Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Hot trend - Sequin rokjes

Photobucket

Wie denkt dat bling bling alleen voor Gerard Joling is weggelegd, think again! De grootste trend op mode gebied deze winter is de Sequin rok. Glitters, glitters en nog meer glitters. Niet alleen met de feestdagen trek je sequin rokje aan, maar ook tijdens het shoppen kun je gerust tevoorschijn komen met al je bling bling om je bovenbenen.


Deze winter van 2012 moet je minstens 1 sequin items in je garderobe hebben liggen. Je kunt eindeloos combineren. Als je niet van de blingetjes bent kun je de bovenkant basic houden met een oversized sweater. De sequin rok trek je in de winter natuurlijk niet aan met blote benen, althans niet buiten. Kies daarom voor een maillot of een dikkere panty. Kijk eens bij Action, daar vind je thermo panty's en zijn toch iets warmer dan de normale panty. Ga je toch liever voor een maillot? Bezuinig daar dan niet op. Hij moet immers wel lekker en comfortabel zitten zonder dat je de hele dag staat te trekken aan de bovenkant van je maillot. Een mooie pump staat geweldig onder een sequin rokje, maar wat dacht je van een paar stoere sleehak sneakers? Het mag! Qua accessoires zou ik de sequins bijvoorbeeld terug laten komen in je tas of clutch.

Ik heb een paar lovely sequin rokjes voor jullie op een rijtje gezet. Bestellen? Klik op de link van je favoriet.

Photobucket
V.l.n.r

 ♥ Only Digital Sequins via Zalando € 29.95
 ♥ Vila Went Skirt via Sans Online € 39.95
 ♥ Even&Odd via Zalando € 15.95
 ♥ Party Skirt Missy Taylor via Modemusthaves € 69.95