Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Buddha to Buddha bij Jeansonline + WIN

Photobucket

Buddha to Buddha is vast bij iedereeen wel bekend! Dit merk staat bekend om zijn grof geschakelde zilveren sieraden. Buddha to Buddha staat voor bewust leven en vooral genieten. Het beste uit jezelf halen op een ongedwonge manier. Een beter filosofie is er volgens mij niet! Ik als Buddha gek ben helemaal idolaat van het merk Buddha to Buddha alleen de prijzen variëren heel erg. Zo heb je een geschakelde ring voor € 45,00 of meer, maar oke wie mooi wil zijn moet een beetje pijn lijden in haar portemonnee, haha!


Vandaag ontving ik in mijn mailbox een erg leuk berichtje! Bij Jeansonline.nl verkopen ze namelijk sinds kort Buddha to Buddha sieraden! Hop, daar werden mijn Buddha gedachten even aangetast. Het liefst zou ik meteen alle sieraden in mijn winkelmandje willen proppen! Ik kan uren kijken naar de sieraden en het leukste, de sieraden zijn vrij unisex dus jij en je lover zouden misschien onderling ook nog eens kunnen wisselen?! Wil je alle Buddha to Buddha ringen en Buddha to Buddha armbanden rustig bekijken?  Kijk dan hier op de Buddha to Buddha pagina bij Jeansonline.

Jeansonline heeft een super gave actie met hun nieuwe merk Buddha to Buddha. Op de Facebook pagina van Jeansonline maak jij namelijk kans op de Buddha to Buddha armband "Joost" t.w.v € 1399,- Deze armband is geschikt voor mannen en vrouwen. Meedoen aan deze spetterende actie? dat doe je hier