Doorgaan naar hoofdcontent

Buddha to Buddha bij Jeansonline + WIN

Photobucket

Buddha to Buddha is vast bij iedereeen wel bekend! Dit merk staat bekend om zijn grof geschakelde zilveren sieraden. Buddha to Buddha staat voor bewust leven en vooral genieten. Het beste uit jezelf halen op een ongedwonge manier. Een beter filosofie is er volgens mij niet! Ik als Buddha gek ben helemaal idolaat van het merk Buddha to Buddha alleen de prijzen variĆ«ren heel erg. Zo heb je een geschakelde ring voor € 45,00 of meer, maar oke wie mooi wil zijn moet een beetje pijn lijden in haar portemonnee, haha!


Vandaag ontving ik in mijn mailbox een erg leuk berichtje! Bij Jeansonline.nl verkopen ze namelijk sinds kort Buddha to Buddha sieraden! Hop, daar werden mijn Buddha gedachten even aangetast. Het liefst zou ik meteen alle sieraden in mijn winkelmandje willen proppen! Ik kan uren kijken naar de sieraden en het leukste, de sieraden zijn vrij unisex dus jij en je lover zouden misschien onderling ook nog eens kunnen wisselen?! Wil je alle Buddha to Buddha ringen en Buddha to Buddha armbanden rustig bekijken?  Kijk dan hier op de Buddha to Buddha pagina bij Jeansonline.

Jeansonline heeft een super gave actie met hun nieuwe merk Buddha to Buddha. Op de Facebook pagina van Jeansonline maak jij namelijk kans op de Buddha to Buddha armband "Joost" t.w.v € 1399,- Deze armband is geschikt voor mannen en vrouwen. Meedoen aan deze spetterende actie? dat doe je hierPopulaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.