Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Met iDeal betalen op Asos + Kortingscode

Photobucket
Bij bijna iedere webshop is al mogelijk om te betalen via iDeal. Één van de veiligste manieren om te betalen op internet.1 van mijn favorieten webshops heeft sinds gister de mogelijkheid om via iDeal te betalen, namelijk Asos! Omdat de webwinkel zich bevind in het buitenland is dit juist een fijne manieren om te betalen. Zelf heb ik al vaker iets bij Asos besteld en eigenlijk nooit problemen gehad met de betaling of iets dergelijks, maar ik ben blij dat je nu ook bij Asos met iDeal kan betalen, yay!

Links - Asos Oversized Hooded Parka € 111.12
Rechts - Mango Faux Fur Jacket € 68.06

Dat is nog niet alles, want om dit te vieren is er een kortingscode beschikbaar gesteld zodat je lekker kunt gaan shoppen. Gebruik hiervoor de code IDEAL20. De code is geldig t/m 25 November. De code komt natuurlijk als geroepen, want nu kun je als de wiedeweer die geweldige winterjas bestellen met flinke korting. That's the way we like it! Bovenstaande exemplaren zijn 2 van mijn favo's, een parka met een grote bontkraag en een bontjas. 2 jassen die ik maar al te graag aan mijn winter garderobe toe wil voegen!
Photobucket

Links -River Island Bear Ear Muffs € 18.06
Rechts - Aldo Bastiena Fringed Moccasin Boots € 97.23

Of je gaat voor een paar super leuke beren muffs. Zo kun je het wel vergeten dat je koude oren hebt tijdens de koude dagen en daarbij zijn ze ook nog eens onwijs hot! Rechts zie je de meest zoetzalige schoenen die ik tot nu toe ben tegengekomen! Ik móet ze hebben! 

Ga jij gebruik maken van de kortingscode?