Doorgaan naar hoofdcontent

Get the party started with New Yorker + 3 outfits

Photobucket

Mijn allereerste keer bij New Yorker vergeet ik niet zomaar! Het was in Amsterdam.Samen met vriendlief liep ik naar binnen en ik wist niets waar ik moest kijken Holy..... Een paradijs vol kleding, accessoires en schoenen. Natuurlijk, dat zie je in iedere winkelketen, maar New Yorker is speciaal, althans vind ik! Mijn ogen gingen langs de prijskaartjes en bij het aflezen van de de kaartjes zakte mijn broek af, so damn cheap! En nee, dat is geen grapje. Mijn portemonnee was ineens héél erg blij. Nieuwtjes ontvangen van New Yorker maken mijn dag dan ook helemaal weer goed.

Heb jij nog niks weten te scoren voor de aankomende feestdagen? Een bezoekje aan New Yorker is goud waard, true that! Goed, ik ontvang regelmatig leuke nieuwtjes over deze winkelketen, maar de "Get the party started" trok meteen mijn aandacht en bekeek de collectie. Ik ben blij, zoals Churandy Martina dat zou zeggen! Ik maakte 3 complete outfits. Zo heb een outfit voor beide kerstdagen en een outfit voor oud & nieuw. Ook voor accessoires als oorbellen, kettingen en armbanden kun je terecht bij New Yorker. Kijk op de website van New Yorker voor een filiaal in de buurt.

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.