Doorgaan naar hoofdcontent

Kelly Brooke Kerstcollectie voor New Look mijn favorieten

Photobucket

De tijd voor glitter en glam breekt straks weer aan en wat vind ik leuk om de kerstcollecties binnen zien druppelen in mijn mailbox. Zo ontving ik een leuk bericht dat Kelly Brook een kerstcollectie heeft gemaakt voor New Look. Ik moest even graven want who the F is Kelly Brook?

Aha, daar heb je het al. Een engels model, actrice en presentatrice van 30 jaar. Of je der kent of niet maakt allemaal niets uit, want de collectie die deze duizendpoot heeft ontworpen voor New Look spreekt boekdelen. Maar liefst 5 pagina's vol in de webshop van New Look waar bij ieder item je kin op de grond valt en om nou te zeggen dat je er een zere portemonnee van krijgt... Nee dus! Er zijn al items verkrijgbaar vanaf € 25,99. Eigenlijk zou ik alles wel op mijn wishlist van deze collectie willen zetten.

Hieronder vind je mijn top favorieten + linkjes zodat je ze zelf ook kunt bestellen en je straks al helemaal klaar bent voor de kerst! Niet lang nadenken over wat je aan gaat trekken, want ik weet zeker dat er items tussen staan die je aanspreken.
Photobucket
Kelly Brook Pewter Sequin Boots € 44.99
Photobucket
Kelly Brook Black Boucle Toe Bag € 39.99
Photobucket
Kelly Brook Black Fluffy Embellished Collar Cardigan € 44.99
Photobucket
Kelly Brook Pewter Sequin Cowl Back Bodycon Dress € 64.99
Photobucket
Kelly Brook Black Lace Peep Toe Heels € 34.99
Photobucket
kelly Brook Leopard Print Patent Bow Clutch € 24.99

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.