Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Do's and Don'ts bij leggingsWe snappen natuurlijk dat een legging een legging is en géén broek. Je hebt iets om je kont, maar om het nou gelijk een broek te noemen verre van dat. Daarom pas je je bovenkleding aan aan je legging. Geen crop tops, korte blouses of dat soort fratsen boven een legging. Niemand zit er immers op te wachten om te kunnen liplezen of poffertjes te bakken. Vandaag dé do's and don'ts bij het dragen van legging. Hoe moet het wel en hoe moet het absoluut niet?
DO

♥ Draag langere shirts boven je legging. Bijvoorbeeld een lange blouse. Always stylish Oliva Palermo weet waar we het over hebben.

♥ Geen té strakke shirtjes please. Zorg dat je bovenkleding ietwat losjes valt. Duik eens in de kast van vriendlief, opa op paps. Die hebben vast nog wel een leuke blouse in de kast hangen die je om kunt dopen tot je eigen blouse, stylish riempje eromheen en you're ready.

♥ Toch korte shirts dragen? Doe hier dan een lange sweater of cardigan overheen.

♥ Draag je legging met een paar fashionable ballerina's als je lang bent, maar ben je iets kleiner en wil je langer lijken? Dan zijn een paar goede high heels perfect. High heels maken je een stuk langer/

♥ Print leggings zijn hotter dan hot. Combineer ze met een basic lange top met een leuke tekst.DON'T

+ Koop geen té kleine legging! Waarom? Beware for the camel toe! We willen niet kunnen liplezen.

+ Loop met een grote boog om de see trough leggings heen. Ga liever voor een ietwat donkere versie zodat je edele delen uit het zicht blijven.

+ Draag niet alleen maar zwarte leggings. Kom uit je comfort zone en probeer is een kleur die je ook kunt dragen dit seizoen, bijvoorbeeld burgundy.

+  Draag nooit een legging als broek! Hij komt er niet eens bij in de buurt en je ziet er gewoonweg meer stylish uit als je de legging gebruikt als een legging. De legging is immers familie van de panty en niet van de spijkerbroek.


Rock your legging babe!

Heb jij zelf nog een paar do's & don'ts? Deel ze bij de comments.