Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Met iDeal betalen op Asos + Kortingscode

Photobucket
Bij bijna iedere webshop is al mogelijk om te betalen via iDeal. Één van de veiligste manieren om te betalen op internet.1 van mijn favorieten webshops heeft sinds gister de mogelijkheid om via iDeal te betalen, namelijk Asos! Omdat de webwinkel zich bevind in het buitenland is dit juist een fijne manieren om te betalen. Zelf heb ik al vaker iets bij Asos besteld en eigenlijk nooit problemen gehad met de betaling of iets dergelijks, maar ik ben blij dat je nu ook bij Asos met iDeal kan betalen, yay!

Links - Asos Oversized Hooded Parka € 111.12
Rechts - Mango Faux Fur Jacket € 68.06

Dat is nog niet alles, want om dit te vieren is er een kortingscode beschikbaar gesteld zodat je lekker kunt gaan shoppen. Gebruik hiervoor de code IDEAL20. De code is geldig t/m 25 November. De code komt natuurlijk als geroepen, want nu kun je als de wiedeweer die geweldige winterjas bestellen met flinke korting. That's the way we like it! Bovenstaande exemplaren zijn 2 van mijn favo's, een parka met een grote bontkraag en een bontjas. 2 jassen die ik maar al te graag aan mijn winter garderobe toe wil voegen!
Photobucket

Links -River Island Bear Ear Muffs € 18.06
Rechts - Aldo Bastiena Fringed Moccasin Boots € 97.23

Of je gaat voor een paar super leuke beren muffs. Zo kun je het wel vergeten dat je koude oren hebt tijdens de koude dagen en daarbij zijn ze ook nog eens onwijs hot! Rechts zie je de meest zoetzalige schoenen die ik tot nu toe ben tegengekomen! Ik móet ze hebben! 

Ga jij gebruik maken van de kortingscode?