Met iDeal betalen op Asos + Kortingscode

Photobucket
Bij bijna iedere webshop is al mogelijk om te betalen via iDeal. Één van de veiligste manieren om te betalen op internet.1 van mijn favorieten webshops heeft sinds gister de mogelijkheid om via iDeal te betalen, namelijk Asos! Omdat de webwinkel zich bevind in het buitenland is dit juist een fijne manieren om te betalen. Zelf heb ik al vaker iets bij Asos besteld en eigenlijk nooit problemen gehad met de betaling of iets dergelijks, maar ik ben blij dat je nu ook bij Asos met iDeal kan betalen, yay!

Links - Asos Oversized Hooded Parka € 111.12
Rechts - Mango Faux Fur Jacket € 68.06

Dat is nog niet alles, want om dit te vieren is er een kortingscode beschikbaar gesteld zodat je lekker kunt gaan shoppen. Gebruik hiervoor de code IDEAL20. De code is geldig t/m 25 November. De code komt natuurlijk als geroepen, want nu kun je als de wiedeweer die geweldige winterjas bestellen met flinke korting. That's the way we like it! Bovenstaande exemplaren zijn 2 van mijn favo's, een parka met een grote bontkraag en een bontjas. 2 jassen die ik maar al te graag aan mijn winter garderobe toe wil voegen!
Photobucket

Links -River Island Bear Ear Muffs € 18.06
Rechts - Aldo Bastiena Fringed Moccasin Boots € 97.23

Of je gaat voor een paar super leuke beren muffs. Zo kun je het wel vergeten dat je koude oren hebt tijdens de koude dagen en daarbij zijn ze ook nog eens onwijs hot! Rechts zie je de meest zoetzalige schoenen die ik tot nu toe ben tegengekomen! Ik móet ze hebben! 

Ga jij gebruik maken van de kortingscode?