Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Kelly Brooke Kerstcollectie voor New Look mijn favorieten

Photobucket

De tijd voor glitter en glam breekt straks weer aan en wat vind ik leuk om de kerstcollecties binnen zien druppelen in mijn mailbox. Zo ontving ik een leuk bericht dat Kelly Brook een kerstcollectie heeft gemaakt voor New Look. Ik moest even graven want who the F is Kelly Brook?

Aha, daar heb je het al. Een engels model, actrice en presentatrice van 30 jaar. Of je der kent of niet maakt allemaal niets uit, want de collectie die deze duizendpoot heeft ontworpen voor New Look spreekt boekdelen. Maar liefst 5 pagina's vol in de webshop van New Look waar bij ieder item je kin op de grond valt en om nou te zeggen dat je er een zere portemonnee van krijgt... Nee dus! Er zijn al items verkrijgbaar vanaf € 25,99. Eigenlijk zou ik alles wel op mijn wishlist van deze collectie willen zetten.

Hieronder vind je mijn top favorieten + linkjes zodat je ze zelf ook kunt bestellen en je straks al helemaal klaar bent voor de kerst! Niet lang nadenken over wat je aan gaat trekken, want ik weet zeker dat er items tussen staan die je aanspreken.
Photobucket
Kelly Brook Pewter Sequin Boots € 44.99
Photobucket
Kelly Brook Black Boucle Toe Bag € 39.99
Photobucket
Kelly Brook Black Fluffy Embellished Collar Cardigan € 44.99
Photobucket
Kelly Brook Pewter Sequin Cowl Back Bodycon Dress € 64.99
Photobucket
Kelly Brook Black Lace Peep Toe Heels € 34.99
Photobucket
kelly Brook Leopard Print Patent Bow Clutch € 24.99