Doorgaan naar hoofdcontent

I dare you - 50 tinten grijs challenge

 photo CIMG0176_zps055e13b7.jpg

Uhu, je leest het goed, de 50 tinten grijs challenge die ik deze week ga opnemen en met de wereld zal delen via mijn Youtube kanaal, haha! Mocht je niet precies weten wat deze challenge inhoud? Lees dan even verder.


PhotobucketJullie hebben vast al wel gehoord over het boek "50 shades of grey" oftewel 50 tinten grijs. De reacties op dit boek zijn razend enthousiast en ik wou hier iets mee doen. Ik besloot in samenwerking met Christine le duc een leuke challenge op te zetten met dit boek, uiteraard in het Nederlands en door middel van een filmpje. Het is de bedoeling dat ik in een filmpje een stuk uit het boek voor lees op een willekeurige pagina zonder dat ik het boek heb gelezen. Ja, dat klinkt toch best als een challenge? Omdat het boek nogal een erotische tint heeft lijkt dit mij een top uitdaging. Er zijn natuurlijk wel een aantal regels aan verbonden.

Je mag absoluut niet in lachen uitbarsten, dit doen de meeste mensen zodra ze een beetje zenuwachtig worden, gnagna! ;-) Ook mag je natuurlijk niet stoppen met lezen, keep reading that sexy shit babe! Of het mij gaat lukken? We will see! Ben jij benieuwd hoe ik het ervan af ga brengen? Abonneer dan zeker alvast op mijn Youtube kanaal


PhotobucketPhotobucket Photobucket

Photobucket

Do i need to say more? Voor de duidelijkheid, om deze blog te schrijven heb ik een willekeurige pagina gepakt om op de foto te zetten en verder dus niets uit het boek gelezen anders zou het geen uitdaging meer zijn toch? Maar als je kijkt naar bovenstaand lijstje... halleluja!

Photobucket

Denk jij, pff easy peasy dat gaat mij ook lukken? Doe met me mee! Deze week zal mijn filmpje gepubliceerd worden hier op Swil en op mijn Youtube kanaal en als jij denkt dat je het voor jou ook een eitje is... DOEN!! Bij deze dus een officiƫle uitdaging van mij Mhuhahaha!

Het boek is trouwens te koop voor € 15,00 op de website van Christineleduc.nl

Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.