Doorgaan naar hoofdcontent

Winterjas kriebels

Photobucket
Ik heb het lang uitgesteld, maar nu moet het er toch van komen en kom ik er niet meer onderuit. Dan heb ik het natuurlijk over de zoektocht naar dé perfecte winterjas. Ik kan je vertellen dat dit voor mij geen appeltje eitje is, want een winterjas draag ik eigenlijk maar 1 winter en dan beland hij regelrecht weer in de kast om hem daarna niet meer uit de kast te trekken...

Nee meiden, dat is geen luxeprobleem maar een snel-op-uit-gekeken-jas probleem, sort of! De jas mag blij zijn als ik hem de hele winter aan wil en anders heeft ie pech. Waarschijnlijk heb je nu wel door dat het voor mij een moeilijke opgave is om dé perfecte winterjas te zoeken? Haha!

Het eerste dubio, wil ik en duurdere winterjas en dan maar gokken of ik die de hele winter aantrek of wil ik een goedkope winterjas zodat mijn portemonnee niet gaat huilen als de jas in de kast beland? Let's see!

Photobucket
v.l..n.r: Selene Nickelson € 239.95 || EDC Damesjas € 159.95 || Ulla Nylon Jacket Only € 59.95

Photobucket
v.l.n.r: Asos Nylon Blocked Parka € 98.81 || Asos Leopard Ears parka €  105.86 || Supertrash Ojammy € 169.95

Voordat ik mijn zoektocht begon zou ik zweren dat er zoveel keuze is uit winterjassen, maar nonneju dat valt vies tegen zeg! De keuze is niet -erg- reuze. Zoals ik al dacht, ieder jaar weer hetzelfde liedje. Why couldn't it be summer everyday?! Alle 6 de jassen zijn totaal verschillend en ook qua prijs zie je duidelijk verschil. Vanaf het eerste moment dat de EDC jas in mijn vizier kwam was ik verkocht, maar ik ben bang dat hij gauw gaat vervelen omdat ik al zo een wisselante ben, anyways waar kan ik mijn verlanglijstje naartoe sturen?


Heb jij al dé perfecte winterjas gevonden? Tips zijn welkom hoor *wink*


Populaire posts van deze blog

Zwangerschapstesten van Action

Het moment is daar... na een lange wachttijd mag je eindelijk een zwangerschapstest tevoorschijn toveren. Spannend! Er zijn zo ontzettend veel zwangerschapstesten dat je eigenlijk door "de bomen het bos niet meer ziet".

Soda - wat kun je er allemaal mee doen? Mijn tips

Een zakje met kleine kristallen maakt het wondermiddeltje Soda. Het kost geen klap en kan gebruikt worden voor 1001 dingen. Als dat geen wondermiddel is dan weet ik het ook niet meer. Vroeger werd Soda veel gebruikt voor verschillende dingen, maar tegenwoordig kunnen we eigenlijk ook niet meer zonder. Vandaag een paar handige tips wat je allemaal met soda kunt doen naast het schoonmaken van pannen en potten.

Diy - Kledingverfrisser

Als ik ergens een hekel aan heb, kleding met rare muffe geurtjes. Bijvoorbeeld kleding wat je al een tijdje niet hebt gedragen en in je kast muf ligt te worden, brrr. Al zolang ik mij kan herinneren gebruik een kledingverfrisser. Het liefst eentje die ik zelf heb gemaakt. Ohhh dat ruikt zo lekker. Het liefst zou ik de hele dag met de fles in mijn handen lopen.