Dit zijn de tips voor een glow skin

Ik ben inmiddels een oudje aan het worden, 30 something. Ouder worden is an sich niet zo een probleem maar de huid drama die daarbij komt kijken. Nu ik de 30 ben gepasseerd besef ik mij maar al te goed hoe intens belangrijk een goede huidverzorging is. Je huid is je huisje waar je lang mee moet doen, take care of it! Ik begon wat laat met het ontdekken van gezichtsverzorging. Maar je bent nooit te laat.  Wanneer je mij dit een paar jaar geleden had verteld, had ik je uitgelachen. Denk ik. Skincare deed mij niet zoveel. Ik waste mijn gezicht met zeep, geen poespas met speciale middeltjes die vriendelijk zijn voor je huid, maar gewoon zeep. Tsja meer kon ik er ook niet van maken. Dag en nacht crème? Dat vond ik iets voor oudere mensen. Ik was nog niet zo oud dus dat heb ik helemaal niet nodig. Maar boy oh boy wat heb ik mijzelf vergist in deze materie van mijn brein...... Het verzorgen van je huid is zo zo zo intens belangrijk. Het kost je wat tijd om uit te vogelen hoe je dit het beste

Winterjas kriebels

Photobucket
Ik heb het lang uitgesteld, maar nu moet het er toch van komen en kom ik er niet meer onderuit. Dan heb ik het natuurlijk over de zoektocht naar dé perfecte winterjas. Ik kan je vertellen dat dit voor mij geen appeltje eitje is, want een winterjas draag ik eigenlijk maar 1 winter en dan beland hij regelrecht weer in de kast om hem daarna niet meer uit de kast te trekken...

Nee meiden, dat is geen luxeprobleem maar een snel-op-uit-gekeken-jas probleem, sort of! De jas mag blij zijn als ik hem de hele winter aan wil en anders heeft ie pech. Waarschijnlijk heb je nu wel door dat het voor mij een moeilijke opgave is om dé perfecte winterjas te zoeken? Haha!

Het eerste dubio, wil ik en duurdere winterjas en dan maar gokken of ik die de hele winter aantrek of wil ik een goedkope winterjas zodat mijn portemonnee niet gaat huilen als de jas in de kast beland? Let's see!

Photobucket
v.l..n.r: Selene Nickelson € 239.95 || EDC Damesjas € 159.95 || Ulla Nylon Jacket Only € 59.95

Photobucket
v.l.n.r: Asos Nylon Blocked Parka € 98.81 || Asos Leopard Ears parka €  105.86 || Supertrash Ojammy € 169.95

Voordat ik mijn zoektocht begon zou ik zweren dat er zoveel keuze is uit winterjassen, maar nonneju dat valt vies tegen zeg! De keuze is niet -erg- reuze. Zoals ik al dacht, ieder jaar weer hetzelfde liedje. Why couldn't it be summer everyday?! Alle 6 de jassen zijn totaal verschillend en ook qua prijs zie je duidelijk verschil. Vanaf het eerste moment dat de EDC jas in mijn vizier kwam was ik verkocht, maar ik ben bang dat hij gauw gaat vervelen omdat ik al zo een wisselante ben, anyways waar kan ik mijn verlanglijstje naartoe sturen?


Heb jij al dé perfecte winterjas gevonden? Tips zijn welkom hoor *wink*