Het nieuwe WW - Mijn avontuur

Misschien heb je het voorbij zien komen op mijn Instagram, mijn nieuwe avontuur met het nieuwe WW. Oftewel het nieuwe Weight Watchers. We zijn nu bijna anderhalve maand onderweg en het leek mij leuk om jullie iets meer te vertellen.

Wat is het precies? 
MijnWW is een programma / tool om het afvallen en gezonder eten makkelijker dan ooit te maken doordat deze geheel gepersonaliseerd is. Flexibiliteit en vrijheid staan hierbij bovenaan. Lang verhaal kort, dit werkt voor iedereen. Ik ben bijvoorbeeld het type dat een hekel heeft aan calorieën tellen. Ik kan dat gewoon niet en daarvoor vind ik eten ook veel te lekker (knipoog). Een beetje hulp voor een gezonde levensstijl daarentegen is niet verkeerd. Maar wat voor de één werkt, hoeft voor de ander niet te werken. En daarom vul je bij mijnWW een vragenlijst is. De peilt uitgebreid de voedingsvoorkeuren. Ik geef bijvoorbeeld fulltime borstvoeding. Dat betekend dat ik meer voeding nodig heb dan iemand die geen borstvoeding geeft. En het fij…

Hot trend - Sequin rokjes

Photobucket

Wie denkt dat bling bling alleen voor Gerard Joling is weggelegd, think again! De grootste trend op mode gebied deze winter is de Sequin rok. Glitters, glitters en nog meer glitters. Niet alleen met de feestdagen trek je sequin rokje aan, maar ook tijdens het shoppen kun je gerust tevoorschijn komen met al je bling bling om je bovenbenen.


Deze winter van 2012 moet je minstens 1 sequin items in je garderobe hebben liggen. Je kunt eindeloos combineren. Als je niet van de blingetjes bent kun je de bovenkant basic houden met een oversized sweater. De sequin rok trek je in de winter natuurlijk niet aan met blote benen, althans niet buiten. Kies daarom voor een maillot of een dikkere panty. Kijk eens bij Action, daar vind je thermo panty's en zijn toch iets warmer dan de normale panty. Ga je toch liever voor een maillot? Bezuinig daar dan niet op. Hij moet immers wel lekker en comfortabel zitten zonder dat je de hele dag staat te trekken aan de bovenkant van je maillot. Een mooie pump staat geweldig onder een sequin rokje, maar wat dacht je van een paar stoere sleehak sneakers? Het mag! Qua accessoires zou ik de sequins bijvoorbeeld terug laten komen in je tas of clutch.

Ik heb een paar lovely sequin rokjes voor jullie op een rijtje gezet. Bestellen? Klik op de link van je favoriet.

Photobucket
V.l.n.r

 ♥ Only Digital Sequins via Zalando € 29.95
 ♥ Vila Went Skirt via Sans Online € 39.95
 ♥ Even&Odd via Zalando € 15.95
 ♥ Party Skirt Missy Taylor via Modemusthaves € 69.95