2 nieuwe kleuren voor de Stokke Tripp Trapp

Ik zou bijna willen zeggen, wie is niet groot mee geworden ;) Tegenwoordig zijn de Stokke Tripp Trapp kinderstoelen een ware musthave in het ouderschap. Eerlijk is eerlijk, ik ben er eentje die niet meteen achter de kudde aanloopt. Ik deed met het de simpele kinderstoelen van Ikea. Stapelbaar enzo. Maar ik moet zeggen, met deze 2 nieuwe kleuren begint het toch een beetje boel te kriebelen.

I dare you - 50 tinten grijs challenge

 photo CIMG0176_zps055e13b7.jpg

Uhu, je leest het goed, de 50 tinten grijs challenge die ik deze week ga opnemen en met de wereld zal delen via mijn Youtube kanaal, haha! Mocht je niet precies weten wat deze challenge inhoud? Lees dan even verder.


PhotobucketJullie hebben vast al wel gehoord over het boek "50 shades of grey" oftewel 50 tinten grijs. De reacties op dit boek zijn razend enthousiast en ik wou hier iets mee doen. Ik besloot in samenwerking met Christine le duc een leuke challenge op te zetten met dit boek, uiteraard in het Nederlands en door middel van een filmpje. Het is de bedoeling dat ik in een filmpje een stuk uit het boek voor lees op een willekeurige pagina zonder dat ik het boek heb gelezen. Ja, dat klinkt toch best als een challenge? Omdat het boek nogal een erotische tint heeft lijkt dit mij een top uitdaging. Er zijn natuurlijk wel een aantal regels aan verbonden.

Je mag absoluut niet in lachen uitbarsten, dit doen de meeste mensen zodra ze een beetje zenuwachtig worden, gnagna! ;-) Ook mag je natuurlijk niet stoppen met lezen, keep reading that sexy shit babe! Of het mij gaat lukken? We will see! Ben jij benieuwd hoe ik het ervan af ga brengen? Abonneer dan zeker alvast op mijn Youtube kanaal


PhotobucketPhotobucket Photobucket

Photobucket

Do i need to say more? Voor de duidelijkheid, om deze blog te schrijven heb ik een willekeurige pagina gepakt om op de foto te zetten en verder dus niets uit het boek gelezen anders zou het geen uitdaging meer zijn toch? Maar als je kijkt naar bovenstaand lijstje... halleluja!

Photobucket

Denk jij, pff easy peasy dat gaat mij ook lukken? Doe met me mee! Deze week zal mijn filmpje gepubliceerd worden hier op Swil en op mijn Youtube kanaal en als jij denkt dat je het voor jou ook een eitje is... DOEN!! Bij deze dus een officiƫle uitdaging van mij Mhuhahaha!

Het boek is trouwens te koop voor € 15,00 op de website van Christineleduc.nl