Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Beauty review - Revlon Photoready Collectie

 photo CIMG0141-1_zps741961f6.jpg

We willen natuurlijk allemaal perfect op de foto staan, maar soms gaat dat nog wel eens mis, je make-up zit niet zoals je wil en dat is zwaar frustrerend. Na de Revlon Photoready Foundation heeft Revlon 3 nieuwe producten aan het Photoready assortiment toegevoegd. Een face primer, eye primer & brightener en 3D volume mascara. Ik neem deze 3 nieuwe producten onder de loep.Photobucket

De verpakkingen zien er goed uit, maar ik vind er wel eentje tussenuit blinken, de face primer. Het flesje trok meteen mijn aandacht en hier was ik het meest nieuwsgierig naar. Vooral omdat ik dol ben op face primers. Mijn make-up blijft door eerst een primer aan te brengen beter zitten en de lijntjes rondom mijn mond en ogen verdwijnen.

Photobucket


Photobucket Photobucket

Photobucket

Wat ik een erg groot pluspunt vind van dit flesje face primer, hij heeft een pompje. Mijn voorkeur gaat toch altijd uit naar een cosmetica product met een pompje. 1 keer het pompje indrukken en je hebt meteen de juiste hoeveel primer om aan aan de brengen op je gezicht.

Photobucket

Hier heb ik het pompje voor de helft ingedrukt.

Photobucket

Uitgesmeerd bovenop mijn hand. Zie je het verschil met de andere foto? Op de eerste foto zie je mijn openstaande poriën erg goed. Deze poriën heb je natuurlijk ook in je gezicht en op deze foto kun je ontzettend goed de werking van deze face primer zien. Mijn poriën zie je niet meer! Zelfs met een klein beetje primer werkt het top. Je brengt eerst een dagcrème aan op je gezicht - mits je die gebruikt natuurlijk - en daaroverheen breng je de primer aan. Je merkt meteen verschil. Als je foundation gebruikt kun je deze na het aanbrengen van de primer aanbrengen op je gezicht, maar dit is niet perse nodig. Als je liever geen foundation gebruikt kun je alleen de primer gebruiken, want deze zorg er al meteen voor dat je een mooi egaal gezicht hebt zonder een laag plamuur.

Revlon Photoready Face Primer € 16.22

Photobucket

Make-uppen zonder eye primer, nee! Beautylovers weten vast waarom, toch? Dé musthave in je make-up stash. Ik kan in ieder geval niet zonder een eye primer. Met een eye primer blijft mijn oogschaduw beter zitten en plooit het niet op. Revlon heeft aan haar collectie een photoready eye primer & brightener toegevoegd. Ik ben benieuwd naar de werking van de eye primer en brightener. 

PhotobucketPhotobucket

De primer zit in een soort pen achtige verpakking. Aan de onderkant draai je en aan de bovenkant komt door het witte kwastje de primer. Het kwastje is zacht, maar gebruik hem niet in de buurt van mijn ogen. Ik haal liever wat primer van het kwastje af met mijn vinger en breng het dan aan rondom mijn ogen.

Photobucket

Photobucket

Je hebt natuurlijk maar een mini beetje nodig voor je ogen, dus geen dikke klodder zoals op de foto hierboven. Dit kwakje komt regelrecht vanaf de haartjes.


Photobucket

Uitgesmeerd. Hij smeert fijn uit, maar de geur vind ik onprettig. Je smeert het dan wel op je ogen, maar je neus vangt de geur op en erg aangenaam is deze niet. De primer verder is vloeibaar en smeert wat dat betreft fijn uit. Ik gebruik de primer alleen als basis en niet voor het brighten van mijn ogen voor een mooie oogopslag.

Revlon Photoready Eye Primer & Brightener € 12.15


Photobucket

Dan het product waar ik het meest enthousiast over ben geworden na hem een paar keer gebruikt te hebben, de Photoready 3D Volume Mascara. Ik en mascara is altijd een ellende geweest, dit omdat mijn wimpers bijna niet te zien zijn. Ze zijn kort en zie daar maar is een volume in te krijgen zonder dikke klonten á la spinnenpoot look. Ik zweer bij de mascara van Etos, de Hypo allergeen mascara en de mascara van Hema. Is kijken naar het resultaat van deze Revlon 3D mascara.

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Alleen bij het zien van het borsteltje krijgt de mascara al een dik pluspunt. De borsteltje is onwijs flexibel. Daarbij vind ik de haartjes van dit borsteltje erg fijn werken in plaats van de meeste mascara's met van die harde haartjes. Dit borsteltje glijdt makkelijk door je wimpers heen.

Photobucket Photobucket

Links mijn oog zonder mascara. Op deze foto zie je erg goed dat mijn wimpers ver te zoeken zijn. Rechts met 1 laagje mascara. Wat een verschil al met 1 laagje! Je oogopslag is ineens heel anders en veel frisser. Geen klontjes, love it!

Photobucket

Mijn wimpers met 2 laagjes. Dat is echt een in mens effect! Vooral omdat ik niet veel wimpers heb om op te kliederen geeft deze mascara mij echt volle en dikke wimpers zonder dikke klontjes. Dan het effect wat deze mascara je geeft met nog maar 2 laagjes is al verbluffend. Alhoewel ik altijd erg sceptische ben over mascara's met bijvoorbeeld 3D effect heeft deze mascara toch echt wel een plekje veroverd in mijn everyday bakje. Als je denkt dat dit alles is, think again. De mascara verwijderen is volgens mij nog nooit zo easy cake geweest. Ik veeg mijn wimpers schoon met een Ecoco glove en een beetje warm water, weg is de mascara!

Revlon Photoready 3D Volume Mascara € 14.18

De Revlon Photoready collectie ligt al in de winkels.

Ga jij in van de 3 producten aanschaffen of heb je ze al geprobeerd?