Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Kelly Brooke Kerstcollectie voor New Look mijn favorieten

Photobucket

De tijd voor glitter en glam breekt straks weer aan en wat vind ik leuk om de kerstcollecties binnen zien druppelen in mijn mailbox. Zo ontving ik een leuk bericht dat Kelly Brook een kerstcollectie heeft gemaakt voor New Look. Ik moest even graven want who the F is Kelly Brook?

Aha, daar heb je het al. Een engels model, actrice en presentatrice van 30 jaar. Of je der kent of niet maakt allemaal niets uit, want de collectie die deze duizendpoot heeft ontworpen voor New Look spreekt boekdelen. Maar liefst 5 pagina's vol in de webshop van New Look waar bij ieder item je kin op de grond valt en om nou te zeggen dat je er een zere portemonnee van krijgt... Nee dus! Er zijn al items verkrijgbaar vanaf € 25,99. Eigenlijk zou ik alles wel op mijn wishlist van deze collectie willen zetten.

Hieronder vind je mijn top favorieten + linkjes zodat je ze zelf ook kunt bestellen en je straks al helemaal klaar bent voor de kerst! Niet lang nadenken over wat je aan gaat trekken, want ik weet zeker dat er items tussen staan die je aanspreken.
Photobucket
Kelly Brook Pewter Sequin Boots € 44.99
Photobucket
Kelly Brook Black Boucle Toe Bag € 39.99
Photobucket
Kelly Brook Black Fluffy Embellished Collar Cardigan € 44.99
Photobucket
Kelly Brook Pewter Sequin Cowl Back Bodycon Dress € 64.99
Photobucket
Kelly Brook Black Lace Peep Toe Heels € 34.99
Photobucket
kelly Brook Leopard Print Patent Bow Clutch € 24.99