Doorgaan naar hoofdcontent

Do's and Don'ts bij leggingsWe snappen natuurlijk dat een legging een legging is en géén broek. Je hebt iets om je kont, maar om het nou gelijk een broek te noemen verre van dat. Daarom pas je je bovenkleding aan aan je legging. Geen crop tops, korte blouses of dat soort fratsen boven een legging. Niemand zit er immers op te wachten om te kunnen liplezen of poffertjes te bakken. Vandaag dé do's and don'ts bij het dragen van legging. Hoe moet het wel en hoe moet het absoluut niet?
DO

♥ Draag langere shirts boven je legging. Bijvoorbeeld een lange blouse. Always stylish Oliva Palermo weet waar we het over hebben.

♥ Geen té strakke shirtjes please. Zorg dat je bovenkleding ietwat losjes valt. Duik eens in de kast van vriendlief, opa op paps. Die hebben vast nog wel een leuke blouse in de kast hangen die je om kunt dopen tot je eigen blouse, stylish riempje eromheen en you're ready.

♥ Toch korte shirts dragen? Doe hier dan een lange sweater of cardigan overheen.

♥ Draag je legging met een paar fashionable ballerina's als je lang bent, maar ben je iets kleiner en wil je langer lijken? Dan zijn een paar goede high heels perfect. High heels maken je een stuk langer/

♥ Print leggings zijn hotter dan hot. Combineer ze met een basic lange top met een leuke tekst.DON'T

+ Koop geen té kleine legging! Waarom? Beware for the camel toe! We willen niet kunnen liplezen.

+ Loop met een grote boog om de see trough leggings heen. Ga liever voor een ietwat donkere versie zodat je edele delen uit het zicht blijven.

+ Draag niet alleen maar zwarte leggings. Kom uit je comfort zone en probeer is een kleur die je ook kunt dragen dit seizoen, bijvoorbeeld burgundy.

+  Draag nooit een legging als broek! Hij komt er niet eens bij in de buurt en je ziet er gewoonweg meer stylish uit als je de legging gebruikt als een legging. De legging is immers familie van de panty en niet van de spijkerbroek.


Rock your legging babe!

Heb jij zelf nog een paar do's & don'ts? Deel ze bij de comments.Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.