Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Get the party started with New Yorker + 3 outfits

Photobucket

Mijn allereerste keer bij New Yorker vergeet ik niet zomaar! Het was in Amsterdam.Samen met vriendlief liep ik naar binnen en ik wist niets waar ik moest kijken Holy..... Een paradijs vol kleding, accessoires en schoenen. Natuurlijk, dat zie je in iedere winkelketen, maar New Yorker is speciaal, althans vind ik! Mijn ogen gingen langs de prijskaartjes en bij het aflezen van de de kaartjes zakte mijn broek af, so damn cheap! En nee, dat is geen grapje. Mijn portemonnee was ineens héél erg blij. Nieuwtjes ontvangen van New Yorker maken mijn dag dan ook helemaal weer goed.

Heb jij nog niks weten te scoren voor de aankomende feestdagen? Een bezoekje aan New Yorker is goud waard, true that! Goed, ik ontvang regelmatig leuke nieuwtjes over deze winkelketen, maar de "Get the party started" trok meteen mijn aandacht en bekeek de collectie. Ik ben blij, zoals Churandy Martina dat zou zeggen! Ik maakte 3 complete outfits. Zo heb een outfit voor beide kerstdagen en een outfit voor oud & nieuw. Ook voor accessoires als oorbellen, kettingen en armbanden kun je terecht bij New Yorker. Kijk op de website van New Yorker voor een filiaal in de buurt.

Photobucket

Photobucket

Photobucket