Geen leven zonder telefoonhoesje meer voor mij

Lompe Leo, zo werd ik altijd genoemd door de mensen die mij goed kennen. Ik ben het type vrouw die al sinds zij kan lopen, kan struikelen over wifi, vallen over een luciferstokje en ga zo maar door. Maar daarnaast hebben mijn telefoons het ook erg zwaar met mij als hun eigenaar. Wanneer je als jong broekie dan ook altijd de nieuwste telefoons moest en zou hebben was dit soms toch wel even heel erg zuur. 

Enige tijd geleden kreeg ik via mijn werk de nieuwste van de nieuwste telefoon om te testen. Zo gelukkig als een kind in een snoepwinkel. Ik vond het zeer onnodig om een telefoonhoesje aan te schaffen voor deze nieuwe telefoon, ik zou hem echt niet laten vallen hoor. Maaaaaaar de dag dat dit wel gebeurde staat voor eeuwig te boek als één van de zwarte dagen in mijn leven. Ik liep met de hond en tegelijkertijd was ik aan het appen. Gewoon geen goede combinatie. Althans, voor mij niet. Hij viel letterlijk een paar millimeter naast het gras! Ja echt naast het gras! De stoeptegels konden m…

Winterjas kriebels

Photobucket
Ik heb het lang uitgesteld, maar nu moet het er toch van komen en kom ik er niet meer onderuit. Dan heb ik het natuurlijk over de zoektocht naar dé perfecte winterjas. Ik kan je vertellen dat dit voor mij geen appeltje eitje is, want een winterjas draag ik eigenlijk maar 1 winter en dan beland hij regelrecht weer in de kast om hem daarna niet meer uit de kast te trekken...

Nee meiden, dat is geen luxeprobleem maar een snel-op-uit-gekeken-jas probleem, sort of! De jas mag blij zijn als ik hem de hele winter aan wil en anders heeft ie pech. Waarschijnlijk heb je nu wel door dat het voor mij een moeilijke opgave is om dé perfecte winterjas te zoeken? Haha!

Het eerste dubio, wil ik en duurdere winterjas en dan maar gokken of ik die de hele winter aantrek of wil ik een goedkope winterjas zodat mijn portemonnee niet gaat huilen als de jas in de kast beland? Let's see!

Photobucket
v.l..n.r: Selene Nickelson € 239.95 || EDC Damesjas € 159.95 || Ulla Nylon Jacket Only € 59.95

Photobucket
v.l.n.r: Asos Nylon Blocked Parka € 98.81 || Asos Leopard Ears parka €  105.86 || Supertrash Ojammy € 169.95

Voordat ik mijn zoektocht begon zou ik zweren dat er zoveel keuze is uit winterjassen, maar nonneju dat valt vies tegen zeg! De keuze is niet -erg- reuze. Zoals ik al dacht, ieder jaar weer hetzelfde liedje. Why couldn't it be summer everyday?! Alle 6 de jassen zijn totaal verschillend en ook qua prijs zie je duidelijk verschil. Vanaf het eerste moment dat de EDC jas in mijn vizier kwam was ik verkocht, maar ik ben bang dat hij gauw gaat vervelen omdat ik al zo een wisselante ben, anyways waar kan ik mijn verlanglijstje naartoe sturen?


Heb jij al dé perfecte winterjas gevonden? Tips zijn welkom hoor *wink*