Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Hot trend - Sequin rokjes

Photobucket

Wie denkt dat bling bling alleen voor Gerard Joling is weggelegd, think again! De grootste trend op mode gebied deze winter is de Sequin rok. Glitters, glitters en nog meer glitters. Niet alleen met de feestdagen trek je sequin rokje aan, maar ook tijdens het shoppen kun je gerust tevoorschijn komen met al je bling bling om je bovenbenen.


Deze winter van 2012 moet je minstens 1 sequin items in je garderobe hebben liggen. Je kunt eindeloos combineren. Als je niet van de blingetjes bent kun je de bovenkant basic houden met een oversized sweater. De sequin rok trek je in de winter natuurlijk niet aan met blote benen, althans niet buiten. Kies daarom voor een maillot of een dikkere panty. Kijk eens bij Action, daar vind je thermo panty's en zijn toch iets warmer dan de normale panty. Ga je toch liever voor een maillot? Bezuinig daar dan niet op. Hij moet immers wel lekker en comfortabel zitten zonder dat je de hele dag staat te trekken aan de bovenkant van je maillot. Een mooie pump staat geweldig onder een sequin rokje, maar wat dacht je van een paar stoere sleehak sneakers? Het mag! Qua accessoires zou ik de sequins bijvoorbeeld terug laten komen in je tas of clutch.

Ik heb een paar lovely sequin rokjes voor jullie op een rijtje gezet. Bestellen? Klik op de link van je favoriet.

Photobucket
V.l.n.r

 ♥ Only Digital Sequins via Zalando € 29.95
 ♥ Vila Went Skirt via Sans Online € 39.95
 ♥ Even&Odd via Zalando € 15.95
 ♥ Party Skirt Missy Taylor via Modemusthaves € 69.95