt is huid zacht en voelt lekker fris en verzorgd aan. Dat allemaal uit een flesje milk of lotion voor onder douche! Wat mij betreft de uitvinding van 2012, echt een heerlijk product en zeker voor de dames onder ons die niet altijd de tijd hebben om zich na het douchen van top tot teen in te smeren met een goede milk of lotion is dit een aanrader. Beide smeren ze fijn uit en laten geen vervelende plakkerige laag op je huid achter wat ook zeker een pluspunt is. Niet meer lang wachten voor je je kleding aan kunt trekken! Ik zeg top!

Beide producten liggen nu in de winkels voor € 5.99 per stuk. Hiervoor krijg je een fles van 250ml.

Heb jij ze al geprobeerd of ga je ze proberen? 


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.