Doorgaan naar hoofdcontent

Met iDeal betalen op Asos + Kortingscode

Photobucket
Bij bijna iedere webshop is al mogelijk om te betalen via iDeal. Één van de veiligste manieren om te betalen op internet.1 van mijn favorieten webshops heeft sinds gister de mogelijkheid om via iDeal te betalen, namelijk Asos! Omdat de webwinkel zich bevind in het buitenland is dit juist een fijne manieren om te betalen. Zelf heb ik al vaker iets bij Asos besteld en eigenlijk nooit problemen gehad met de betaling of iets dergelijks, maar ik ben blij dat je nu ook bij Asos met iDeal kan betalen, yay!

Links - Asos Oversized Hooded Parka € 111.12
Rechts - Mango Faux Fur Jacket € 68.06

Dat is nog niet alles, want om dit te vieren is er een kortingscode beschikbaar gesteld zodat je lekker kunt gaan shoppen. Gebruik hiervoor de code IDEAL20. De code is geldig t/m 25 November. De code komt natuurlijk als geroepen, want nu kun je als de wiedeweer die geweldige winterjas bestellen met flinke korting. That's the way we like it! Bovenstaande exemplaren zijn 2 van mijn favo's, een parka met een grote bontkraag en een bontjas. 2 jassen die ik maar al te graag aan mijn winter garderobe toe wil voegen!
Photobucket

Links -River Island Bear Ear Muffs € 18.06
Rechts - Aldo Bastiena Fringed Moccasin Boots € 97.23

Of je gaat voor een paar super leuke beren muffs. Zo kun je het wel vergeten dat je koude oren hebt tijdens de koude dagen en daarbij zijn ze ook nog eens onwijs hot! Rechts zie je de meest zoetzalige schoenen die ik tot nu toe ben tegengekomen! Ik móet ze hebben! 

Ga jij gebruik maken van de kortingscode?

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.