En dan ben je ineens toch een draagmama

Wanneer je meerdere kids hebt doe je het moederschap bij elk kind weer anders. Althans, dat is mijn ervaring. Zo moest het bijvoorbeeld bij de eerste drie volgens de regeltjes. Eigenlijk regeltjes tussen haakjes, want het moederschap heeft geen regeltjes. Iedere mama doet maar wat. Dit klinkt overigens veel minder lief dan dat ik bedoel (knipoog). Verwen je kind nou niet teveel las ik op het internet, want ze wennen eraan en daarna willen ze niet meer anders. Bij de eerste heb ik nachtenlang over de vloer gedwaald. Zij in mijn armen en al wiegend viel ze in slaap en kon ik haar als een echte ninja mama in haar eigen bedje terug leggen, waarna hetzelfde riedeltje al snel weer volgde. Zo ging dit bij de tweede en ook bij de derde dochter was dit niet veel anders. In tegendeel zelfs. Als ik er nu op terug kijk voel ik mijzelf wel eens schuldig. Waarom moest mijn meisje per se in haar eigen bedje slapen? Toen wist ik niet beter. Het hoorde zo. Want dat deed toch iedereen?

Nu ben ik inmidd…

Nagellak voor echte prinsesjes van Herôme

Photobucket Photobucket

"Wat wil je later worden?" -een échte prinses- Die heb je vast wel vaker gehoord? Misschien had jij je het liefst nu ook wel in een prinsessen land willen wanen waarbij je op je wenken bediend wordt. Vroeger wou ik niet perse een prinsesje worden. Eerlijk gezegd was ik daar niet zo mee bezig. Ik speelde wel met barbie's en poppen, maar mijn antwoord op de vraag wat wil je later worden was altijd "mama". Toen ik de prinsessen nagellak collectie van Herôme onder mijn neus geschoven kreeg ging mijn kinderlijke hartje toch wel harder bonzen.
De Herôme prinsessen nagellak collectie telt 10 lieve zoete kleurtjes voor de echte prinsesjes! Alleen het openen van het pakketje was het al feest toen ik oog in oog stond met de lakjes. Zó leuk, strikjes op ieder dopje van de lakjes en dan heb ik het nog niet eens over de kleurtjes en de namen van de lakjes.


Photobucket

De namen de lakjes zijn geweldig! Van boven naar beneden, 401 I am sweet, 402 I am special, 404 I am cute, 405 I am cute, 403 I am creative. Voor iedere mood dus een ander lakje, zeg nou zelf.. dat is toch al een prinsessen gevoel?


Photobucket

Het resultaat met 1 laagje, indrukwekkend!

Photobucket

Van boven naar beneden, 407 I am hilarious, 408 I am fun, 409 I am brave, 406 I am smart, 410 I am cool.

Photobucket

Ook aangebracht met 1 laagje. De kwastjes van de lakjes zijn prima en de lakjes zelf zijn ook erg fijn in gebruik. Kleine prinsjes kun je met deze nagellak ontzettend blij maken! Het handigste aan deze nagellak, voor kids zijn ze 100% veilig. De nagellak was je er makkelijk en snel af met alleen een beetje water (eventueel sponsje). Je hebt dus geen nagellak remover nodig! Onwijs handig als de keline prinses geknoeid heeft op haar kleding, op de bank of op de grond. Wat ook nog leuk is om erbij te vermelden dat de lakjes stuk voor stuk een heerlijk zoete geur hebben!

Leuk voor de feestdagen om cadeau te doen, want Herôme heeft 3 leuke sets voor mooie en verzorgde handjes van de kleine prinsjes. De prijzen variëren van € 4,95 tot € 16,95

De lakjes hebben een inhoud van 7ml en zijn verkrijgbaar voor de prijs van € 3,95 per stuk in de webshop van Herôme.