Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Nagellak voor echte prinsesjes van Herôme

Photobucket Photobucket

"Wat wil je later worden?" -een échte prinses- Die heb je vast wel vaker gehoord? Misschien had jij je het liefst nu ook wel in een prinsessen land willen wanen waarbij je op je wenken bediend wordt. Vroeger wou ik niet perse een prinsesje worden. Eerlijk gezegd was ik daar niet zo mee bezig. Ik speelde wel met barbie's en poppen, maar mijn antwoord op de vraag wat wil je later worden was altijd "mama". Toen ik de prinsessen nagellak collectie van Herôme onder mijn neus geschoven kreeg ging mijn kinderlijke hartje toch wel harder bonzen.
De Herôme prinsessen nagellak collectie telt 10 lieve zoete kleurtjes voor de echte prinsesjes! Alleen het openen van het pakketje was het al feest toen ik oog in oog stond met de lakjes. Zó leuk, strikjes op ieder dopje van de lakjes en dan heb ik het nog niet eens over de kleurtjes en de namen van de lakjes.


Photobucket

De namen de lakjes zijn geweldig! Van boven naar beneden, 401 I am sweet, 402 I am special, 404 I am cute, 405 I am cute, 403 I am creative. Voor iedere mood dus een ander lakje, zeg nou zelf.. dat is toch al een prinsessen gevoel?


Photobucket

Het resultaat met 1 laagje, indrukwekkend!

Photobucket

Van boven naar beneden, 407 I am hilarious, 408 I am fun, 409 I am brave, 406 I am smart, 410 I am cool.

Photobucket

Ook aangebracht met 1 laagje. De kwastjes van de lakjes zijn prima en de lakjes zelf zijn ook erg fijn in gebruik. Kleine prinsjes kun je met deze nagellak ontzettend blij maken! Het handigste aan deze nagellak, voor kids zijn ze 100% veilig. De nagellak was je er makkelijk en snel af met alleen een beetje water (eventueel sponsje). Je hebt dus geen nagellak remover nodig! Onwijs handig als de keline prinses geknoeid heeft op haar kleding, op de bank of op de grond. Wat ook nog leuk is om erbij te vermelden dat de lakjes stuk voor stuk een heerlijk zoete geur hebben!

Leuk voor de feestdagen om cadeau te doen, want Herôme heeft 3 leuke sets voor mooie en verzorgde handjes van de kleine prinsjes. De prijzen variëren van € 4,95 tot € 16,95

De lakjes hebben een inhoud van 7ml en zijn verkrijgbaar voor de prijs van € 3,95 per stuk in de webshop van Herôme.