Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

I dare you - 50 tinten grijs challenge

 photo CIMG0176_zps055e13b7.jpg

Uhu, je leest het goed, de 50 tinten grijs challenge die ik deze week ga opnemen en met de wereld zal delen via mijn Youtube kanaal, haha! Mocht je niet precies weten wat deze challenge inhoud? Lees dan even verder.


PhotobucketJullie hebben vast al wel gehoord over het boek "50 shades of grey" oftewel 50 tinten grijs. De reacties op dit boek zijn razend enthousiast en ik wou hier iets mee doen. Ik besloot in samenwerking met Christine le duc een leuke challenge op te zetten met dit boek, uiteraard in het Nederlands en door middel van een filmpje. Het is de bedoeling dat ik in een filmpje een stuk uit het boek voor lees op een willekeurige pagina zonder dat ik het boek heb gelezen. Ja, dat klinkt toch best als een challenge? Omdat het boek nogal een erotische tint heeft lijkt dit mij een top uitdaging. Er zijn natuurlijk wel een aantal regels aan verbonden.

Je mag absoluut niet in lachen uitbarsten, dit doen de meeste mensen zodra ze een beetje zenuwachtig worden, gnagna! ;-) Ook mag je natuurlijk niet stoppen met lezen, keep reading that sexy shit babe! Of het mij gaat lukken? We will see! Ben jij benieuwd hoe ik het ervan af ga brengen? Abonneer dan zeker alvast op mijn Youtube kanaal


PhotobucketPhotobucket Photobucket

Photobucket

Do i need to say more? Voor de duidelijkheid, om deze blog te schrijven heb ik een willekeurige pagina gepakt om op de foto te zetten en verder dus niets uit het boek gelezen anders zou het geen uitdaging meer zijn toch? Maar als je kijkt naar bovenstaand lijstje... halleluja!

Photobucket

Denk jij, pff easy peasy dat gaat mij ook lukken? Doe met me mee! Deze week zal mijn filmpje gepubliceerd worden hier op Swil en op mijn Youtube kanaal en als jij denkt dat je het voor jou ook een eitje is... DOEN!! Bij deze dus een officiële uitdaging van mij Mhuhahaha!

Het boek is trouwens te koop voor € 15,00 op de website van Christineleduc.nl