Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Get the party started with New Yorker + 3 outfits

Photobucket

Mijn allereerste keer bij New Yorker vergeet ik niet zomaar! Het was in Amsterdam.Samen met vriendlief liep ik naar binnen en ik wist niets waar ik moest kijken Holy..... Een paradijs vol kleding, accessoires en schoenen. Natuurlijk, dat zie je in iedere winkelketen, maar New Yorker is speciaal, althans vind ik! Mijn ogen gingen langs de prijskaartjes en bij het aflezen van de de kaartjes zakte mijn broek af, so damn cheap! En nee, dat is geen grapje. Mijn portemonnee was ineens héél erg blij. Nieuwtjes ontvangen van New Yorker maken mijn dag dan ook helemaal weer goed.

Heb jij nog niks weten te scoren voor de aankomende feestdagen? Een bezoekje aan New Yorker is goud waard, true that! Goed, ik ontvang regelmatig leuke nieuwtjes over deze winkelketen, maar de "Get the party started" trok meteen mijn aandacht en bekeek de collectie. Ik ben blij, zoals Churandy Martina dat zou zeggen! Ik maakte 3 complete outfits. Zo heb een outfit voor beide kerstdagen en een outfit voor oud & nieuw. Ook voor accessoires als oorbellen, kettingen en armbanden kun je terecht bij New Yorker. Kijk op de website van New Yorker voor een filiaal in de buurt.

Photobucket

Photobucket

Photobucket