Even terug naar de basis

We kunnen niet meer zonder onze telefoon, dat tijdperk is inmiddels al een tijdje aangebroken. Weetje nog die goede oude tijd waarin een verjaardag echt een verjaardag was en je niet tegen de muur stond te lullen, de tijd waarin brieven en kaartjes versturen nog de normaalste zaak van de wereld was, die tijd waarin wij als mensen veel minder prikkels van buitenaf kregen? Ik betrapte mijzelf vorige week op het feit dat ik continu wordt getriggerd door mijn telefoon te pakken. Even snel, gewoon even snel kijken of ik iets heb gemist. Snel even kijken of er appjes binnen zijn gekomen..... Ik was het zat! Spuugzat. Ik besefte mij dat iedere keer die telefoon oppakken geen goed deed voor mijn hoofd en mijn humeur. We worden tegenwoordig in een ander zijn leven gezogen wat automatische betekend, een ander zijn zooi. Ik opende de afgelopen weken mijn eigen Instagram veel minder vaak omdat ik zo intens werd meegezogen in de negativiteit van anderen. Ik maakte een andere Instagram aan en ben da

Buddha to Buddha bij Jeansonline + WIN

Photobucket

Buddha to Buddha is vast bij iedereeen wel bekend! Dit merk staat bekend om zijn grof geschakelde zilveren sieraden. Buddha to Buddha staat voor bewust leven en vooral genieten. Het beste uit jezelf halen op een ongedwonge manier. Een beter filosofie is er volgens mij niet! Ik als Buddha gek ben helemaal idolaat van het merk Buddha to Buddha alleen de prijzen variĆ«ren heel erg. Zo heb je een geschakelde ring voor € 45,00 of meer, maar oke wie mooi wil zijn moet een beetje pijn lijden in haar portemonnee, haha!


Vandaag ontving ik in mijn mailbox een erg leuk berichtje! Bij Jeansonline.nl verkopen ze namelijk sinds kort Buddha to Buddha sieraden! Hop, daar werden mijn Buddha gedachten even aangetast. Het liefst zou ik meteen alle sieraden in mijn winkelmandje willen proppen! Ik kan uren kijken naar de sieraden en het leukste, de sieraden zijn vrij unisex dus jij en je lover zouden misschien onderling ook nog eens kunnen wisselen?! Wil je alle Buddha to Buddha ringen en Buddha to Buddha armbanden rustig bekijken?  Kijk dan hier op de Buddha to Buddha pagina bij Jeansonline.

Jeansonline heeft een super gave actie met hun nieuwe merk Buddha to Buddha. Op de Facebook pagina van Jeansonline maak jij namelijk kans op de Buddha to Buddha armband "Joost" t.w.v € 1399,- Deze armband is geschikt voor mannen en vrouwen. Meedoen aan deze spetterende actie? dat doe je hier